maanantai 14. helmikuuta 2011

sunny day

niiin ihana sää oli tänään,viis kylmästä paukku kelistä... mutta se aurinko... aaaah... pääsi käyttää aurinkolaseja pitkästä aikaa... tuntui että kesä tulee ihan kohta..




mutta ei siellä ulkona pärjännyt ilman pipoa... souuuuu bye bye bad hairday ja pipo päähän.



mites teijän ystävänpäivä meni?
Kyl itse kun katsoi tuota valentines day elokuvaa,niin silloin toivoisi että olisi ollut tänään vaikka jenkeissä... siellä tehään kaikkea suuresti.. vaikka onhan toi niin höpön höpön päivää,mutta mä oon semmoinen tyttö joka ehkä välillä kaipailisi semmoista..
Isoja kukka kimppuja
ja suklaata... no työpaikalla odottaa sika hyvää belgialaista suklaata,mitä sain tänään työkaverilta <3 kiitti ja eilen sain asiakkaalta ennakkoon ystävänpäivän ruusun.. =D
Emmä tiiä.. ei täällä jotenkin osata suhtautua tähän ystävänpäivään mitenkään erikoisemmin.. tuntuu siltä vaan.. vai onko se vaan mun osalta niin ? Kertokaa mulle teidän ihanimpia muistoja näistä päivistä !

Kyllä silloin kun oli ylä asteella ja kun tämä päivä tuli ,niin koulussa myytiin ruusuja ja sait tavallaan salaa ostaa kelle vaan ruusun ja tämä kukka toimitettiin hänelle... khiihih... silloin kun oli niitä muutamia ihastuksia mielessä,niin kyllä niitä ruusuja osteltiin tyttöjen kanssa... ja mäkin sain kivasti kukkia silloin... ja sitten kuulutuksiin sai omia viestejä kavereille lähettää kans... =D voi niitä aikoja !

2 kommenttia:

  1. oi oot tosi kaunis! (: ja just kiva blogi!
    http://if-reetta.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. heii missä olet kun et kirjottele?? :(

    VastaaPoista

voi kommentoida =)