torstai 3. tammikuuta 2013

torstai 3 tammikuuta 2013

Huh !!
Uudesta vuodesta selvitty.
Uusi vuosi on mulle vähän niin ja näin päivä. Inhoan UV kun se on pakko juhlinta pvä,niinkuin vappukin. Tottakai vappu brunssi on kivaa,mutta usein miten nämä päivät ovat valitettavasti semmoisia PAKKO vetää perseet päiviä.. huoh.
Kuitenkin mulla oli ihan kiva uusi vuosi. Oltiin alku illasta pikku velin ja tämän tyttöystävällä . Tehtiin kunnon nacho lautanen ja burrittokset. Vitsi.. en muistanut ottaa kuvia ruuista ollenkaan, mutta kunnon
herkkulautanen saatiin aikaiseksi.
Sitten  me päädyttiin yökerhoon Tigeriin... Yök.. en tykkää paikasta yhtään. Se on kyllä vuosi vuodelta vaan huonontunut paikka ja sitä paitsi lähtiessäni pois sain todistaa kun mies veti tuntematonta tyttöä avokämmenellä kasvoihin. Siinä vaiheessa mun sydän ja veri kiehahti tuhatta ja sataa...ja EN ikinä ole semmoinen riidan kylvääjä ihminen/tappelun haluinen , mutta tuon kun näin ja KUKAAN ei mennyt väliin, niin mun oli ihan pakko hyökkää sen äijän kimppuun... Tuuppasin tätä ja sanoin että " mitä helvettiä sä lyöt naista!! "  Tyttö oli tosi pieni ja itki ja oli shokissa sen äijän lyönnistä .
 Tietysti kutsuttiin vartijat paikoilleen jne... Kaikki tapahtui niin nopeasti.  Syy siihen  miks se mies oli lyönnyt tota tyttöä oli, kun tää  oli puristanut pyllystä ja yrittänyt viedä tytön laukun . Ja mikä mahtaa olla meidän kaikkien reaktio kun tapahtuu tuollaista itselleen ? No tottakai joko tuuppaset äijää ja sanot valitut sanat tai sitten avokämmen poskelle.
Että mua ärsyttää todella paljon tollaset ihmiset jotka haluavat tehdä mitä vaan ja missä vaan ja meillä naisilla ei ole mitään oikeuksia. =/
No äijä heitettiin pois yökerhosta , Onneksi !
Ekaa kertaa elämässäni oli todella lähellä tilanne et oisin korkannut mun nyrkin , Tiedän Väkivalta ei ole koskaan se paras ratkaisu, ehkä se Intian raiskattu tapahtuma asia saattoi olla osa syy siihen miksi minun reaktio oli tuommoinen.

Sainpahan purettuu teille.. hahah.. apua.. =D
Muuten kaikki täällä on ok. Töitä taas mukavasti ja katsotaan mitä uusi vuosi tuo tullessaan.. toivottovasti kaikkea uutta ja kivaa.

Nyt kun mulla on ollut aikaa, niin teinpähän teille vaate kollaasin miten haluaisin pukeutua näin talvella.










Elikkä pipoja, Rockia, aurinkolasit,maiharit,ylipolven saappaat,kerros pukeutumisia ja toi ^^ kuva, MÄ haluan tuommoiset hiukset IHANAT !
Nahkaa ja huoletonta tyyliä, ne on mulle tehty ! Niin ja sinne eksyi kans yksi mies puolinen kuva, Tyylikäs ;D