sunnuntai 25. lokakuuta 2009

muutto keskustaan lähestyy..

Vitsi kun viikonloppu menee niin nopeesti ja varsinkin vapaa päivä.. tosin mulla oli vaan tää sunnuntai ainoa vapaa päivä koko viikkoon ja sekin meni pakkaamiseen ja nukkumiseen.

Eilen tulin kotiin töistä ja aloin heti valmistelee itseäni kivaan illan viettoon. Kävin sitten Ronin kämpällä joka oli ihan kiva poikamies boksi ydin keskustassa... sen olisin voinut vaikka sisustaa ja muokkaa ronin puolesta jos olisi halunnut.. tykkään sisustaa ja järjestellä juttui.. siellä kaverit otti vähän chillisti ja joivat muutamia juomia, ennen baariin menoa.. Mentiin sitten Ahjo nimiseen baariin... ihan kivan näköinen baari .. aluksi ei löydetty ollenkaan narikkaan ja ajateltiin että siel ei oo narikkoja ollenkaan,et takki päällä ihmiset kulkee siel.. noooh.. 15 min päästä se narikka löyty ja sen jälkeen suunnattiin baaritiskille missä sai odottaa tosi kauan et sai juomat.. ja KALLISTA oli,kolme juomaa niin 33e ja ne drinksut oli jotain caipiroskan tyylisiä.. huh 11€ yks drinksu ??? Mihin pippaloihin me ollaan eksytty.. johonki highclass parteihin.. Ihmiset tosiaan oli tosi tyylikkäitä ja ykköset päällä,ei kyllä yhtään mun tyyliset juhlat.. =/ Lähettiin sieltä sit aikasin pois kun oli niin kuiva meno..
Tää päivä sit meni taas tavaroitten pakkaamiseen,nyt tää kämppä näyttää ihan kaaokselta,paljon isoja mustia säkkejä ja laatikoita.. hyvä.. menin heittää yhen ison pussin kaikkii roskia,tyhjiä shamppoo ploja yms... pääsin just ulos rappusesta niin pussi hajos ja kaikki tavarat oli levällään ulkona.. hahaha... =DD naapurit käveli vaan ohi kun siivosin pihaa roskilta... mun tuuria.. =DD


Ai niin .. löysin stockalta ihan sika hyvän limsan.. Pink limonade ... niin hyväää.. suosittelen =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)