torstai 15. joulukuuta 2011

Terveisiä täältä

Siitä on nyt aikaa kun olen päässyt netin ääreen . Netti täällä on suht ok, paitsi se ei millään päästä fb... Okei olen lomalla niin pitäisi unohtaa noi kaikki puhelimet, fb ja netti jutut... Mutta jotenkin on pakko pysyy ajantasalla miten asiat menee toisella puolella maailmaa jne..
Mutta mun kuulumisia , ollaan oltu nyt täällä vähän "landella" vähän lähellä
Ha tien paikkaa . Käytiin moikkaa enia ja sen juuri rakentamaa hotellia . Paikka on tosi pieni mutta viihtyisä.. Ainoastaan täällä on noi ärsyttävät hyttyset jotka ovat syöneet mun jalat ja niihin kutittaa aivan saakelisti.. Niitä ei saa raapia mutta kun niihin kutittaa älyttömästi.
Ollaan käyty rannoilla , oi miten upea ranta se oli.. Päästiin ottaa aurinkoa joku tunti ja sitten alkoi tulla pilvet.
Tosi hassua että paikalliset kun on rannalla niin kaverit menee uimaan t-paita päällä ja farkut jalassa? Ja ne pällistelee mua ja J: tä kun on uimahousut ja bikinit päällä =]
Tänään matka jatkuu takaisin saigoniin ja siellä ollaan muutama pvä ja sitten reissu jatkuu kohti Nha trangia.
Tässä kuva loma fiilistelystä

sunnuntai 11. joulukuuta 2011

loma loma loma

Vihdoinkin sain täällä jotenkin nettiin yhteyden ! Netti addikti... minäkö.. pyh =D
Eli kolmatta päivää ollaan täällä ja ilmat ovat olleet todella upeat. Ei olla kyllä rannalla käyty että nämä alkupäivät ovat olleet Ho chi minh cityn tutustumiseen,liikenteeseen,ruokaan ja paikallisiin.
Hauskaa täällä on ollut ja niinkuin mainitsinkin jo edellisessä postauksessa niin kuumat ilmat täällä on +28 -35 astetta ja illalla sitten 24 astetta... että sadetta ei kyllä näy missään...
aurinkoa tai biitsillä ei olla vielä käyty, se sitten on huomisen homma sitten.. me lähetään autolla ajaa Nha Trangiin ja yövytään sielä muutama päivä, palataan takaisin Ho chi minhiin ja sitten reissataan Mui ne ja Da lattiin...
Ruoka ja juomat täällä on todella edullista... 5 hengen ruokailu plus juomineen ja ehkä muutamat jälkkärit siihen päälle,KUNNOLLISESSA ravintolassa maksoi vajaat 12€ ja sitten ne kuuluisat Banh mi ba te.. elikkä patonki missä on vietnamilaista lihaa ja kasvis yrtti juttuja,niin maksaa vajaat 30senttiä =D
J on ihan sekaisin paikasta, kaveri on syönyt oikeasti ihan hullunlailla kaikkea,bissekin maksaa alle 1€ .
Me asutaan ihan kivassa paikassa, tää katu on täynnä länkkäreitä.. niin J:llä on suht turvallinen olo kun on muutamia heimolaisia lähettyvillä. Me käytiin eilenkin kahestaan bailaamassa.. baarin nimi oli Go2Go ja oikeati.. oli todella ihana ulkoterassi,missä oli oikein mukavat sohvat ja kuvitelkaa.. lämmin ilma +27 astetta vielä kello 24.00 aikoihin ja ruokaa ja juomia tarjoiltiin ulos ja yläkerrassa oli yökerho.
Siis se yökerho oli toooooosi karsea .. ihan semmoinen yksi huone/luola, missä soi musa oikeesti niin täysillä kun pysty laittaa, mutta hauskaa oli... tuli ihan entinen Opera/pera mieleen, just semmoista kunnon hip hop musaa vaan ja jengi tanssi ja sheikkasi sielä..... Huvittavaa oli kans et jengi toi omia ruokia sinne ja söi... just Vietnam style.
Tässä nyt kunnon kuva pläjäys, mitä ollaan tehty.

Matkan alusta:

Helsinki-Vantaa lentokentällä







jou.. mun tukka tyyli ..upeeta !

Ranskassa ostettuja eväitä... yummyyy... 6 kpl 14,95€   auts !


Ranskan lentokentällä 9h odottelua,löytyihän sieltä miehille kaikkea kivaa



Ja mulle tämmöinen lepotuoli missä vedin sikiöasennossa koko odottelun ajan päikkäreitä





Perillä ! Ensimmäinen ruokailupaikka




Jeps.. lomakuteet... toppi ja shortsit... mitään ei muuta tarvitsekkaan





Tädin krokotiili puistossa





Oltiin puistoilemassa






Luostari tai temppeli?









Mosquito attack =(  eli 15 pistossa jalassa ja kädessä yhteensä






Shoe heaven... mutta en ostanut yhtään... mun 38-39 jalat on täällä isot... ja ne ei valmista kun 34-37 kenkiä =(





lisää kuvia tulossa myöhemmin, mie jatkan tätä lomailua =D

lauantai 10. joulukuuta 2011

hei kaikki !

Taalla ollaan lammossa !
Paivat on +28 astetta ja illalla samaa luokkaa. Menoa ja vilinaa riittaa ja skoottereita jokapuolella. Kuvia en saa tanne koska netti on vahan hidas ja langattomat ei suostu menna Facebookkiin... TAH !!!
Ollaan kayty keskustassa syoty ja kaikkialla puistossa, kivaa on ollut... J:kin on mukana ja sille taa liikenne on ollut shokki.. =D yhden skootterin kyydissa saattaa olla koko 4 henkinen perhe ja liikenne on aivan kamala.. jengi ajelee miten sattuu.
Ruoka taalla on aivan mahtavaa ja ihmiset...  Me asutaan semmoisessa kadulla missa nakyy tosi paljon lankkareita ,tosi hassua.. ehka muutamaan suomalaiseen perheeseen ollaan tormatty... suurin osa on jenkkeja ja britteja.
Mutta nyt lahdetaan taas liikenteeseen... sou taa mimmi jatkaa lomia... =D Jeeeeeee... ei ole vatsa viela mennyt sekaisin.. vuhuu.. !

perjantai 2. joulukuuta 2011

im sexay and i know it

Veronpalautukset tuli ja tässä mun uusi hankinto kylmyyttä vastaan.. Onepiece.. Stadium 49.90€ lasten puolelta ;D





kaikilla on mielipiteet ,mutta tää "teletappi" asu on mieletön juttu... just laiska päivänä voi vetää itsensä tällaiseen.. mulla kun on pokkaa vielä niin meen näissä vaikka kauppa-asioille... =D
Ja muutenkin kämpässä on aina lämmitykset miten on ,niin säästyy meilläkin sähköä kun en pistä joka-aamu lämpöpuhallinta päälle... Cooool !