maanantai 14. helmikuuta 2011

sunny day

niiin ihana sää oli tänään,viis kylmästä paukku kelistä... mutta se aurinko... aaaah... pääsi käyttää aurinkolaseja pitkästä aikaa... tuntui että kesä tulee ihan kohta..




mutta ei siellä ulkona pärjännyt ilman pipoa... souuuuu bye bye bad hairday ja pipo päähän.



mites teijän ystävänpäivä meni?
Kyl itse kun katsoi tuota valentines day elokuvaa,niin silloin toivoisi että olisi ollut tänään vaikka jenkeissä... siellä tehään kaikkea suuresti.. vaikka onhan toi niin höpön höpön päivää,mutta mä oon semmoinen tyttö joka ehkä välillä kaipailisi semmoista..
Isoja kukka kimppuja
ja suklaata... no työpaikalla odottaa sika hyvää belgialaista suklaata,mitä sain tänään työkaverilta <3 kiitti ja eilen sain asiakkaalta ennakkoon ystävänpäivän ruusun.. =D
Emmä tiiä.. ei täällä jotenkin osata suhtautua tähän ystävänpäivään mitenkään erikoisemmin.. tuntuu siltä vaan.. vai onko se vaan mun osalta niin ? Kertokaa mulle teidän ihanimpia muistoja näistä päivistä !

Kyllä silloin kun oli ylä asteella ja kun tämä päivä tuli ,niin koulussa myytiin ruusuja ja sait tavallaan salaa ostaa kelle vaan ruusun ja tämä kukka toimitettiin hänelle... khiihih... silloin kun oli niitä muutamia ihastuksia mielessä,niin kyllä niitä ruusuja osteltiin tyttöjen kanssa... ja mäkin sain kivasti kukkia silloin... ja sitten kuulutuksiin sai omia viestejä kavereille lähettää kans... =D voi niitä aikoja !

hyvää ystävänpäivää !

taas sitä ollaan vaan tultu ja menty. Töitä töitä ja koulua.
Jes tänään pääsee leikkaamaan hiuksia... tai en tiedä meinataanko ihan tänään lähtee leikkaamaan,mutta leikkaus kurssit alkaa.. i dag.
Niin kaunis sää ulkona,mutta mittari näyttää -19... gaaaa =O eiks se kevät ja kesä vois jo tulla... mun iho ei tykkää noin kylmästä ilmasta. Mulle tulee pakkas ihottumaa.. eli kutittaa koko kroppaa mielettömästi,sitten kun raavin vähän,niin mun iholle tulee kynnen jäljet ne kohoo ihosta .. ihankun joku olisi ruoskinut mua tai jotaa.. =D aika karseen näköistä..
yöksi rasvaan itteni ihan vitivalkoseks rasvasta ja nukkumaan.... jos tää pahenee niin suljen itteni vielä kelmuun ,niin varmasti iho saa sitä kosteutta.

Mitä mä oon puuhaillut?
Viime viikonloppu meni oman työpaikan synttäreillä. Super kivaa oli viettää erillaista viikonloppua vähän aikuisten parissa =D  Mun kanttikset on kyllä maailman parhaita ja työkaverit siihen. Oli live bändii ja hyvää seuraa.. just chillii... ei sitä perus baari meininkii..
Ehkä johtu siitä että edellisellä viikolla oli Tivoli nimisessä baarissa joka oli kyllä ihan kivannäköinne paikka,mutta se meno siel... kamalaa...

Kuvia synttäreistä:






                    


Crime partner @ work<3






pakko lähtee tonne ulkoilmaan kun arska paistaa.. ihanaa <3<3
AIVAN IHANAA YSTÄVÄNPÄIVÄÄ teille muruset <3

keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Lunch break





-väsynyt???
Ei missään nimessä =]


Posted using BlogPress from my iPhone

tiistai 8. helmikuuta 2011

Kulissien takaa

Tänään sitten oli suht helppo päivä koulussa. Ihan oikeat asiakkaat tulivat tänään tai oikeastaan ne oli omat asiakkaat.. Mutta anyway... Tehtiin tehohoitoja asiakkaan tukkaan, itsenäisesti . Kivaa oli kun itse sai suunnitella hoidot ja hierontatekniikat asiakkaalle... Vähänniinku tavallaan harjoitusta asiakaspalvelua kans.
Multa toi asiakaspalvelu luonnistuu jo tosi hyvin... Sain jo toisella tunnilla huomautuksen luokkatoverin kanssa liiallisesta kälkätyksestä.. Hahahah =]




-eli tämmöiseltä se tehohoidon teko näyttää lämmön kanssa. Lopputulos on upean kiiltävä ja pehmoset hiukset..
Niin kerroinkin jo teille että toukokuussa olisi lähtö nykkiin.. En millään jaksaisi odottaa matkaa.. Haluun tuntea sen iso omenan sykkeen taas ja se meno siel ... Huuuuh =]
shoppailtavaa riittää ja Victorias secrets... Here i come.. Ja muutenkin ice frappe coffee.. Yammyy..
Tuun aika varmasti postailee mun päivän menoja sieltä päin sitten silloin..
Kauhee väsymys pukkaa ja odotan täällä Vantaalla poikaystävän työpaikalla et päästään kotiin..
Kaivettiin toissapäivänä mun kakkos auto lumikinoksien alta ... Eihän siinä mennyt kun tunti... Hauskaa oli =]

Huomenna takaisin töihin. Vitsi kun nämä vapaat menee vaan niin nopeesti..
Mitä mä tässä enään selittelen.... Hyvää yötä =]


Posted using BlogPress from my iPhone

maanantai 7. helmikuuta 2011

egypti

olette varmaan kuulleet tai lueskellut Egyptin tilanteesta. Ei kiva juttu.Miksi on annettu asian mennä näin pitkälle ?
Eihän me oikeastaan tiedetä sitä tilannetta, turha siitä lähteä spekuloimaan kumpi on väärässä,mutta onhan se kamalaa mitä siellä tapahtuu,sivulliset uhrit loukkaantuu ja koko paikka on ihan sekaisin.
Ajattelin tässä postailla,minun hyvät muistot egyptistä.. toivottovasti tilanne ei enään riistäydy tosta vakavammaksi vaan palaisi siihen mystiseen egyptiin taas.

Egypti 2008

Lentokoneen näkymät ,pelkää hiekka dyynejä

Meidän huone:
ihanan tilava ja ISO



Upeat näkymät meidän parvekkeelta:



  

Kuninkaan laakso. Käytiin kattoo muumioita ja hautoja.. . ja luolien sisällä olevia upeita maalauksia.




Ylitettiin Niilin joki






lisää muinaisia taideteoksia ja patsaita









Ranta ja vesi.. ihanaAAAA... <3



Minä



ME <3

Mun Loco meininki.. pussasin kalkkarokäärmettä... ehkä toivoin salaa että se ois muuttunut prinssiksi...=D
Että tämmöinen muisto mulla on egyptistä =)