lauantai 26. syyskuuta 2009

vapaa päivä .. wuhuu

Good Morning !

Kiva on taas herätä klo: 09.00 siihen kun sisko puuhaa jotain ja kuuntelee musiikkia kovaa ja lähtee töihin, noh ei se mitään .. on enempi aikaa nauttia tästä vapaa päivästä ja sitten pitää jaksaa muutama päivä niin muffu tulee helsinkiin.... wuhuuu !! ( tanssii riemun tanssia )

Eilinen oli aika perus chillaus päivä.
Kävinhän mä sanna siskon luona hoitamassa kahta hänen muksuu... aivan ihania kummatkin, vauva kuume tulee vaan ja kuntoilua kun joutuu juoksee 3 vuotiaan perässä, onneks 1 vuotias ei vielä osaa juosta niin,ei oo huolta.



Ja tällä asenteella babysitteri hommiin !

Tehtävä 1. Miss Melinda mussukka rinsessa 1-vuotias ( tuleva diiva,kun diivan elkeetkin näkyy)



Tehtävä 2. Benjamin hurrikaani 3- vuotias. ( jos ei omista jo hyvää kuntoa,niin tää muksu vie sut 6-0,siinä on melkoinen energia pakkaus ! )



mission complete ! Mussukat leikkii yhessä ja Rauhallisesti !




Tämän jälkeen suuntasin sitten keskustaan. Kävin kilroyssa kyselee jouluun matkaa varten New Yorkin lippuja ja hotelleja/hostelleja. Toivottovasti me Janin kanssa saadaan ostettuu ne liput sinne,kun tää tyttö haluu niin paljon sinne !! Ainoa huolenaihe matkasta on ne hotellit, ihan super kalliita.. yhyyy =( ,mutta sormet ristiin et päästään jouluu viettää Nykissä... aaaah... I LOVE NEW YORK !!!




Rockefeller center ja tonne silloin luistelee.. jooo <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)