torstai 23. helmikuuta 2012

helöyyy


Nonniiin.. taas on päiviä tai oikeastaan viikkoja kulunut viime postauksesta !
Syvät pahoitteluni . Elämä on ollut yhtä rumbaa, viime viikolla mulla oli näytöt..
Ihka ensimmäiset näytöt ja koko viikko olin ihan oikeasti "paskat" housussa.. 4 päivää kauheeta tuskaa 8-15 asti.. leikkauksia, meikkauksia ,kampauksia ja parranajoja. Eli jos haluat kampaaja nimikkeen/ammatin niin näistä piti selviytyä.
Mutta meikäläinen SELVIYTYI siitä ja saan kiittää edelleenkin mun ihania malleja jotka kestivät se koko prosessin. Mä en oikeasti pystynyt nukkuu enkä pystynyt syödä mitään, kamal stressi päällä koko ajan ja asioita pyöri päässä. " mitä jos leikkaus ei ole tasainen ja mut hylätään, No entäs se kampaus, mitä jos aika ylittyy ? Jne...)  Aivan kamalaa..
Mutta sillä viikolla oli ystävänpäivä ja arvatkaapas ,mikä ylläri J:llä oli mulle kotona:
KUKKA ja Ruokaaaa  plus mehukatti =D
Tää oli kyllä niin ihana ylläri rankan näyttöpäivän jälkeen..   Itseasiassa mä haluaisin vielä kokea ystävänpäivä jenkeissä. Siellähän kaikki on suurta ja varsinkin ystävänpäiovänä.. kukkia ja suklaata.. jee =)

Mutta mitäs mulle sitten muuten ?
Musta on tullut ihan kauhea työnarkomaani ja kotihiiri.. töitten jälkeen hyvä kun jaksaa lähtee minnekkään... hautaudun peiton alle ja töllötän telkkaria päivät pitkät ja nukun,nukun ja nukun.
Kaveritkin soittelee ja viestittelee ,et onks J kahlinnut mut kotiin,kun mua ei näy missään ? No mä sanoin että näytöt on ne mitkä multa on mehut vienyt, mutta lupaan että sen jälkeen kun ne on ohi.. niin alkaa mun elämässä " Party, party JAKSO !!
AH..mä kaipaan mun kavereita ja tanssimista ja musiikkia.. oi että.. onneksi nyt viikonloppuna pääsee vähän ulkoilee ja viikon päästä vkl tää reissaa tukholmaan.. ou jee !!


Joo ja eilen mä tein mun vaatekaappiin investoinnin.. taas on monta säkillistä vaatteita ja takkeja kirppikselle. Siis oikeesti ? multa löytyy 50 paria farkkuja kaapissa ja mä en vaan osaa luopua niistä yhdestäkään.. kaikki on niin istuvat mulle ja hyvässä kunnossa. Ja niitä hintalppusia kiinni vaatteita,jotka odottavat sitä käyttöä =D

Tänään oli pakko tilata tämä takki kotiin ja halvalla lähti kans.

Emmä voinut jättää sitä sinne, katsokaa miten tyylikäs =) oi että... ja hintaa oli 15€

Ja turkiksen ikoni ja tyyli-ikoni Rachel Zoe

kuvat on Googlesta otettu .

Ja toinen Kim Kardashian ... ooooooh.. love her style !

Kuvat otettu Googlesta

Näistähän voisi kehittää copycat jutun.. sillä kun katoin lähempää noita kuvia,niin aika samoja asusteita saattaa löytyä ihan mun omasta vaatekaapista.. Tosin Hermes laukku ei löydy valitettavasti, ehkä mun unesta joo =D


torstai 2. helmikuuta 2012

mitäs mulle kuuluu ?

holaa!

Niinkuin mun otsikossa lukee, mitäs mulle kuuluu ?
Oikeastaan todella hyvää. Koulussa olen ollut tosi ahkera,ehkä vähän rankkaa ollut kun on tullut paljon kaikkea uusia asioita esille, asiakkaita riittänyt ja samalla muutaman viikon päästä alkaa ensimmäiset näytöt... Stressaako?  No.. Hell Yeah!  hyvä et yöllä saa unta tai tukka pysyy päässä... asiakasanalyysin täyttöä, harjoittelua ja tehtävien palauttamista.
Mun tammikuu on ollut tosi paljon aikataulun mukaisesti ... kello siitä siihen töitä, töitten jälkeen sali ,salin jälkeen kotiin,pyykit pesuun ja sitten koululle lähtö, koulun jälkeen vielä koulutehtävien parissa ja sitten nukkumaan.. ja samaa rataa...
Löytyykö mun kalenterista sitä omaa-aikaa ? Nooo..emmä oikeastaan tiedä...  ja  joo viikonloppuisin sitten pitäisi leikkiä avovaimoa.. hahah.. jeps..   onneksi J on ymmärtäväinen !
Just sanoin J:llekkin että , mitä teen sitten kun koulu loppuu ???  Oon varmaan ihan hukassa kun ei ole sitä "koko ajan menoa" tempoa mun elämässä. Pitäsi osata pysähtyä ja hengittää syvään ja katsoa ympärille.
kyllä välillä tulee tilanteita kun tekisi mieli puhaltaa pelin poikki, mutta olen sen verran sisukas että en anna periksi.
Olen kuiteskin ottan näin vuoden alussa itseäni niskasta kiinni ja pyrkinyt mennä salille sen 3-5 kertaa viikossa ja aina töitten jälkeen. Ja olen kyllä huomannut miten hyvä fiilis mulle tulee salin jälkeen, En edes ennen koulua nuku päikkäreitä ollenkaan enään. Syy tähän on se että jos nukun päikkäreitä niin musta tulee kiukkunen , varsinkin silloin kun olen syvässä unessa ja herätys kello soi ja on Pakko nousta sängystä/sohvasta ja lähteä kouluun.Mieluiten sinnittelen siihen asti kun pääsen koulusta kotiin, silloin kyllä uni maistuu  heti.

Salissa mulla on tavoite että saan vatsan kiinteäksi, käsivarsiin ehkä vähän lihasta ja peppulihaksia.
Ruoka valiokin on mennyt terveemmälle puolelle Paitsi tänään sorruin syömään hesessä yhden tuplajuusto hampparin... o-ouuu.... ja ehkä jätskinkin.. iiiiiiks....   Torstai oli sitten mun herkuttelu päivä, viikonloppu menee sitten porkkanoitten parissa.. =D



Ihanan hikinen mun tukka.. yök =D
Huomenna on pakko mennä kuluttaa tämän päivän hamppareitten kalorit, tuli ihan kauhee morkkis kun olin tähän asti pysynyt poissa noissa hamppari paikoissa, mutta minkäs teet kun nälkä yllättää....

Ja siirrytään tämän viikon löytöihin. Uusi huulikiilto... baremineralsista.. ihanan herkullinen väri... !



Mä en ennen IKINÄ oikeastaan osannut käyttää mitään värikkäitä punia tai huulikiiltoja, musta tuntui että kaikki tuommoiset huulikiilto jutut tuntui tosi tahmaiselta,raskaalta ja kaikenlisäksi maistui pahalta.
Ajan myötä kun lukee kaikkea aikakauslehtiä ja näkee mallin jolla on kivannäköiset meikit ja huulipuna, niin sitä ajattelee että " vitsi .. mäkin haluan tuollaisen lookin",
 Mä meen meikkikauppaan ja epäröivänä katon niitä punia ja testailen.. eikä se tunnukkaan niin hyvältä eikä näytä hyvältä, niinkuin kuvissa... ei auta muu kuin lähteä pettyneenä pois. 
Mun ongelma taitaa olla se että tunnen että mun huuliin ei sovi kaiken värisiä huulipunia, koska ne ovat luonnostaan suht muhkeat, enkä nytkään osaisi kuvitella että huulissani olisi jotain hilekiiltopunaa.. näyttäisin niin naurettavalta.
Mutta kyllä niitä alkaa sitten pikku hiljaa kunnioittamaan,kun lukee miten paljon moni haluaisi muhkeat huulet ja laittattaa botoxia. .. Ja miten kallista se toimenpide on ja sekään ei ole ikuista. !
Joten nyt mun meikkipussista löytyy tämän punan lisäksi ,diorin maximizer,sephoran punainen huulikiilto, chanelin punainen huulipuna ja lumenen natural rose värinen ja tottakai ne 10 muuta huulirasva puikkoja .

Eli pikku hiljaa alan sulattaa tätä puna huulille juttua. =D