sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

i wanna dance and love and dance again..

No moikka moi... long time no see !

Khyllä .. olen ollut todella laiska päivittää blogia. Päivät ja aika vaan vierähtää niin nopeasti, niinkuin J:llekkin olen monta kertaa toitotellut että päivään pitäisi saada lisää tunteja.. ei toi 24h riitä mulle !

no mitäs mulle kuuluu ?
Kiitos erittäin hyvää, kiirettä , koulua,töitä ja siinä ohella selkä ja kroppa kipeenä. Mun pitäisi kyllä osaa sanoa EI monellekkin jutuille, mutta kun en vaan osaa ja siksi en ole kerennyt mennä mihinkään hoitaa mun selän kuntoon joka on itseasissa vaivannut jo lähes kuukauden.  Päivä päivältä vaan pahenee, ei pysty oikeen makaa, istua ja olla mitenkään kun kipu on oikein aaltoileva.
Salillakin olen käynyt, mutta vähän laiskasti.. ehkä 2-3 kertaa viikossa, tänäänkin kävin salilla ja siellä missä mä käyn niin siellä ei yleensä käy mun ja työkavereitteni kanssa ketään.. paitsi poikkeuksellisesti Tänään.
Okei mä ymmärrän ,kun pariskuntana mennään salille niin jutellaan ja treenataan yhdessä. MUTTA mä en vaan voi ymmärtää semmoisia pareja jotka käy salilla niin joo treenataan yhdessä , mutta siinä samalla kun treenaa niin kouritaan toisia, pussaillaan ja kauheeta lässytystä ja imutusta... yök....    Eikö sitä varten ole huoneita ja koti. Sen verran olen käsittänyt et salilla kun ollaan ,niin treenataan täysii ja 100%   Anteeksi mun avautunut, eikä tää tilitys ole että olisin kateellinen, mutta kyllä se pisti mua silmään kun kundin tyttöystävä oli kuntopyörässä niin tää kundi tuli sitten siihen viereen pussaa tyttöä poskelle ja kourii tän tissejä !!!

Anyhow.. mun pääsiäinen on mennyt aikalailla työnmerkeissä, uusia asioita opittavana ja huomenna jo klo: 03.00 am töihin... jaiks... mitenköhän mä kykenen heräämään noin aikaisin... onneksi voin turvautua litran batteryyn ja kahviin... voi olla kun pääsen töistä  kotiin niin nukun koko päivän.

Ja mulla on taas otsis. Eilen pidettiin pikkuvelin tyttöystävän kanssa tukkapäivä. Eli multa lähti 20cm pituutta (ihan hyvä vaan) ja otsa tukka teki paluun ja vaihtokauppana tein hänelle sinetit päähän ja oli kyl toiset sinetit minkä olen koskaan tehnyt... ja KYL siinä se 4 tuntia vierähti.. oli kyllä aikamoista puuhaa ja puuduttavaa.. kivaa se oli kun oli hyvä seurakin.

Tässä on nyt uusi tukka ja värikin....  kauheeta totuttelemista uuteen tukan pituuteen.



Eli mun hiukset oli pyllyyn sti ulottuvat ja nyt niitten pituus on siinä rintojen kohdalla, otsatukkakin on paksu osio ja kevennetty hieman että ne asettuu hyvin. Tukan värikin on vaalentunut ,elikkä se tumma tyvikasvu on häivytetty raidoilla..  Nyt mä näytän taas pikkutytöltä. =)

En ole pitkään aikaan ollut missään viihteellä.. paitsi silloin kuukausi sitten risteilyllä,
Ens vkl on vapaata mulle ja btw.. olen valtterista varannut pöydän 14.4 lauanta päivälle ja toooosi kivoi tavaroita vaatteista kenkiin on lähössä sinne ja halvalla lähtee kans.. so be there !!

Apua.. kello taitaa olla siinä vaiheessa että tää tyttö painuu sänkyyn ja jännittää huomista herätystä =/

Ja loppuun, iloisen mielen biisi: