sunnuntai 9. toukokuuta 2010

hairstyle tips

kiharoista oli kyse =)
Mulla varsinkin,kun hiukset on aika littana,painavat,pitkät ja haluan kuohkeat kihara kampauksen itselleni ja kestävät.. oon ainaskin omille hiuksilleni keksinyt keinon.

Kuohkeat hiukset.
Ostin joku puolivuotta sitten kampaamosta halvalla,kätevät pikkuiset volyymi(kreppi)raudan ja mini suoristus raudan,nää makso joku 25€ kappale,ei mun mielestä kallis,koska näitä on helppo kantaa mukana,näillä saa yhtähyvän loppu tuloksen kuin normaali kokoinen suoristusrauta ja lämpenee tosi nopeasti.


eiks ookki aika söpöjä =D taskukokosii masiinoja.

Volyymen saat kun jätät päällimmäiset hiukset kreppaamatta,eli aloitat kreppaamaan toisesta kerroksesta hiukset,juurista.. muutaman 10 senttii riittää .. kreppaa koko kierros ja jos haluat ,niin teet samanlailla kolmannella kierrokselle. MUTTA kun teet tämän niin vältä sitä et kreppaus kohdat eivät pilkahda näkyviin alta. ja sitten muistat vaan laittaa hiuslakkaa väliin,niin Volume hiuksiin on taattu.



mutta tätä taktiikkaa käytän ehkä enemmän.
Hiukset korkeelle nutturalle ja annan sen olla työpäivän ajan päässä taikka muutaman tunnin ja puuhailen sitten jotain muuta sen ajan.



suihkuta lakkaa noihin päällimmäisiin hiuksiin vähän

ja ajan kanssa ne ehtii vähän kovettua


tadaa.. tällainen lopputulos.. harjaat vaan hiukset kevyesti niin tällaiselta ne näyttää..
Esim. suihkun jälkeen kun föönaat,niin anna hiusten kuivaajalla kuivua luonnostaan,älä kampaa samalla tai harjaa,muuten hiuksista tulee muodoltaan tikkusuorat.

Hiuksiin missä on Volymee niin on kivempi ja helpompaa tehä kiharoita. Kun otat nutturan pois hiuksista,niin hiuksiin on ehtinyt luonnostaan tulla kiharoita taikka laineita. Sitten otat vaan kiharrusraudan esille ja kiharrat.
Jos haluan nopeat kiharat,niin tällä masiinalla onnistun.

kiharapuhallin ? emmä tiiä mikskä tätä konetta kutsutaan,mutta toimii ihan samalla lailla kun fööni,eli äänikin on sen mukainen,mutta tällä koneella saan ihan oikeesti alle 5 min,koko pään täyteen kiharoita... ei tarvii odottaa eka et piipparim pitää kuumentua ja sitten hiussuortuva kerrallaan ja monia monia tunteja menee ja käsiväsyy.. kuulostaako tutulta ? =)


kiharran mun hiukset keskikohasta,enkä ikinä alhaalta ylöspäin,vaan keskkohasta alaspäin,silloin tulee luonnonnäköiset kiharat.


sitten kun pää on täynnä kiekuroita,niin ihan sormilla vedät hiukset läpi. Tavallaan avat ne kiharat et ne näyttää paljon luonnollisemmalta ja enemmältä ne kiharat.

sitten lakkaa hiuksiin ja vähän kiiltosuihketta. itse käytän Tigin kiiltosuihketta ja got2B hiuslakkaa.


nää kiharat on saatu yön yli kahella ranskalaisleteillä.


nämä hiukset oli taas nutturalla kokopäivän. ja avattuna niistä tuli tällaiset


tällaiselta ne näyttää kun oon kihartanut koko pään


suoristettuna



mini suoristusraudalla loihdittuja laineita,näitä kiharoita ei tarvii kun vaan tohon eteen ja toinen puoli olisi sit sliipattu lakalla ja pinnillä.



toivottovasti näistä oli jotain apua =D

8 kommenttia:

  1. Miten pitkä oot ja kuinka paljon painat?

    VastaaPoista
  2. kiitti vinkeistä :)

    VastaaPoista
  3. kiitti kun jaksoit laittaa noita vinkkejä kun pyysin sinulta viimeksi.. oli tosi paljon apua:) eikun kokeilemaan ----->

    VastaaPoista
  4. Ihana uus ulkonäkö tällä sun blogilla ja muutenkin jutut paljo kivempii. oot ihana!

    VastaaPoista
  5. tykkään tosipaljon sun blogista, oot loistava ja nätti :)

    VastaaPoista
  6. Kiiiitoooosh ------> =DDDD ja kumarrus !

    VastaaPoista

voi kommentoida =)