torstai 27. joulukuuta 2012

27.12.2012

Nonniin joulusta ollaan selviydytty ja paluu arkeen alkaa taas.
Tosin mulla alkoi jo eilen työt joten ,mun joulun vietto oli se yksipäivä vaan, ei se haittaa...  Jos olisin kaksi päivää ollut vaan kotona,niin olisi varmaan pää hajonnut ja seinät tullut vastaan...
Eilen kuiteskin töitten jälkeen nukuin päkkärit ja söin loputkin porkkanalaatikko jämät, voisin oikeasti elää tämän loppu kuukauden porkkanalaatikolla,se on vaan niin hyvää.. varsinkin kun se pinta on tarpeeksi rapea ja uunituoretta.. nams..

Kuiteskin kaverilta tuli viesti että lähettäiskö pelaa sulkapalloa,et saadaan kulutettu joulukinkut pois ?
Tietysti olin ihan messissä ! sulkkista en ole pelannut ikuisuuteen ja sen kyllä huomasi =D Noh surkea mä olin, mutta hyvin sitä liikuntaa sai ja hiki virtasi... sai kunnolla juosta ja peliä aikasekseen.
Tänään se urheilu sitten tuntui oikeassa kädessä. Ranteessa pientä kipua heijastuu vaan.

Mulla oli tänään vapaapäivä ja tiesin että alet alkoi aika monessa paikassa tänään. Ja oikein pystyin kuvitella sen ihmismäärän niissä kaupoissa ja sen seka sotkun.
Treffasin iskän puolen päivän aikana ja käytiin hakee sille uusi äly puhelin. Kännykkä kaupoissakin oli kauheat jonot ja ryysis.
Ja tietysti  itiksessä olin ja hui kamala se ihmis massa siellä. Oli ihan hullua meininkiä.
Sovituskoppeihin karseat jonot,oli kuuma ja se töniminen.
Mulle tuli ihan kauhea ahdistus ja lähdin pois koko kauppakeskuksesta nopeasti kotiin.
BikBokista ostin 2 pitsi toppia (en osannut päättää kumman otan,niin otin molemmat) ja suuntasin kassalle, seuraavaksi menin Kicks kauppaan ja ostin huulipunan, siinä se taisi olla ne mun Ale ostokset. Zarassa ei ole vielä alet alkanut,mutta voisin veikata et ne alkaa kans huomenna.
Siis Alesta oikeasti löytää kaikkea kivaa esim. Uudeksi vuodeksi, oli niin paljon nättejä mekkoja bikbokista,mitkä olisin voinut majoittaa hyvinkin mun vaatekaappiin, ja tietenkin kaikki oli alessa.
Sitten alkaa se mietintä et " tarviinko mä oikeasti sitä? käytän sen kerran UV ja sit se jää kaappiin lojuu"
Ennen mulla oli semmoinen "hölmö" tapa et ,jos kerran oon sitä paitaa/toppia käyttänyt baarissa, niin en voinut missään nimessä toiste enään käyttää sitä missään baarissa =D ja taitaa olla vieläkin sama juttu.

mutta tässä tulee mun päivän asu:




Ja ne topit ja huulissa uutta huulipunaa.



Sori et nää kuvat ovat kännykällä,mutta en tiedä missä mun järkkäri laturi on =/

Ulkotakkina mulla oli nahkatakki kun keli näytti +1 ja kuuma siinäkin tuli ja autolla olin liikenteessä.
Mulla on kyl joku pakkomieli noihin pitsi juttuihin =D

Ja kello alkaakin näyttää siltä et mun pitää painua pehkuihin, huomenna työmaalle.. 3 päivää töitä ja sitten muutama pvä vapaata UV viettoon.

Että hyvää yötä vaan kaikille ! =)
ps. Mulla on KAUHEA tukka kriisi,mä haluun jotain uutta väriä mun tukkaan, ideoita ?

tiistai 25. joulukuuta 2012

merry christmas !

ihanaa joulua kaikille !

mites teidän joulun vietto meni ?
Täälläpäin meni rauhallisesti ja syöden. Tosin olin itse aamulla töissä.
Joulu on aivan ihanaa aikaa ,saa syödä ,nukkua ( tai siis nukkua ja nukkua, nyt on 25.12 ja meitsi on ollut jo 6.30 hereillä .... kiitos aamyö vuoroille.. rytmi ihan sekaisin) ja lahjoja.

Työ aika meni ihan lentäen ,no okei.. oli kyllä vaikeeta herätä 02.30 töihin ja tietää et pitkä päivä edessä, mutta kun ajattelin sitä et päivällä saa porkkanalaatikkoa ( joka on kyllä paras ruoka jouluna) ja kinkkua, niin kyllä sitä jaksoi .

Mutta minkälainen sää oli eilen ? Mun mielestä aivan täydellinen sää jouluaattoon, luntaa oli paljon !
Ei saa valittaa,vaikka onkin kylmä , mielummin tämmöinen valkea joulu kuin kylmä ,harmaa ja lumeton joulu ,joka taisi olla juuri viimevuonna ?
Itseasiassa viime vuonna taisin olla jouluna Vietnamissa,ehkä se selittääkin paljon miksi ei ollut joulufiilistä =D +30 astetta ja kuuma hiostava ilma.. hahaha.. ja "joulupukkeja "rannalla surffaamassa.

anyway.. töitten jälkeen mentiin J:n vanhemmille missä odotti kinkku ja jouluruoka... voi että sitä ruokamäärää minkä lappasin lautaselle ! Kaikki syötiin ja olisiko kaksi kertaa hain lautasen täyteen.. huh.. onneksi joulu on kerran vuodessa =D
Tämän jälkeen juteltiin ja juotiin kahvit. Mulla alkoi jo iltapäivälla tulla semmoinen pieni muotoinen väsymys/kooma olo, yleensä nukun päikkäreitä töitten jälkeen, mutta nyt en ehtinyt.
Tämän jälkeen avattiin lahjat .
Sitten lähdettiin mun tädille,missä sielläkin odotti ruokaa.. ei tosin jouluruokaa,mutta aasialaista ruokaa.
Itse tyydyin maistamaan taitavien serkkutyttöjen loihtimiin cupcakessiin ja siihen se taisi jäädä.
Ruokaa oli niin paljon että pelkkä katsominen teki pahaa.. Olin niin täynnä ja pinkeä kuin ilmapallo !

Ja tänään sama rundi uudestaan,mutta sisaruksien kanssa !



Töissä

J:n vanhemmilla ( Iso villaneule,saa syödä niin paljon kuin haluaa,mutta ei näy vatsapömppöä... pelisilmää katso =D )

Lunta



En tiedä mitä tässä tapahtuu =D



Tädillä


Serkku tyttöjen loihtimat herkut =)


Lovely cupcakes !


Upea kuusi




Että semmoista. =)

lauantai 22. joulukuuta 2012

plöööh

hellurei, täällä olisi yksi "työkyvytön" tyttö.
Eilen ei tullut mitään postausta, kun kokopäivä meni siskon muutto hommissa.
Khyl oikeasti muuttaminen on ihan perseestä. Se tavarmäärä,tavaroitten paino,ramppaaminen, kuumus,nälkä,väsymys ja itsensä teloominen ja ehkä kaikista pahin .. eli seuraavan kerran lihasten särky, joka mulla on nyt tällä hetkellä.

Elikkä sisko muutti helsingistä kehä 3:lle ja arvatkaapas se edes takas ajo. Mun sisko oli niin mahtava et valitsi semmoisen päivän et ,kaikki muu oli töissä paitsi minä. Kuvitelkaa kaksi 50kg painoista tyttöä kantamassa pesukonetta,sänkyjä,kaappeja nelos kerroksesta ylös ja alas. Jooops.. niin me tehtiin eilen.

Eka käytiin aamulla Ikeasta hakemassa pari hyllyä ja sänkyä, hyllyt oli äidille joululahjaksi plus kun Ikeaan kun eksyn (ei tule niin usein käytyä) niin sieltä on ihan pakko ostaa noita tuoksukynttilöitä !!
Vaniljan hajuiset ovat ihan parhaita, heti kun ilma viileni ja pimeys valloittanut ,niin täällä kuulkaas ollaan jokapäivä sytytelty kynttilöitä. Se tunne kun tulet kotiin ja avaat kotioven ,niin se tuoksu.. hmmmm =)



kuvat lainattu googlesta

Tänään oli kivaa herätä 02.30 aamulla töihin. Mun kroppaan särki niin paljon,ehkä eniten käsiin ja habaan. Siis töissä teki tiukkaa nostella kaikkea vateja ja muuta lasia painavampaa astiaa. Ei ollut yhtään mun päivä.
Onneksi on 2 työpäivää jäljellä niin on jouluaatto ja alkaa muutaman päivän vapaata. 
Vähän pientä jännitystä 24 pvänä kun olen töissä aamuyöstä ja duunin jälkeen pitää mennä J:n vanhemmille .
Meillä on aina perinne et 24 pvänä vietetään J:n vanhemmilla joulu ja sit 25.pvänä sisaruksien kanssa.
Mä varmaan sammun kuin tukki joulupuuron jälkeen.
Onneksi olen kaikki joululahja ostokset tehnyt,niistä ei tarvitse huolehtia. Muutenkin kaikki kauppakeskukset on ihan täynnä ihmisiä ja jokapuolella paljon porukkaa.

Aika monessa paikassa on alkanut alet. H&M:llä alkoi jo nyt alet, Ginassa ja veromodassa alkaa sitten 27.12 joulun jälkeen ja varmaankin aika monessa paikassakin. Nellystä alkoi kans Alet, sieltä nappasin yhden paidan ja mekon . En kyllä taida ostaa mitään alesta, mulla on jo kaikkea. =)

Näin joulun kunniaksi ,pistänpä tänne 09 vuoden mun joulukuvat, kun oltiin J:n kanssa Nycissä ... Ihan sairaan ikävä Nyciiin... =(
















Siihen aikaan kun oltiin ,niin lumesta ei ollut tietoakaan... mutta onneksi me saadaan valkea joulu... se antaa jo heti sitä joulufiilistä kun katsoo ulos ikkunasta.


torstai 20. joulukuuta 2012

Päivän asu..... Funky pants







torstai 20 joulukuuta 2012

No ciaooo !

Tätä on aina vaikea aloittaa ,kun viime postauksestakin on kulunut lähes 2 kuukautta. 
Tietenkin kaikkea on kerennyt tapahtua 2 kk aikana. Viime postaus taisi olla thaimaan reissulta ja sen jälkeen  aikaa ei ole ollut blogin ylläpitämiseen. 
Sama runo eli töitä ja koulun viimeinen loppurutistus . Uusi työpaikka ja uudet kujeet, siihen mun elämä on taas mennyt.
Eilen mulla oli koulussa valmistujais juhlat. Munhan piti nyt eilen saada paperit kouraan ja valmistua parturi-kampaajaksi, mutta tämä valmistuminen lykkääntyi muutamalla kuukaudella . Töille kun en osaa sanoa EI ja niitä kun kasaantuu paljon plus koulua pitäisi suorittaa,niin siinä helposti alkaa väsyä ja ei pysty antaa kaikkensa , joten ihan suosiolla jätin yhden lopputyöni helmikuulle.
En kyllä suosittele kellekkään tätä elämän tyyliä . Kyllä tämä vuoden kesti et kaikki on kunnossa ja handlaa kaiken, mutta toinen vuosi sitten alkoi se vuoristorata elämässä. Oli päiviä kun halusi nukkua ja itkeä  ja toisina päivinä oli kaikki super hyvin, elämä oli ihanaa ja tittidiii.... juu en ole sekoamassa , se on se uupumus mikä iskee kun liikaa on liikaa.
Suosittelen niitä joilla on työnpuolesta mahdollisuus saada opintovapaata, niin ehdottomasti kannattaa hyödyntää taikka ansiosidontaa tai joku semmoinen, tietenkin ei sitä paljon enempää saa kun normaalisti , mutta pystyt keskittyy 100% siihen opiskeluun eikä 40% koulua ja 50% työ ja 10% muu asiat.
Okei se ISO  menetys taitaa olla se sosiaalielämä. Sitä ei tosiaankaan ole,tai on mutta ei paljoa.

Mutta ei nyt enempään tuollaista masentavaa juttua, nyt saan kyllä nostaa itselleni hattua et olen nämä vuodet jaksanut tätä rumbaa ja elämä alkaa helpottua.

Mulla on ihana joulufiilis. Katson ulos ikkunasta ja siellä sataa lunta ! Ihanaa saada valkea jouluaatto tänne. Kuuntelen samalla michael Bublen joulu levyä, ja katson kun meidän joulukuusi on hieno ja siellä alla on jo pukki tuonut lahjoja. 
mitäs teidän lemppari joulubiisi on ?
Mun on ehdottomasti tämä:
Oh holy night

Tänä vuonna ei ole mulla mitään erityistä joulutoivomusta, mulla on jo kaikkea mitä tarvitsen. Sanoin jo J:llekkin että en oikeasti tarvitse mitään muuta kun jouluna hyvää ruokaa ja unta =)

Ostin itsellenikin jo kauan säästelemällä rahallani sen Canada Goosen takin,mitä olin muutamia vuosia sitten tässä blogissani toivonutkin. Siis se takki on niin lämmin että en taida käyttää mitään muita takkeja tänä talvena, paitsi sitä ei voi käyttää 0,-5 keleillä, se on niin paksu .

Niin joo, mua voi kans seurata ingstagramin kautta lelluu  nimellä, päivitän sinne useammin kuin tänne blogiin, vaikka nyt kun eilen avasin mun blogin ja aloin lukea mun vanhoi postauksia ,niin kyllä siinä sai nauraa kippurassa et mitä sitä ollaan oikein naputeltua tänne... ekat postaukset.. ou maiiii... hahaha =D
hauskaa kirjoitusta,ehkä niitten ansiosta innostuin taas postailuun.

Mutta  laitan tänne vaikka mun ingstagramin kuvat näitten kuukausien aikana ja niitä on paljon !

Lämpörullilla tehty kiharat


Teiteilin itselleni tyttömäiset kynnet


Oli rasitusvamma kädessä
 
mutta en antanut sen haitat ,kyseessä oli kuiteskin perinteinen jokavuotinen tyttöjen pikkujoulut



Työmaalla

HardRock cafeella drinksuilla

Äidin Pho ruoka <3


Tädin mussukka



Koulu juttui


Kaverin synttäreihin menossa




uuuu jeeee... Bik Bok rantautui suomeen



uudet kuulokkeet...


väsymystä



Food

Tädin mussukalle kävi pieni onnettomuus =(


Finally... mun ekat Jeffreyt ja ei varmaankaan viimeiset =D

Uusi toppi Bik bokista

 
New jacket in action !

koulu juttui

Home food... BEST !




Joulun odotusta


Villa sukat



Ja tukka tummeni tyvellä

Koulun näytöissä

Lopputyö


Koulun valmistujais/joulujuhliin...