lauantai 26. syyskuuta 2009

saturday night.. home alone







Lauantai ilta ja ihan kotona vaan, kyllähän tää menee näinkin.. vähän namii kävin ostaa ja leffoja kattelen netistä ja sarjoja. Lupasin kyllä itelleni että alan syömään terveellisesti,et kaikki roska ruoat ja karkit pitäisi jäädä vähemmälle.. ja niin olenkin tehnyt ! olen huomattavasti vähentänyt roska ruuan syömisen ja muutenkin vain viikonloppuisin saa vähän herkutella, olen korvannut karkit hedelmillä ja porkkanoilla ja liikkunut enemmän töissä,tosin sielä ei pahemmin istuta ollenkaan,vaan seisoma työtä se on .

namiiii =D




Tää päivä oli ehkä vähän tylsä, kävinhän mä itiksessä mutta en oikeesti löytänyt sieltä yhtään mitään.. on se kummaa,sit kun on rahaa niin ei löydä mitään.. sitten kun ei oo rahaa ja menee huvikseen kattelee,niin silloin löytyy vaikka mitä.

Jani lähti tänään Turkuun ja huomenna sitten laivalla maarianhaminaan pelaa,toivottovasti tulee hyvä peli ja he voittais sen ! Peukut pystyyn =D

Alkaa olla niin viileitä ilmoja et pitäisi kohta kaivaa varastosta syystakkeja ja villapaitoja,mut on toi syksy ihanaa aikaa,saa pukee saappaat päälle,hattuja,kaulahuiveja ja takkeja... oon vähän seuraillut Cameron Diazin tyyliä,aivan mahtava tyyli,aika paljon mun makuun.. =D


huooooh.. taidanpa jatkaa lauantai- illan viettoo ihan yksin =( jankka vois olla kyl täällä jo..
Vi ses... !

vapaa päivä .. wuhuu

Good Morning !

Kiva on taas herätä klo: 09.00 siihen kun sisko puuhaa jotain ja kuuntelee musiikkia kovaa ja lähtee töihin, noh ei se mitään .. on enempi aikaa nauttia tästä vapaa päivästä ja sitten pitää jaksaa muutama päivä niin muffu tulee helsinkiin.... wuhuuu !! ( tanssii riemun tanssia )

Eilinen oli aika perus chillaus päivä.
Kävinhän mä sanna siskon luona hoitamassa kahta hänen muksuu... aivan ihania kummatkin, vauva kuume tulee vaan ja kuntoilua kun joutuu juoksee 3 vuotiaan perässä, onneks 1 vuotias ei vielä osaa juosta niin,ei oo huolta.



Ja tällä asenteella babysitteri hommiin !

Tehtävä 1. Miss Melinda mussukka rinsessa 1-vuotias ( tuleva diiva,kun diivan elkeetkin näkyy)



Tehtävä 2. Benjamin hurrikaani 3- vuotias. ( jos ei omista jo hyvää kuntoa,niin tää muksu vie sut 6-0,siinä on melkoinen energia pakkaus ! )



mission complete ! Mussukat leikkii yhessä ja Rauhallisesti !




Tämän jälkeen suuntasin sitten keskustaan. Kävin kilroyssa kyselee jouluun matkaa varten New Yorkin lippuja ja hotelleja/hostelleja. Toivottovasti me Janin kanssa saadaan ostettuu ne liput sinne,kun tää tyttö haluu niin paljon sinne !! Ainoa huolenaihe matkasta on ne hotellit, ihan super kalliita.. yhyyy =( ,mutta sormet ristiin et päästään jouluu viettää Nykissä... aaaah... I LOVE NEW YORK !!!




Rockefeller center ja tonne silloin luistelee.. jooo <3

torstai 24. syyskuuta 2009

Jee osaan käyttää tätä.. =D

Johan meni kauan oppii ymmärtämään tätä bloggi juttua.. Kyl varmaan muutaman kerran käpy on palannut mut ei se mitään.. hahah =D
Mistä mä nyt alottaisin.. hmm olen 23 vuotias tyttö joka rakastaa elämää, hauskuutta,naurua, perhettä, ystäviä ja tottakai poikaystävää,joka harmikseen asuu Sora kylässä.. hahhah.. eli 300 km päästä helsingistä.
Ammatiltani olen baarimikko ja eipä siitä sen enempään,viihdyn työssäni.. päivät ovat erillaisia ja työajat varsinkin.
Paheeni on ... hmmmm... shoppailu todennäköisesti... hahaha.. mutta hei ,sehän on joka naisen ongelma ja varsinkin kun on siskoja jotka ovat muodista kiinnostuneita,niin eiköhän se väkisinkin tartu.. shoppailu rentouttaa, siinä ei kukaan kitise tai ole vihainen, ja tekee sut väliaikaisesti "onnelliseksi".. mua ainaskin piristää jos työpäivä on mennyt huonosti,niin menee vähän piristys ostoksille.. mut ei saa mennä liiallisuuksiin ja sen näkee mun vaatekaapista,jossa pursuu vaatteita ja kenkiä ulos.. tai sit mulla on vaan liian pieni vaatekaappitila.. mutta ei siitä sen enempää.

Työpäivä ohi tänään,viikonputki oli ja jäi hyvä olo ,nyt nautin vapaista päivistä ja odotan maanantaita että pääsee näkemään kullan kolmen viikon jälkeen,aika hurjaa.. mutta hyvää kannattaa odotta, right ?

ciao ciao bellas and fellas ;D