perjantai 30. elokuuta 2013

Ootd eli Outfit Of today

Tänään mulla oli ihan oikea vapaapäivä.
Nukuin niin pitkään kun jaksoin ja sitten aloin tehdä mun vaatekaappiin investoinnin. Kyllä sitä tavara määrää oli kiitettävästi, vaikka olinkin edellisen viikonlopun nyt kirppikselle raahannut tavaroita.
Kirppiksestä puheen olleen Huomennahan on Siivouspäivä, elikkä tämä tarkoittaa sitä että saat avata kirpputorin ihan minne vain helsinkiä, eikä maksa mitään. Koko touhu on ilmainen ,muista vaan ilmoittaa itsesi tähän sivustoon,niin muutkin näkevät missä olet myymässä   www.siivouspaiva.com .

Meillä oli tyttöjen kanssa kyllä puhe siitä että avattaisi meidän liikkeen edustalle pienimuotoinen kirppis, mä en kyllä tiedä onko mulla mitään enään myytävää.. J:n mielestä voisin kyllä heittää puolet vaatteista kirppikselle et sillekkin vapautuisi vähän kaappitilaa... Pah.. eiköhän miehille riitä just ne 4 hyllyy kaapista.... farkut,paidat,alusvaatteet ja t-paidat.. thats it ! =D 
No joo... kyllä mä nyt sen verran kiva tyttöystävä oon et kävin ostaa IKEAsta semmosen Breim Vaatekaapin


(kuva lainattu ikea.com)
Meijän kämppä on niin pieni ja siellä on todella huonosti noita säilytystiloja . Meiltä löytyy ainoastaan toi vaatekomero, mihin pitäisi mahtua molempien vaatteet.. ja se komeron koko on alle 10 neliöö ,toisessa seinustalla on pitkätanko mihin voi ripustaa vaatteita ja toisella puolella 2 hyllyä,missä on 5 lokeroa per hylly.
Makuuhuoneessa on jo yksi 3 hyllyinen lipasto ,joten tuommoinen vaatekaappi säilytys on enemmän kuin tervetullut taloomme . 
Miksi en ostanut oikeata vaatekkaappia?
Meillä on niin pieni makuuhuone et iso vaatekaappi olisi syönyt todella paljon neliöitä huoneesta ja me ei tulla asuu tuossa kämpässä loppuelämämme, etsitään parhaimmillaan "unelma"kämppää ja osto aikeissa ollaan kun sopiva löytyy.
Mutta mä rakastan kun vaatteet ovat ripustettu ! ne on niin nätisti ja selkeästi esillä, niinkuin vaatekaupoissakin.

Mulla meni varmaankin 2 tuntia vaatekaapin siivoukseen ja sitten suuntasin pankkiin hoitaa asioita ja hakemaan auto huollosta.
Ulkona oli niin ihana aurinkoinen sää et ei tehnyt mieli mennä kotiin. J tuli kotiin niin heti suuntasimme autolla keskustaan Morrisoniin hamppareille. Siis oikeasti Morrison grill The biggest burger in the town Ja niin kyllä oli. Se hamppari annos oli niin iso et jaksoin syödä vaan pihvin,salaatin ja muutamat ranskalaiset annoksesta... teki kyllä super tiukkaa.. mä rakastan ranskalaisia ja todella harvoin jätän niitä syömättä, mutta niitä oli niin kauhee iso vuori . 



ja morrisonin jälkeen mentiin sitten kävelee keskustaan. Oli kyllä kivasti porukkaa liikenteessä.

ja mun asu tänään :

Aurinkolasit - Rayban
Neule          - H&M
Farkut         - American eagle
Kengät        - Air max 90
Laukku       - H&M
Camo takki - Gina tricot
Sormus       - H&M






Ja nyt tää tyttö painuu nukkumaan, huomenna on noustava aamulla töihin. =)
Öitä<3

where i have been?


Yli puolivuotta sitten ,olen viimeksi tänne kirjoittanut .
Aika rientää hurjaa vauhtia ja siihen sisältöön on mahtunut matka New Yorkiin ja valmistumispäivä koulusta.

Aika taitaa olla se mikä on pistänyt mut todella pitkälle tauolle tästä. Jotenkin nykypäivänä on niin paljon kaikkea erinnäköisiä blogeja ,muotiblogeista sisustusblogeihin . Mulla meni vähän mielenkiinto kirjoittamiseen , koska en tiennyt  minkälaiseksi halusin omani olevan. Oma muotini on heilahtava, välillä muodin mukana ja suurimman osan aikaan rentoa ja ei niin muodikasta . Kauneudesta osaan kirjoittaa vain mitä itse käytän ja teen  ja hiuksiin liittyvään ehkä enemmän.
Tänään kuitenkin kirjauduin mun blogiini sisälle ja aloin selailla mun vanhoja kirjoituksia, kyllä muutaman kerran sai nauraa ja miettiä " mitä hittoo oon kirjoittanut?" ja mitä mä olen ajatellut kun olen tuommoista ryysyä laittanut päälle.
Hetken kun olin lukenut niin mulle tuli vaan mieleen et " jatka vaan Leena kirjoittamista," Tämähän on mun päiväkirja,mihin kirjoitan mun ajatukset ja mun elämästä ( ei niin henk.kohtaisia asioita) Vanhempana on sitten kivaa lukea tätä ja katsoa miten vuosivuodella mun ajatukset ja elämä on kehittynyt sen aikana.

Lellus life stylesta  ------> This is me versioon.

No mutta mites teijän kesä on mennyt ?
Mun kesä meni aikalailla tupladuunissa. Ja tällä tosiaankin tarkoitan sitä että valmistuin sitten keväällä parturi-kampaajaksi. Mun opinnot venyivät puolisenvuotta eteenpäin ,kun tein täyspäivästä työtä koulun ohella joten yrittäjyys lopputyö venytti tätä 2 vuoden koulua puolella vuodella ja nyt olen virallisesti Hiusmuotoija .
Elikkä teen kahta työtä,olen aamulla hotellissa töissä ja päivällä sitten parturi-kampaaja salongissa.
Mä olen työnarkomaani, tykkään tehdä paljon töitä ja sitten palkitsen itseni matkalla tai jollain muulla. Tykkään todella paljon molemmista työpaikkanaan ja asiakaspalvelu on aina ollut mun vahvuus.
Pitää vaan itselleni muistuttaa ottaa välillä iisisti ja olla välillä se kiva tyttöystävä ja olla kotonakin välillä.. hahah =)

Koko kesä ei suinkaan mennyt työn ohella. Mä suuntasin kappas vaan heinäkuussa New Yorkkiin (TAAS) ja mä en vaan ikinä kyllästy siihen paikkaan. Ihmiset on niin avoimia,hauskoja,rentoja,väripilkkuja ,mixattuja ja kaikkea.
Matkalle mahtui mukaan äitini lisäksi,poikaystävä,pikkuveli,siskot,ystäväni Iida ja siskon mies , kyseessä oli siis isoporukka ja tietenkin sisarusten kanssa kun lähtee niin siihen kuuluu aina se kinastelu ja pientä fighttia.

Mä olin vähän yli kuukauden Nycissä, suurimman osan oltiin East Hamptonissa ,missä yleensä majailen kun meen Amerikkaan.
Tällä kertaa ei tullut ostoksia paljon, mulle tuli vaan semmoinen olo et " haluan nyt nauttia ruuasta ja ympäristöstä taysin sieluin"

Ja kesän huippukohta taisi olla mun kahdet kaverin häät ja LASKUVARJOhyppy.


Tässä mä olin just laskeutunut . Fiilis oli huikea ja se meni todella nopeasti.

Tässä kuvia kaverin häistä:



ja toisista häistä:



tytöt <3

Ja tässä kohtaa sitten alkaapi New Yorkin reissun kuvat:


Äippä ja minä koneessa ja suuntana New York.



Iiduli (my Crime partner @ Hair salon ) =D


Ouuuh.. what we have here ??!!

I LOVE FOOD <3







Shake Shack Burger, Best Burger i have ever tasted...  Droooooool





@ Beach


Times Square, weather was Too Hot, about +40..

@ Atlantic City


Family potrait




Lil amusementpark in atlantic city

@ Casino


Manhattan

Ouuuuh.. i miss that place =(



such a nice postoffice in NYC


lil bro takin some pic

Tour BUS




Tired,sweaty but still smiling =)

Central Park










My newbies



se oli sitten nycistä


sitten muutamia kuvia mun instagramista

Vietnamilainen kansallispuku



Ravintolapäivillä

Tauolla Töissä.. Mangoo


Rapujuhlissa nams



Elikkä tämmöistä olen touhunut.
Nyt toivon että kirjoituksia tulee enemmän, baby step baby step.. 
Mä toivotan kaikille hyvää Perjantaina.. you know what this mean  TGIF !!!!  Hyvää viikonloppua kaikille.
 Puss <3 T: Lelluu banana =D