sunnuntai 4. syyskuuta 2011

rikki, poikki

10 päivää mennään tässä. Arvatkaapas miten rikki poikki olen ?
  Eilen sitä tuli vedettyä 15 tunnin työpäivän ja perjantaina olin 12 tuntia ja tänään sitten toiset 12 tunnin vuoro... vielä kun 13 päivää jaksaisi  niin tää työputki loppuu.. vihdoinkin
oon ollut ihan kävelevä zombi töissä,kotiin päästyään niin kuuluu kauhea kuorsaus ja olen ollut kiukkuinen... Niin haudassa sitä sit vlevätään.. eiks jee ?

Mun jalat on ollut ihan tulessa ja oikeasti.. työhousut alkaa tippua päältä ? en tiiä onko sitä kiloja tippunut tämän aikana.. ei ainaskaan mun mielestä..samanlaisen sitä ollaan pysytty.. =D
Tämän 3 viikon jälkeen mulla alkaa kuukausi ihan toisessa työpaikassa, arvatkaapas oonko iloinen ? jotain uutta ja semmoista joka sopii opiskelija elämään..=D . ainoastaan noi 03.30 herätykset aamulla ei kyllä ilostuta mua.. mähän joudun jo yheksältä illalla painuu sänkyyn ja simmut kiinni.. mitenköhän se multa onnistuu, varsinkin kun olen suht yökukkuja ..?

Vitsi mulla on kauhee asuntokuume ja matkakuume.. oon tässä aina kun kerennyt katellut matkoja jouluksi.. johonki lämpimään paikkaan, missä voi olla ja unohtaa jokapäivän arkijutut.. Vietnami on nyt kovasti esillä.. siitä on kyllä pitkä aika kun sinneppäin oon reissannut..



ja vitsi kun näitä kuvia kun katsoi.. kuola meinasi valua.. ruokaaaaa


ja ruoka marketteja




niih.. nää kaikki upeudet ja tottakai ne ihmiset siellä. Ainoa huoli on et,miksi lippujen pitää maksaa maltaita ? yli tonnin luokkaa ???
mulla on sopivasti vapaatakin koulusta se 3 viikkoa.. LUKSUSTA ja käyttämättömiä lomia vielä 3 viikkoa.. =D ajankohtakin on tiedossa..ei auta muu kun vaan kyttäilee jokapäivä lentolippu hintoja =)