perjantai 27. tammikuuta 2012

green pants

Tänään mulla oli päällä Gina tricotin 19.90 Chloe farkut ja voi että kun ne vaan on Hienot




ja meinaan muuten ostaa ne persikan värisetkin. Vähän piristystä tähän pimeeseen lumimyrsky säähän.
Jos meinaatte ostaa niin suosittelen koon pienemmät ottaa,koska nämä housut tulee käytössä vähän löystymään.
Musta tuntuu että kohta mun vaatekaapista löytyy ne kaikki värit. Hyvin istuvat ja varsinkin näin pieni pyllyselle nämä istuvat.. huh..
Saman tyyppiset löytyy kans Vilasta/veromodasta hinnaltaan 34,95€ mutta ne ovat jeggins tyyliset ja takana on ne vetskarit, nekin oli tosi kivat.

Ja nämä housun lahkeet ovat pitkät !! Halleluuuja !
Eipä mulla muuta. ciao !


tiistai 24. tammikuuta 2012

Mohikaani letti

Tänään vähän innostuin kokeilemaan jotain uutta mun hiuksiin.
Olen aina ihaillut tanssii tähtien kanssa Anna Abreaun hiuksia, miten jokakerta ne oli erillälailla ja todella upeasti. Ja kampausten käsiala on Saara Sarvaksen ,blogiin päästee tästä: http://www.lily.fi/palsta/saara-sarvas ja hänen sivusta muummoassa löytyy ohjeet  tämän kampauksen tekemiseen, mikä mulla oli tänään ja muita hiuksiin ja meikkeihin liittyvää löytyy kans.

Okei.. letti on kyllä nyt vähän räjähtänyt tuon kaamean sään takia.






ja kuvat on Iphonella. pyydän anteeksi huonosta valokuvamateriaalista.

Ja annan kampaus


 mitäs te pidätte ?

maanantai 23. tammikuuta 2012

kulmapigmentointi

Elikkä palataanpa siihen ennen Vietnamin reissua . Yksi suuri syy tähän matkaan oli se että menen kestopigmentoimaan kulmakarvani. Omat kulmani olivat todellakin ohuet ja aukkoja siellä sun täällä, ne karvat ei kulmissani kasvanut tiheästi ja niitä sai piirrellä jne.. että ne näyttää omissa silmissäni normaalilta.

Äitini ja muut ystäväni ovat tehneet tämän jo kauan sitten ja osasi suositella minulle paikkaa. Ja lopputulos oli todella hyvä plus se hintalaatu suhde !
 Ei siis tarvinnut varata mitään aikaa.. sinne vaan mentiin.. saatiin huone numero missä sitä rutiinia tehtiin.. jouduin ehkä odottamaan sen 30 min niin oli oma vuoroni.

Aluksi tekijä piirsi minulle ne kulmat ihan kynällä, sain aina sanoa.. halusinko paksumman edestä ja ohenevan pään taikka sen tasapaksun joka suunnasta ? Siinä taisi mennä sen 5 min kun päästiin yhteisymmärrykseen ja olin tyytyväinen tulokseen. Tämän jälkeen he kysyvät minkälaiset värit laitetaan niihin.. itselläni on mustanruskea sävy joka taitaa olla aika yleinen .
Sitten pää tyynylle ja hoitajasivelee puudutusainetta kulmiin ja ei muuta kun neula lähti surisee kohti kulmia.
Sattuiko?
No eipä oikeastaan. Kestopigmennoinnissa neula ei mene yhtä syvälle kuin tatuoinnissa oleva neula ja se neula oli paljon ohkasempi . Ehkä semmoista pientä nipistelyä ja kuumotusta oli, mutta eei sen kummempaa.
Mun kulman taktiikka on nimeltään Thieu, en osaa kääntää sitä suomeksi. Mutta taktiikka siinä oli että kulmani pigmentoinnin kuviot muistuttaa sitä että minulla olisi kulmakarvat luonnollisella tavalla. Elikkä lopputulos on luonnollinen Ei semmoinen perus Viiva kulmissa.

Sitten kun kulmat saatiin valmiiksi niin sain semmoisen pussin missä oli takuulappunen ja se lappu oli 2 käyntiä varten ja rasvan mitä piti siveltää muutaman kerran päivässä. Aika moni sanoo että kun ottaa pigmennoinnin niin ei saisi ottaa aurinkoa ja pitää olla varovainen...  Mä olin ihan normaalisti.. kävin uimassa ja otin vähän aurinkoa... ja ei se siitä yhtään pahentunut tai muuttunut.
Mutta suositeltavaahan se on et ei ottaisi aurinkoa,niin väri pysyy paremmin.

Sitten kun kulmista oli lähtenyt kaikki ruvet ja ihot.. eli noin 2-3 viikkoa niin palasit takaisin sinne kulmapaikkaan ja ne tekevät saman operaation uudestaan kulmiin että varmasti pysyy väri.
Toisella kerralla kun menin niin vähän sattui enemmän kuin ensimmäisellä kerralla... onneksi se ei kestänyt kun 15 min vaan.

ja koko touhu maksoi sen 15-20€


2 käynnin jälkeen kulmat... oli kyl kulma alue vähän hellänä muutaman tunnin =D

Ja värihän ei jää noin tummaksi kuin kakkos kuvassa. Väri haalenee 2-5 vuoden aikana.

että semmoista. On helpottanut mun aamurutiineja todella paljon. Jos on kysyttävää niin kysykää ihmeessä !

sunnuntai 22. tammikuuta 2012

sunnuntai

Kotona ollaan.
Huh.. on kyllä ollut aivan mieletön vkl. Ylläri synttäreitä ja tänään sunnuntaina sitten ne aasialaisten uuden vuoden juhlat.
Kyllä voin sanoa että on kyllä luksusta olla kotona,hillua pieru verkkareissa ja katsella telkkaria.
Tämä viikonloppuna ehdittiin nähdä J:n puolen sukua ja tänään mun .
Ja kyllä.. ruokapainoitten viikonloppu oli. Musta tuntuu että olen kyllä syönyt mun 2 viikon salitreenit ihan nollille ja arvatkaapas onko morkkis ? No ON !
Kaikki ne suklaapalat,kakut, Ranskalaiset plus majoneesit jne jne.. lista vaan jatkuu...  koko viikonlopun aikana...  hitsi !
Huomenna on onneksi maanantai elikkä S A L I  päivä mulle. Kävin tänään jo ostaa kaikkee proteiini juttuja ja salaatin ainekset. Siis en todellakaan ole dieetillä enkä yritä laihduttaa, haluan vain uusia elämän tapani ja ehkä kiinteyttää lihaksiani.. thats it !

Tässä teille "paremmat kuvat" lauantai asusta:



Ja noi kengät on rakkaus ! Vaikka korkoa on paljon,niin eilisen koe ajon jälkeen jalat olivat hyvässä kunnossa.. ei kertaakaan särkenyt tai mitään. Ja mikä ylläri noissa kengissä oli jouduin ottamaan 37 kokoisena ja mun oikea kengän numero on 38-39. Paljetti paita Vilasta ale 17,80€ ja gina tricotin Rihanna housut 60€ ?

Ja tässä se mun uusimpia takki hankintoja Zaran alesta



Toi huppu on kyl hieno !

ja sitten sunnuntain mummille kylään asu:


Paita Carlings alesta, housut Gina tricot ja kengät UGG

Ja joku kysyikin mun kulmakarvoista.
Kävin Vietnamin reissussa ollessani teettämässä itselleni Kestopigmentoinnit kulmiin. Siis aivan mieletön keksintö.. kulmia ei tarvitse enään joka aamu piirrellä eikä enään niitä RRrä päitä kuule aamuisin. Mun omat kulmakarvat ovat ohuet ja harvat. Näitten takia mä meninkin oikeastaan vietnamiin A) Paaaaaaaljon halvemmat kuin suomessa 15-20€ ja kesto 2-5 vuotta b) siellä ne osaa tehdä todella hyvin  c) sieltä löytyy erillaisia tekniikoita tehdä pigmentoinnit D) JA ON TURVALLISTA toimintaa.
Oon katellut suomen hintoja niin hui kamalaa mitä ryöstöä ! pigmentoinnit pyörii siinä 200-400€ paikkeilla.
Thaimaassakin hinnat taitaa pyöriä siinä 20-40€ paikkeilla että ei paha.
Paikka oli Ho chi minh cityssä ja todella kuuluisa paikka juuri pigmentoinnis. Okei se huone missä mulle tehtiin... sehän tosiaankin oli yksi huone, missä oli kolme vierekkäin sänkyä rivissä  plus tekijät  siinä . Toiminta oli tosiaankin kuin liukuhihna... 30 min ja NEXT !

Voisisin tehdä tuosta jonkun erillaisen postauksen,multa saattaa löytyy kuva siitä paikastakin.

kauheesti oon höpötellyt, nyt kyllä menen syömään mun rahkan ja sitten ehkä leffa väliin ja nukkuu.
Joten hyvää yötä kaikille !

Meno viikonloppu!

Huh.
Oli kyllä hauskaa eilen .
Juhlittiin eilen J:n äipän 50v synttäreitä. Oli hyvin onnistunut juhlat ja juhlan kruunasi yllätys vieraat Sami & Maarit hurmerinta .
Oli kyllä niin koskettava hetki kun J:n äiti on S&M:n suuri fani ja nää. Tuli yllätyksenä hänelle.
Oli kyllä niin tunteellinen hetki että mullakin oli ihan tippalinssissä fiilis.

Asuna mulla oli tämmöistä , nyt tulee iPhone versiona, laitan paremman kuva version heti kun pääsen kotiin.
Ja nyt matka jatkuu mummille aasialaisten Uv juhlintoihin... Tää vuosi on lohikäärmevuosi!

lauantai 21. tammikuuta 2012

Kiharraaaa

Tänään mennään näillä ja ale ostoksista uusi raita paljettipaita päällä tykkään kovasti =]
Asukuva tulee myöhemmin , kaikki päällä on uutta, kenkiä myöten.
Enempään en voi päivästä kertoa , mutta hauskaa tulee olemaan .

perjantai 20. tammikuuta 2012

uusi vuosi

heippa kaikki !

Taas on aika vierähtänyt tämän blogin parissa, viime kirjoitus taisi olla silloin kun oltiin lomalla Vietnamissa, olisiko kuukausia sitten.
Matkan jälkeen aika on van vierähtänyt nopeasti eikä aikaa itselleen ole ollut laisinkaan.
Anyway.. matkan jälkeen tämä tyttö sitten sairastui tosi pahaan flunssaan joka kesti 2 viikkoa,poskiontelotulehdus ja jäätävä päänsärky joka särki ihan yötä päivää.
Töitä ollut ja koulussa mulla on nyt näytöt edessä... elikkä mun jokapäivä menee näin.. klo:05.00 töihin... sen jälkeen tunniksi salille ja kotiin nukkuu päikkäreita 1,5h ja kouluun ..   koulusta kotiin klo:20.30... syön,suihkuun ja nukkumaan viimeistään 21.15 ja sama rata jatkuu arkipäivät, viikonloppu taas menee sitten töitten parissa..  sen takia tässä toivoisi että päivässä olisi enemmän tunteja kuin se 24.

Mä tiedän että tää tammikuu ja helmikuu tulee olemaan mulle se stressaavinta aikaa, ja kun se stressi iskee mulle niin se iskee kunnolla ja kovaa. On ollut niitä päiviä kun kaikki kaatuu päälle ja tuntuu että mitään ei ole enään tehtävissä. Onneksi asennoidun silleen että parhaani teen ,jos läpi ei mene ( kyllä varmasti menee) niin eikun pää pystyyn ja uudestaan yrittämään.
Koulussakin on Onneksi alkanut ihan uusia juttuja, värjäys.. hiusten värjäämistä..
Tätä olen odottanut kuin kuuta nousevaa, vaikka kotona olen värjännyt todella paljon ,niin aina kiinnostusta löytyy muitten firmojen värimaailmoissa, se on kivaa töitten jälkeen väsyneenä mennä kouluun, hyvä et silmät pysyy auki.. 4,5 tuntia raskasta teoria juttuja.. HUH ! kyllä vetää mun aivokapasiteetit ihan sekaisin.

Kaikkea uusia vaateostoksiakin on tultu osteltuu, haluisin kovasti niitä esitellä tänne, mutta aika ja valoisuus ei salli mulle. Ale ostoksia lähinnä... löysin aivan ihanan takin Zarasta missä on ISO huppu, eli Tukka/kampaus pysyy sen alla todella hyvin ehjänä ja muutenkin hyvä mun svea parka takin rinnalle.
Jeffrey Campbellin Lita kenkiä olen himoinnut , ostin Spirit storesta look i like semmoiset mustat ja wow ne näyttää super hyvältä.. ei olla kyllä vielä koe ajelulle menty, eiköhän sekin järjesty heti kun toi lumimyräkkä on mennyt ohi. Nimittäin niissä on kyllä aika päätä huimaava korot.

Hiukset on mulla samanlaiset, ei ole vaaleasta mihinkään muuttunut..

haaveilen kyllä edelleenkin punaisisita hiuksista ja otsa tukasta.

Nyt on matkamessut ? meinaatteko mennä niihin ? Kävin jo netistä kattelee ja oli kyllä houkuttelevat hinnat.. kyllä tekisi mieli taas suuntaa johonkin, kun hinnat on suht halvat.

Oon just siskon lapsia hoitamassa ja tää tyttö nukahti mun syliin (suloista) .

Ai niin kaikille aasialaisille ja wnb semmoisille Hyvää Uutta vuotta.. sehän on nyt tämän vkl ajankohtana. =D