lauantai 24. heinäkuuta 2010

liikaako?

Huh,on nää vapaapäivät kyl luksusta,meikäläinen on siivoskellut huushollii koko päivän. Ei oikein huvita lähtee ulos,kun on vähän sateinen sää.. ihan hyvä vaan kun sataa,huomenna on kait luvattu vähän parempi sää... hyvä niin koska mulla on vapaapäivä huomennakin.

Joo siivoskelin tässä kämppää,siirtelin kamoja ja haluisin totaalisesti muuttaa tän kämpän sisustusta.. nyt meidän kämppä on tosi tumma,kaikki on tummaa puuta ja intensiivistä.. haluisin nyt kun kesällä on kirkasta,niin kaikkee valkoista ja rottinkia,vanhaa ja puuta... seiniäkin haluaisin maalata mutta näissä seinissä on tapetit... =(

mutta löysinkin äidin kellarista sen vanhan naulakon,ajattelin et mun laukut on niin rumasti kaapissa,niin tää kapistus pitäisi ainaskin nämä ojennuksessa ja kuosis ... ja kun laukkuja aloin laittamaan roikkumaan niin totesin et " Hitto mulla on kyl todella paljon laukkuja"




jep..ja kaikki loput laukut ei mahtunut tohon naulakkoon =D what can i say ? I love bags.. voi kun näkisitte mun kenkä kokoelman.. huh =D ja reissun jälkeen niitä on vielä tuplasti enemmän.. hahah xD on se kivaa olla nainen !

ja eilen sitten sorruin ostamaan mekon. maxi mekko.. aivan ihana.. kaikki värit ja pienet yksityiskohdat ,afrikkalais tyylinen.. miii like it <3

spirit store 24,90€

mutta tulin vaan pikaisesti päivittää blogia,nyt jatkan siivousta.. kivaa lauantaita kaikille =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)