lauantai 6. marraskuuta 2010

Meikki postaus

Kyselittekin mitä meikkejä käytän päivittäin. Kerronpahan tässä nyt teille sitten.

1. Nivea rasvaa käytän. Se on edullista ja kosteuttaa kasvoni todella hyvin. Levitän sitä ympäri kasvoja ja kaulan alueelle.
 2. Chanelin meikkivoide. Muutamia vuosia sitten Nycin reissun jälkeen kasvoni ja otsani alkoi kukkia todella paljon. Se johtui ilmastosta,siellä ilmasto oli tosi saasteinen ,tunkkainen ja lämmin,semmoisen reaktion sain heti suomeen tultuani ja fiilis oli kauhea. Ei mulla tai perheen jäsenelläni ole ikinä ollut aknea. Kokeilin kaikkea mahdollisia akne tuotteita,apteekista ostettuja ja ostoskanavasta tuttu ProActiv.Se auttoi hävittämään ne muutamat näppylät,mutta mitäs ne muut miljoonat sitten ??
Päätin sitten vähän satsata meikkivoiteen kohdalla,koska en halunnut että voide tukkisi näppyjä,sehän pahentaa vain niitä.
Sitten löysin tämän Chanelin meikkivoiteen,sopivan peittävä,ei ole raskas ja viilentää vielä ihoa.

3. Tämä on mulle päivän pelastus ! Luomi tarrat.
    Joillekin tämä on tuttu,mutta musta tuntuu että suurimmalle osalle ei. Elikkä tästä paketista löytyy 3 arkillista pieniä luomitarroja,millä kiinnität ne omiin luomiin,niillä saat joko isommat luomet itselleen tai sitten niinkuin itselläni on ongelma.. Olen yksi luominen =D suurin osa aasialaiset ovat,siksi he ovat kehittäneet tämmöisen.. hahahah... , mutta se on tarra joka laitetaan luomen päälle,sen päälle pystyy meikata ja se on huomaamaton.

esimerkki.
(kuva lainattu googlesta)

4. Sitten sipaisen kasvoilleni ultra kevyttä puuteriani Biotherm.

5. Puuterin jälkeen otan aurinkopuuterini ja tuotetta löytyy ihan H&M liikkeestä. Siinä on hiukkasen kimalletta mukana,mutta toimii kasvoillani erittäin hyvin. Sitä sipaisen poskipäihin,otsaan ja leuka alueelle... siis olenhan jo entuudestaan suht tumma,mutta haluan olla enemmän. =D

6. Tämän jälkeen otan vesiliukosen Rimmelin Eyelinerin,sävynä toimii ruskea,se pehmentää silmiä.. musta eyelineria käytän silloin kun lähden ulos.
(Kuva lainattu googlesta)

Ja sillä sutaisen tällaiset ääriviivat silmilleni,tykkään kun silmäni ovat "kissamaiset"
(kuva lainattu googlesta)
Paitsi aloitan eyelinerin laittoa luomen puolesta välistä,koska silmäni kostuvat niin paljon niin en voi laittaa ihan silmänurkkaan.

7. Ripsen taivuttimella taivutan ensiksi silmäripseni ja sen jälkeen käytän Loreal double extensionia ripsiväriä . Valkoista mascaraa laitan ensin,koska se pidentää näitä mun olemattomia ripsejä,sitten mustaa. Annan ripsien kuivua vähän aikaa, taivutan kerran vielä taivuttimella ( Huom,silloin kun ripsari on lähes kuivunut ) sitten sutaisen Maybellinen The colossal volum express mascaraa päälle.. (haluan tähti silmät ) =)

8. Kulmakarvan muotoilu.
  Apunani toimii nämä kaksi siveltintä.
Macin kulmakarva  paletti

H&M  kulmakynä,sävy tummanruskea.

Ensiksi otan isomman sudin ja sivelen kulmiini Macin ruskeaa väriä kulmilleni, se peittää kulmistani kaikki mahdollsiet aukot. Tämän jälkeen kulmakynä tulee kuvioihin mukaan,sillä pidennän hiukan kulmiani. Viimeiseksi pienellä siveltimellä tasoittelen väriä ja muotoilen kulmat .

9. Käytän huulirasvaa todella paljon. En käytä huulikiiltoa ,koska en pidä kun huulet tuntuu tahmaiselta ja raskaalta. Sen sijaan käytän huulipunaa,nämä vaalentavat huuliani vähän,koska alahuulessani on pigmenttihäiriö. Ja huuleni ovat jo ihan sopivankokoiset,jos laitan huulikiiltoa,niin niistä tulee ihan törkeän näköiset =D
Ja huulirasva on matta ja näköjään suunnattu miehille.. hahahaha,toimii mulle ainaskin.

10. Jos silmän aluseni on tumma ,niin laitan vaaleata luomiväriä päälle. taputtelen sitä väriä alaluomeen ja ehkä hiukan kimalletta päälle.
Luomivärit H&M:stä ja valkoinen on Covergirlin tuotetta.
meikkaukseen menee joku 15 min,mutta siihen kyllä voi mennä se 20-25 minuuttiakin jos ottaa rennosti,kuuntelee vähän musaa ja puuhaa jotakin muuta =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)