sunnuntai 29. elokuuta 2010

hong kong

heiii kaikki !

Hong kongissa ollaan ja viikko mennyt. Kauheen paljon on tapahtunut,sen takia en ole koneella ehtinyt käydäkkään.
Säät täällä on ollut aivan mahtava,lähes jokapäivä 30 astetta lämmintä,tosi kostea ja painostava ilma yötä päivää. Päivällä kun lähetään ulos ja aurinopaistaa,tuntuu et auringonsäde polttaa ihoa,tosi vahva UV säteilyä. Kaupoissa ja ravintoloissa on super hyvät Ilmastoinnit,siksi me ollaan vuorotellen kipeitä täällä,kylmää ja kuuma olo koko ajan.
Mitä mä voin sanoa tästä paikasta,vilskettä riittää koko ajan jokapuolella toreilla esim. Ladys ja Boys marketeissa on päiväs ja illas aikana sairaasti porukkaa. Tavarat on halpaa esim.kengät ja laukut,pitää vain osata tinkiä kunnolla.. mä en osaa /uskalla tinkiä koska pelkään et ne vetää mua lättyyn jos tingin liikaa .. hahah =D kaikki vaatteet esim. naisille on suurin osa one size,eli en hirveesti itselleni oo tehnyt löytöjä. Neljät kenkä pärit olen löytänyt ja muutaman topin itselleni... MUTTA pojat on shoppaillut hulluna. Ne vetää mua ihan 6-0 tässä shoppailussa. Roolit on vaihtunut toistepäin ja niitä saa oikeasti odottaa.
Uskomatonta mutta totta. =D
Merkki vaatteet esim. Gucci,Burberry. Lv on täällä paljon kallimpaa kuin suomessa,itseasiassa suunnilleen 80€ hintaeroa,eli aika paljon. Kauniita kenkiä ja laukkuja löytyy täältä jos niitä haluaa lähtee etsimään.
Paikallisia merkkejä löytyy ja vaatteet täällä on aika paljon Funkeja,eli suomen muodista todella paljon eteenpäin.
Ruokapuoli ja juomat täällä on suht halpaa,perus aasialainen ruoka-annos maksaa 2-3€ ja isot ateriat mäkissä maksaa 2€,eli halpaa..

Näätte sitten myöhemmin mitä oon täällä shoppailut,viikon aikana ollaan napsittu mielettömästi kuvia. Laskettiin Hiepin kanssa et meillä on yhteensä 1600 kuvaa ,eli siitä on hyvä lähtee karsii,mitä laittaa tänne.

Tää kuva kuvastaa varmaankin enemmän mua,tai ehkäpä noita poikia. =D
 =D

lauantai 21. elokuuta 2010

moskova


Hei kaikki,täältä moskovan lentokentältä.
Ihan kamalaa tää 12 tunnin odottaminen. Niin rankkaa valvomista,kello on täällä aamu kuusi ja musta tuntuu että en ole nukkunut 3 tuntia enempää. Ensinnäkin tää lentokenttä on aivan surkea. (ei millään pahalla) tosi kolkko,kaupoista ei löydy mitään syötävää paitsi sipsii ja karkkia. Myyjät puhuu todella huono englantia,joka ihmetyttää mua. Lentokentällä kuhisee varmasti jokapäivä uusia turisteja ,ja myyjät ja turvamiehet eivät osaa englantia.. Aina kun kysyy jotain niin tulee venäjän kielellä takaisin vastaus ja täällä on SUPER kallista ruuat. Pringles normaalin kokoinen maksaa 7,50€, 5 nugetti palat maksaa 13€ aivan kamalaa... ymmärrän että lentokenttä hintoja joo,mutta noi hinnat kurkottaa jo taivasta.
Eli jos satutte joskus pysähtymään moskovan kautta,niin ostakaa etukäteen ruokaa mukaan. Alkoholi täällä on halpaa. Litran kirkas pullon saa jo 10€ suunnilleen... mutta jos pitkäkin odotus niin eihän  sitä pelkästään alkoholilla pärjää... alkoholistiksihan täällä tulee vaan.
Jeee.. mä nään auringonnousun... oon niin hajalla... muutama tunti niin pääsee koneeseen kuorsaa kunnolla...hahaha... ja täällä kentällä on super kylmä. mulla on häntäluu tosi kipee,kun oon yrittänyt nukkua näissä kovilla penkeillä. Paluu matkalla onneksi tulee odottaa vaihtoa vain 6 tuntia,mutta silti aijon ostaa jonkun viltin missä sen alla voi olla.
Kauhee nälkä ,kahvilat aukesi just... vähän nassuun syötävää,sit olo on parempi ja ehkä se kahvi.. lento menee varmaankin nopeesti,kun sammun 100% siihen tuoliin heti kun pääsen siihen..
mutta kuullaan taas.. toivottovasti sitten honkkarissa..
muahz muahz...

perjantai 20. elokuuta 2010

Se on sitten lähtö tänään !







Muutama tunti vielä niin sitten se on lähtö lentokentälle.
Fiilikset: Ihan hyvät,ei mitenkään vielä tajuu et oon tänään lähössä. Matkalaukku on pakattu ja toivottovasti en unohtanut mitään,rahat,passit ja järki mukana-- check !
Mun poikaystävältä vääntyi eilen nilkka treeneissä,nyt tää raukka on viikonsairaslomalla,nilkkatuen kanssa ja keppien kanssa. Tuntuu vähän pahalta lähtee ja jättää tää yks oman onnensa ojaan, onneksi vanhemmat on keksitty.. Ei tule sitä hätää,kun saavun kotiin,niin täällä makaa joku kuihtunut luuranko sohvalla kärpäsien kanssa.. =D
Ja tosiaankin odotettiin siellä sairaalassa 3,5 tuntii.. not Cool !! Itse en henkilökohtaisesti tykkää sairaaloista,sen hajusta ja muutenkaan... palvelu sielä.. huh... aivan kamalaa..
 mutta kummiskin hurjan paljon peukkuja ja taputusta kummiskin työtekijöille mitä he tekevät,itse en pystyisi siihen vaikka kui paljon haluisinkin auttaa ihmisiä.
Matkalaukkuun pakkasin vaan ne tarpeelliset, Ainaskin yli puolet matkalaukusta jäi tyhjää tilaa uusille vaatteille ja tuliaisille.. kheheh =D

Ja sitten meitä odottaa aivan ihana 12tunnin odottaminen moskovan lentokentällä,joudutaan olla siellä yön yli... buuuu ! =S

mutta jos en täällä ole ,niin kivaa koulun alkua kaikille ! =D ciao ciao...


HONG KONG here we come !

keskiviikko 18. elokuuta 2010

koukussa

jokaiselta varmaankin löytyy ainaskin se yksi tv-sarja mihin on koukussa.
Meillä se sarja on True Blood. Ollaan kaikki mahdolliset jaksot nähty,mitkä eivät ole vielä suomessakaan näytetty. Netin kautta katotaan niitä uusimpia jaksoja aina.
Kauhea odotus aina ,kaikki jaksot loppuu AINA jännään kohtaan.. sitten se viikon piinaava odotus.. huh..
Siinä sarjassa on vaan sitä kaikkea,kauhua,rakkautta,jännäriä ja kierot jutut ja tottakai fantasiaa.
Tää on ainoa vampyyri sarja mitä tykkään kattoa,twilight oli ehkä turhan pliisua mulle ja mikä se uusin vampyyri sarjan nimi oli.. hmm "Wampires diary" ? On suorastaan kopio twilightista.
True blood on enemmän aikuismaisempi,ja miten he puhuvat toisilleen on ihan toisenlaista ja se aksentti ja ne paidattomat miehet.. HUH.... vie ainaskin mun ajatukset ihan muualle. =D




Kävin sitten suomalaisessa kirjakaupassa ja huomasin ohimenneen näitä True Bloodin kirjoja/pokkareita,luin lähes joka ikisen pokkarin takakanteen.. Ei olisi ehkä pitänyt lukea koska juoni oli enemmän edellä kun sarjassa,vaikka sarja ja kirja eivät ole täysin samanlaisia,mutta SILTI... jäin ihan koukkuun ja olisin halunnut ostaa koko pokkari Sarjan... !!!
Ai kamalaa,huomasin et lähes tämän viikon sisällä kirjoituksissa painottuu mukavasti yksi sana  " Haluuuuun"
uskokaa tai älkää,tämä johtuu siitä että en ole shoppaillut melkeen kuukauteen,vain pakolliset ruoka ostokset .. mutta muuten olen pihistellyt tosi paljon matkaa varten,joten antakaa anteeksi mun sanojen käyttöä. Ei silleen et mut olisi pienenä hemmoteltu,ei todellakaan.. nyt vaan tuntuu et kun ei saa ostaa mitään,niin niitä ihania tavaroita/vaatteita on vaan jokapuolella.. kyllä te tiedätte mistä puhun =D

ostin kummiskin ensimmäisen osion sarjasta pitkää lentoa varten... love it.

mulla on toinenkin matkakirja
Lauren Conradin L.A Candy kirja
Ja tottakai ainahan on hyvä olla suomi-englanti sanakirja mukana.


Kävin sitten tänään vaihtaa euroja Hong Kongin Dollareiksi.

Se on sitten ylihuomenna lähtö. Ei kyl vielä jännitä yhtään,en ole edes vielä pakannut.. ehtii sitä vielä. Olen ollut tänään vähän saamaton pakkaamisen kanssa.. =D
Nyt kyllä meinaan lähtee pakkailee ja sitten mammalle syömään.. se on mooorooooo !

keskiviikko

Tänään on niin lazy day..
Pitäisi pakata,mutta jotenkin aina keksii jotain muuta tekemistä. Matkalaukkukin on jossain kellarissa .. ööööhm.. tarvittavat asiat on kirjoitettu ylös lapulle ja suunnilleen tiedän mitä pitää ottaa mukaan.
Vaatteissa meinaan ottaa vain toppeja ja shortseja,ehkäpä yksi pitkähihainen ja farkut,muut vaatteet shoppailen sielä sitten. -mä toivon että siellä olisi edullisia vaatteita,koska kuulin että Hong Kong on aika kallis paikka ja itse en henkilökohtaisesti osta kopio/feikki tuotteita tai käytä. Niissä ei ole vain mitään tunne arvoa tai semmoista fiilistä et "Jes,mä olen ansainnut tämän".

Tosiaankin odotan et pääsee taas alkaa käyttää pipoja,tykkään kaiken mallisista hatuista,lippiksistä,niitähän mulla omasta takaa löytyykin. Paras tapa "piilottaa"hiukset kun on Bad Hairday,musta tuntuu et mulla on aika useinkin niin =D

mutta tässä olisi muutamia hattuja,syksyyn tai talveen

mun ihana lippalakki joka on itseasiassa exclusive versio,eli näitä on vain alle 10 kpl..


ja näitä hattuja käytin tosi ahkerasti  varsinkin rannalla.
mun "mummu" myssy,ihana =D

Näitähän löytyy vielä kellarista lisää,mutta osan näitte ainaskin. =D







 

tiistai 17. elokuuta 2010

meaby u think u know me,but u have NO idea...

Oon tässä useita vuosia ihaillut,halunnut,unelmoinut,katsellut tiettyä asiaa..
Halusin ehkä tätä enemmän kuin ajokorttia ja autoa. Onneksi kävin sen autokoulun,maksoihan se maltaita ja ihan itse sen kustansin,kyllä sitä huomaa miten paljon sitä tarvitsee autoa elämässään.. niin auton me ostettiin sitten yhdessä.
Mutta näitten jälkeen kummiskin aina jäi kummittelee se ajatus mun päässä.
Moottoripyörät.
Sen ääni,vauhti ja muutenkin koko paketti. Olen aina halunnut moottoripyörän,enemmän kuin auton,vaikka tottakai autohan on se järkevämpi varsinkin talvikeleillä ja muutenkin.. mutta kummiskin se moottoripyörä on aina vaan kiehtonut mua. Nyt kukkaro tilanne on semmoinen että ei sitä korttia heti noin vaan ajeta,uskon että useita vuosia pitää odottaa että lähden ajamaan semmoisen.
Kelatkaa miten siistiä on just lähtee ihanalla kesä ilmalla ajaa jonnekkin keski suomeen taikka pidemmälle pelkkä rinkka selässä... taikka eurooppaan..grrr..




ja nimenomaan kyykkypyörä =D
pitää vaan miettiä jaksanko pitää painavaa pyörää pystyssä ja muutenkin sen ylläpitäminen on suht kallista... jeps.. haaveilua haaveilua =D

mä haluuuun !

Näyttää siltä että kesä alkaa hiipua hiljalleen pois ja alkaa noi sade kelit tulla takaisin... niin käväisin tänään Stockmannilla kattelemessa ihan huvikseen kumisaappaita,itsellä kun ei ole niitä ,niin olisi tarvetta saada semmoinen. Se on kurjaa kävellä tennareissa,balleriinoissa tai muissa kengissä kun on sadekeli,tietää heti kun lätäkköön sen jalan pistää ,niin kenkä kastuu ja sukat .
Tosiaankin stockalle menin koin sen "tulin,näin ja rakastuin" tunteen.

Burberry saappaat


aivan täydelliset oli,istu niin hyvin mun jalkaan ja mun tyyliin.. hintakin oli 149€ ei paha.. olisin luullut et olisi olleet kallimmat. Näitäkin voi sitten loskakeleillä käyttää,villikset alle vaan ja menoksi.

Näitä HUNTER merkkisiä saappaita olen etsinyt,mutta musta tuntuu et niitä ei myydä suomessa ?? Valkoiset olisi ne mitkä haluan.


mietin sitä et kannattaako sitä ostaa Hong Kongista ne saappaat vai sitten täältä... hmmm.. pitää oikein laittaa mietintä myssy päähän..

hahaha.. birthday card


Tässä on mun kuuluisa synttäri kortti . Aivan mahtava,minä ja mun mies Brad.. voi että... en kertonutkaan teille et deittailen myös Brad Pittiä,on se vaan niin IHQ <3 hahah..

maanantai 16. elokuuta 2010

miinus puoleja



miinus puoleja matkassa on että en näe poikaystävää vähän yli kahteen viikkoon,tuntuu varmaankin siltä et palataan taas siihen aikaan kun tämä asui Pietarsaaressa ja meikäläinen Helsingissä.
Vuosi sitten meni siihen kun reissasin Helsingin - Pietarsaaren välillä,kaikki mun vapaa-ajat meni reissaamiseen ja sen rahan määrä kulutus.. HUH. Junallahan sinne aina menin ja kesti joku 5h ja meno-paluu lippu maksoi 120euroo,aivan kamalaa.. silloin kyllä elettiin aika tiukkaa aikaa,kyllä me sovittiin et maksetaan aina puokkiin noi liput.
kaks kertaa kuukaudessa nähtiin ja oli joitain jaksoja kun nähtiin kerran kuukaudessa,sitä se on Kaukosuhde.. ja tässä me nyt ollaan.

Sitten perhe ja mun siskon pikkuset murut,miten niitä ei voi olla ikävöimättä.. tädin mussut <3

mutta nyt hii hop,tää lähtee tekee avovaimon tehtäviä... eli kattoo ukon "potkupallo" peliä.. hahah =D sormet ristiin et pelimenee hyvin... =DD

loma day 1

ei mihinkään kiirre,ei töihin,ei pakollisiin rutiineihin,sillä loma on alkanut.
Auringon paiste kruunaa vielä loman alkua.







niin ja uusi tukka,otsa tukka =D vähän vaihtelua ja nyt on muutenkin aikaa laittaa hiukset,niin kesän kunniaksi kävin leikkauttaa otsatukan ja muuten hiusväri astetta tummemmaksi värjännyt..
mutta nyt ulos.. ------------>
kivaa työpäivää kaikille ja kuin myös lomalaisille.. ciao ciao !!

niin joo..

ollaan sitä ihan kiitettävästi ulkonassakin käyty


lauantai 14. elokuuta 2010

pitkä pitkä postaus ...

hei kaikki!

Kiirettä on pitänyt mun elämässä,itse asiassa ihan työ rintamalla. Olen keskittynyt oikeastaan vaan työ tekoon ja vuoropäälikkö tehtävien suorittamiseen ,voin kyllä vaan taputtaa itseäni olkapäähän ,sillä mulla oli kolmen kuukauden koeaika, ja sen kolmen kuukauden aikana opettelin kaikkea tausta hommia,mitkä jo viiden vuoden kokemuksella tiesin jo muutamat asiat entuudestaan.
puolitoista kuukautta olin vastuussa koko ravintolan asioista,mistä olen aika ylpeä itsestäni.. =D Ei mitään ongelmia tullut,no ehkä muutamia pikku juttuja sattui heti ensimmäisellä viikolla,niin joutui soitella itse päälikölle.. ei sen vakavempaan,muuten meni ihan hyvin.
Rankkaa hommaa on olla vastuussa koko paikasta ja työtekijöistä,omaa-aikaa uppoo aika paljon siihen ja hermot.
Tämä kesä oli aika uskomatonta ,uskomattomat helteet ovat olleet nämä muutamat kuukaudet ja sen tunsi jokapäivä jaloissa ja iholla töitten jälkeen. 11 tuntisia vuoroja ja täyttä juoksemista,edes takaisin.. tuntui välillä kun juoksi 5 tuntia putkeen että kohta ne jalat syttyy palaamaan,kun kuumotti hirveesti.
Töitten jälkeen oli aina rättiväsynyt ,suihkuun ja suoraan sänkyyn,niin ne mun päivät ovat mennyt kuukauden ajan,siksi en ole oikeastaan jaksanut olla koneen ääressäkään.
mutta pikku paljastus: Vuoropäällikön paikka on 99% mun,jos ei nyt mitään ongelmia tuu.. ei vielä kannata juhlia,ennenkuin se on oikeasti julkaistu ! =D

Mutta ei puhuta enään työasioista,koska mulla alkoi tänään LOMA !! ihanaa,ei tarvii astua työmantereelle 3,5 viikkoon,lepäilen ja siivoskelen ja perjantai 20.8 on lähtö HONG KONGIIN !! siis niin ihanaa päästä pois täältä vähäksi aikaa ... hellettä riittää,nythän siellä on sade kausi meneillä,eihän se meitä estä !
Siellä on jokapäivä yli 30 asteen hellettä,erillainen kulttuuri kokemus,ruoka,baarit,ihmiset,vaatteet,KENKIÄ ja nähtävyyksiä ja parasta SEURA ! =DD
Hotelli huoneetkin on buukattu,eli ei tarvitse kokea sitä "kadulla nukkumista" oloa,vaikka eihän se haittaakaan ole,kun niin lämmin.. hahah =D

tänne me tullaan varmasti eksymään:

Eli aasian Las Vegas MACAU
Macau - LasVegas Meets The East






paikka on saari ja sinne pitää veneellä mennä. Aasian ikioma las vegas,joten pääosin sieltä löytyy pelipaikkoja toisensa jälkeen.. hmm... mitäköhän mä aijon siellä tehä ? Onneksi paikasta löytyy rantapaikka,missä varmaankin vietän kahen muun kanssa jotka eivät osaa kans pelata mitään uhkapelejä =D

tässä tulisi muutamia paikkoja missä haluaisin käydä,mutta en tiiä toteutuuko se =D

Avenue of Stars

Eli täältä löytyy aasialaisten on starojen katu.

Jackie Chan


Bruce Lee

Valo show joka valaisee illalla Hong kongin klo:20.00



Kheheheh... DISNEYLAND... wuhuuuu... ei me varmaan eksytä tänne,mutta haaveilua haaveilua.. =DD

DISNEYLAND





And how cool is this one.. mickey train/metro...


Ja jos sää sallii meitä niin tänne olisi kiva eksyä

OCEAN PARK
Vesipuisto





aijon kyllä ottaa miniläppärin mukaan matkaan,niin yritän reissun aikana postailla jotain kivaa tänne =D

mutta sitten siirrytään toiseen aiheeseen.
nyt tulee kyllä todella pitkä blogi postaus,mutta ajattelin nyt kertoa miten mun kesä vapaa-ajat on mennyt,siihen on kuulunut kans mun 24 vuotis synttärit.

Täytin sitten heinäkuussa 24vee,ai kamalaa.. ikäkriisi.. iik.
Vietettiin ne sitten kolmen muun synttäri sankarin kanssa lauttasaaren saunatilassa,missä oli aivan ihana ulkoterassi ja muutenkin paikka oli aivan upea!
Meitä oli suunnilleen päälle 50 ,syötiin ..öhöm.. jotkut joi.. ja siitä jatkettiin Tivoli baariin.
Tässä tulee nytten kuvia,Paljon kuvia illasta.


Hiep yksi synttärisankareista,vielä kun oli fresh.. =D

Terassi





oleskeluhuone



oleskeluhuone 2






yksi synttäri sankarista


the food













meidän upeat kakut,kiitos kuuluu Hanille ja Lenalle..


me sankarit




lahjojen jako:

saatiin aivan upeat mukit,missä kyljessä koristi meidän omat pärstä kuvat. hahah =D
ja sain lahjakortin tatskaliikkeeseen,joten nyt suunnittelemaan uutta kuviota.. jeij.. =D


kolmas synttäri sankari


ja loppuillan kuvat meni sitten tosiaankin siellä baarissa .
tulipas nyt hurjan pitkä postaus,mutta pitää taas totutella itsensä taas tähän kirjoittamiseen ,niin pääsee taas takaisin radalle..
ihanan aurinkoista päivää kaikille ja kesäää =D