tiistai 8. toukokuuta 2012

asu




Eilisen päivän asu.  oltiin eilen katsomassa viikkareitten koti peliä..  ei hirveen hyvä peli ollut kun katsottiin se eka 30min  3-0 tappio ekassa erässä , lähettiin sitten käppäilee pois. Pipo ja Uggit toimii hyvin kun ei ollut hirveän lämmin sää . 








Tämän päivän asu. Mulla oli koulussa asiakaspäivä tai piti olla, mutta arvatkaapas peruuttiko se ajan ? No jooo, mun piti tänään vääntää permanenttia, mutta mademoiselle päätti sitten viime tingassa olla tulematta. Noooh.. shit happens... harjoittelin sitten nukelle rullausta =)
Asu koostuu mustasta.. yleensä kun meillä on asiakaspvä niin pitää olla musta paita, joka on vähän tylsähkö kun en oikeen omista niin paljon mustia vaatteita.  Väripilkkuna toimi sitten hulluilta päivltä ostettu lilat legginssi housut vai mikä lie noi nyt onkaan.. jegginssit ? ja tottakai vähän astetta asennetta antavat kaulahuivit.. mun pääkallo huivit =)




Ai että.. voispa noi otsahiukset kasvaa jo... niin hölmön pituiset .. ei mene sivuille kunnolla ja en tykkää pitää silleen ylhäällä pinnillä... huoh. ..

1 kommentti:

voi kommentoida =)