torstai 31. joulukuuta 2009

uusi vuosi

tän tytön uusi vuosi meni sitten töitten parissa. muutaman tunnin yö unella jaksoin sen 11h päivän.. Aika tuskallista ne viimeiset muutamat tunnit oli kun ei oikein ollut ketään .. =/ Hauska päivä joo,ensiksi vesivahinko työpaikalla,lattialle ilmestyy vettä yläkerrasta.. nice.. ja sitten myöhemmin illalla pääovien tuulikaappi alkaa puhaltaa tosi paksua savua sisälle,luulin ihan oikeasti et siellä alkaa palaa kun ei näkynyt yhtään mitään eteen... mutta leenahan on koulutettu sammuttamaan paloja,lähin sit rohkeana ottamaan selvää mitä tapahtui.. luulin et muutamat teinit oli polttanut ilotulitteita ja aiheuttanut palon,mutta se olikin joku putki hajonnut ja aiheuttanut vesisumua .. =/ Ja sitten meijän lämpöpuhallin pamahti rikki päivällä ,joten kaikki ulkoosta kylmä ilmat tuli sisälle ja jääkalikkana jouduin palvella siellä.. =)
Uusi vuosi meni kyllä rauhallisesti,onneksi yksi mukava asiakas suostui olla tasan puolenyöhön asti mun seurassa,et en joutunut ihan yksin olla kun vuosi vaihtuu.. =/ paikka oli niin hiljanen,olisin kuollut a)kylmyyteen b)tylsyyteen ,jos tämä ei olisi pitänyt seuraa.. eli kiitos hänelle.. thaaaank youuuuu !!! hyviä ihmisiäkin on olemassa... wuhuu !!! =)

Mun lupaus tämän vuoden alulle.

- Terve elämä
- kehitän itseäni
- oman tulevaisuuden eteneminen... esim.. kämpän osto.
- säästän tulevaisuutta varten
- ajattelen omaa parastani
- liikuntaa enemmän.. aattelin aloittaa taas tankotanssia jos aika siihen sallii
- vähemmän murheita
- opiskelu?
- i just wanna be Happy ...

siinä oli ainaskin muutama.. =) mut nyt nukkumaan et jaksaa huomenna taas töihin.. työpaikka on kiva paikka paeta murheita..

tiistai 29. joulukuuta 2009

joulun jälkeen

joulut on nyt vietetty,syöty ja kaikki univelat nukuttu pois. Työmaalle oli palattava,eka työpäivä meni vähän laiskotusti.. mutta sain anteeksi siitä ..ei aina voi rullaa täysillä heti joulun jälkeen.. =)
Ja tottakai joulun jälkeiset ALET !! ihan kamalaa,kaupassa on kauhee massa ihmisiä,tonkimassa,sotkemassa ja kauppa näyttää enemmänkin kaatopaikalta kuin kaupalta... Itse välttelen tällaisia tilanteita... pysyn niin kaukana näistä jutuista...

Ihanaa me saatiin Janin kanssa kämppä... tai ei olla laitettu viel nimet alle,mennään huomenna kattoo minkälainen se on,kuulosti ihan kivalta,siinä sörkän kulmilla.. =D

Kohta vaihtuu vuosikin 2010 !! Apua.. ei mulla hirveesti tän vuoden aikana ole tapahtunut mitään,toivotaan että ensi vuonna tapahtuisi enemmänkin jotain ja et pääsisin eteenpäin elämässäni,uralla tai muuten vaan.. =) No sen näkee sit ens vuonna,joka menee ihän työmaalla viettäen.. nice... mut hyviä öitä.. =)

lauantai 26. joulukuuta 2009

vihdoinkin ulos!



Tää tyttö meinaa lähtee vähän ulkoilee kavereitten kanssa. Nää muutama päivät kotona saa riittää,peppu ja selkä on muutenkin alkanut särkee pelkästä makoilusta ja istumisesta. Pää meinaa räjähtää kun on neljän seinän sisällä,musta meinaa tulla sohvaperuna...nou nou nou..
huomenna alkaa taas paluu töihin..nice.. ja uusivuosikin menee töitten parissa.. so Happy New Year vaan kaikille juhlijoille =(

Mutta tää päivä on myös merkillinen päivä. On kulunut 5 vuotta kun luonnonkatastrofi oli tapahtunut.. TSUNAMI.. ikäviä asioita taas mitä ei voitu ennakoida etukäteen.. joten kunnioitusta kaikille niille uhreille ja perheenjäsenille tapahtumasta..
mushi mushi.. nyt lähen ulos..

perjantai 25. joulukuuta 2009

Yks parhaimpiin kuuluva elokuva



Siis jos jotain voisin suositella niin tää elokuva !
Ihan sika hyvä elokuva ja kannattaa mennä 3D:nä kattoo tän.
Elokuva on realimaailma ja fantasian sekoitusta. Pocahontas tyylinen tarina,mutta 3h kestävä elokuva tää on,mutta joka minuutti ja tunti osaa vain yllättää vaan. James Camronin ohjaama elokuva,sama ohjaaja joka ohjasi Titanicin. Siis kuuluu Yks parhaimpiin elokuvaan tän vuoden aikana,eikä missäkään kohassa tullut semmosta oloa et haluisi kotiin,kun on huono elokuva. Tän kun katto loppuun niin eka sana oli mulla ainaskin WOW! ihan sairaan makeesti tehty leffa.
Vaikka elokuva liput on kallistuneet ,niin en ajatellut tän elokuvan kohalla et turhaan meni rahaa.. Joten suosittelen lämpimästi,menkää ihmeessä kattoo AVATAR !!

25. joulukuuta

Joulun vietto JATKUU tänäänkin.
Tää päivä meni myös joulunvietossa,eilen vietin jouluaattoni poikaystävän vanhempien luona, tänään meni sitten joulunvietto siskon ja hänen miehen luona ja ihanat lapsoset ja mukulat oli. Siis miten siistii oli pikkulapsena kun sai paljon lahjoja kaikilta ja vielä kun katoin siskon lapsia kun avasivat lahjoja ihanaa. Kelaa eilen joulupukki oli antanut lahjat ja tänään pukki oli tuonut myös lahjoja,eli kaks päivää ja lahjoja vaan =D miks mulle ei oo niin ? höh.. =) mäkin haluun !!
mutta ihaninta oli nähdä noi pikku monsterit.. <3


Siinä oli yks sankari joka havitteli koko ajan noita joululahja paketteja,ensiksi pitää syödä sitten avataan paketteja.


päikkäreiltä just herännyt Meltsi,joka kyl iski heti silmänsä mun POIKAYSTÄVÄÄN ,hääri Janin ympärillä ja halus sylkkyyn koko ajan.. ihanat mussut.

Piti aloittaa siinä yhen aikaan syömään,mutta äipällä ja mummolla kesti vähän aikaan tehdä ruokaa,kun nyt oli kato kahta vaihtoehtoo tämän vuoden joulu Menussa. Eli sai tottakai kinkkua ja laatikko ruokia taikka sitten meidän perinteistä aasialaista ruokaa, rapujem kera.. wuhuuu !! Hyväähän kannattaa odottaa ja odottamisen arvoista se olikin.


Elikkä tää ruokailulaji on tosi perinteistä aasiankulttuurissa,varsinkin kun sattuu olemaan joku juhlapäivä,häät ,ihan mikä asia jota halutaan juhlia niin tällaisia valmisteluita tulee näkemään ruokailussa.
Kuuma vesi kattila ,joka itse on haudutettu joko liha tai kananluulla,että saadaan lihaliemen makua tai kananmakua,valmiiksi kaikki lihat viipaloitu siivuiksi,ravut marinoitu valmiiksi,kasvikset vieressä,paistetut nuudelit ja riisiä.
Riisi toimii sivu ruokana,elikkä meillä päin riisi on vähän niinkuin..hmm.. kun otat lasillisen punaviiniä niin tilataan vesilasi viereen et saa kostutettua suuta, meillä se vesi toimii riisinä.. kaikkii muita syödään enemmän kun riisi,kun se on halvinta. Ainekset dipataan kuumaan kiehuvaan liemeen ja kun on kypsä niin ruoka on valmis,tää on vähän samaa kuin söisi "Fondueta" mutta Asian Style vaan.
Tunnelma oli tosi kivaa mummi oli päässyt tulee syömään,serkukset ja perhe ja siskon lapset..
Ja miksi syödään lattialla? Koska ruoka-annoksia on niin paljon niin lattialla istuminen on paljon mukavampaa ja yleensäkkin ruokailijoita on minimissään 10 henkilöä elikkä aika paljon.
Ja tossa ei ollut kaikkia ruoka-annoksia vielä =D

Tämän jälkeen oli lahjojen avaaminen muksuilla .

Mitäs pukki oli tuonut Benille ? Uusia Legoja =) Jeeeee.. eihän niitä legoja oo ku monta boksillista kaapissa.


Meltsi vähän epäröi lahjansa,piti tutkia minkälaisen hauvelin se sai,oliko sillä nenä,suu ja korvat. Oli siinä ja niistä kuului hauskat äänet.
Kyllä se tykkäs siitä lahjasta kun se sit loppuillan piti hauvaa sylissä =) Mut Hello Kitty on kyl Meltsin ihan favorit.

Näin ne joulut menee vain,pitäkää tekin rauhallista joulua,täälläpäin me tehäänki niin. Katellaan telkkarista Kummisetä 3 ,joka on mielenkiintoinen.. meistä on tullut ihan sohvaperunoita.. =/ Ja EN oo muuten tänä jouluna herkutellut paljoo mitään verrattuna viimevuoteen... hehe =D

Jouluja kaikille edelleenkin =)

torstai 24. joulukuuta 2009

Oi oi oi ... Sex and the City 2 !!

Ei millään jaksa odottaa tota kakkos osaa ,vasta toukokuussa tulee elokuvateatteriin,Ykkös osakin oli super hyvä.. tässä on trailerikin tulevasta elokuvasta. Go Carrie,Samantha,Charlotte ja Miranda..



http://www.youtube.com/watch?v=G14s9CdbQXY

Joulupäivä

Ihanaa kun ei tarvi tehdä mitään ,ei stressiä,ei kiirrettä..ei mitään.. Tänään on lupa nauttia joulu ruuista ja lähimmäisistä ihmisistä. Voi olla rennosti ja olla vaan pelkillä verkkareilla ja koti olo vaatteilla. Kyllä on pakko myöntää et tää tyttö on tosi puhki tän viikon jäljiltä.

Aamu alko sitten viel viimeisillä ostoksilla,herättiin 10.30 aamulla jaa.. itse menin siinä 5 aikoihin aamulla nukkumaan eliih... 5,5h yö unet takana ja heti herättyyän niin siitä 15 min oltiin jo ulkona lähössä kauppareissuun.
Tungosta ja ihmisiä oli vielä viimisillä ostoksilla,eli ei oltu ainukaisia.. khehehe..
Kotiin palattua niin päästiin aloittaa Joulupuurolla.. ihanaa.. nyt se Joulu tuntuukin.



Tämän jälkeen alettiin sitten yhessä kattoo The Hangover leffa,joka on tosi hauska elokuva. Elokuva kertoo neljästä miehestä,jotka lähtevät Las Vegasiin viettämään polttareita,siitä tulee olemaan heille ikimuistoinen reissu.

Sen jälkeen sitten päästiin siihen tosi toimeen ,eli Joulu ruokien kimppuun !
Kinkkuu,kinkkuu,porkkalanaatikkoo,rosollii,perunoita jne...
yammyyy.. kiitokset kuuluu Janin vanhemmille Pentti ja Benittalle.. aivan ihanaa ruokaa oli <3

Meijän tonttukin oli niin väsynyt et sammu nurkkaan.. Mutta mikä toi Suomi viina pullo on ???? noh okei.. välillä pitää nollata itseensä ja niinhän tonttu tekikin.. =D


jee jee.. kohta pääsee herkuttelee !!




Vihdoinkin.. ! tänään oli viimeinen työpäivä ennen joulua ! Kauhea kiirrus on ollut nämä kolme päivää.. siis hirveesti ihmisä liikenteessä,jokapaikassa kauheesti tungosta ....aaargh... nyt onneksi pääsee viettää kolmee rauhallista joulua ja pääsee syömään herkkuja,nyt voi syyä kun tammikuussa leena aloittaa namiton tammikuu eli EI herkkuja ja kuulema ei sais shoppaillakkaan mitään... EI KÄY !!! =) ei oikeen kykene siihen..

Emmä tiiä pystyisinkö siihen kuukausi ostamatta mitään vaatekappaletta... tshhh.. jaa-a.. ois aika kova juttu jos onnistuisin. kello on jo kolme yö.. pitäis mennä nukkumaankin kun huomenna aamulla pitää viel mennä kauppaan ja sitten muuten vaan olla..

Sain töistä yheltä asiakkaalta lahjaksi Casino arvan Jee =) voitin heti siitä 9 Euroo ..!! wuhuuuu !! =D


Huomiseksi on luvattu kyl paljon luntA JA vähän pakkasta.. meinaan raahaa ton yhen pulkkamäkeen tai tekee lumiukkoja,se on salee !!!

mutta HYVÄÄ JOULUA KAIKILLE,herkutelkaa paljon ja viettäkää rauhallista joulua. =D Ja vielä hyvää yötä. !

tiistai 22. joulukuuta 2009

R.I.P Brittany Murphy



Taas nuori lahjakas näyttelijä kuollut.. On se vaan harmillista kun tapahtuu tällaisia asioita. 32- vuotias pirtsakka aurinkoinen pikkunainen,menehtyi sunnuntaina sydänkohtaukseen kotiinsa. =/
Ihan kamalaa,tällaisia on kyllä tapahtunut tänä vuonna aika paljon,eka Heath Ledgerin kuolema, yksi parhaimmista näyttelijöistä ja suoritti erittäin hyvin roolinsa uusimmassa Batman elokuvassa ja voitti itselleen Oscar palkinnon.
Itse POP kuningas michael Jackson kuoli lääkkeitten yliannostukseen tai johonki semmoiseen ja nyt tämä.. nää on näitä ikäviä asioita jota ei toivoisi kellekkään.

Mistä voimme muistaa Brittany Murphyn on Clueless elokuvasta, 8 mile, Vuosi nuoruudestani, Just married,Sin city jne...

muutama päivä ja sit jouluaatto.


hoh hoh.. työpäivä takana.. ja vielä huomenna kun jaksaa 8h olla töissä niin sitten pääsee nauttii jouluherkuista ja vapaista.. ihyanaa... mässäilen niin paljon herkkuja et itestäni tulee joulupossu,virallisesti.. =D 24 päivä syödään Janin vanhemmilla perinteistä jouluruokia ja 25 päivänä sitten aasialaisia jouluherkkuja mun mamman luona.. yam yammyyy.. =) Haluis kyl itekkin leipoo joulutorttuja ja pipareita, oon täs yrittänyt muutaman kerran ehdotellut Janille jospa leivoittais yhessä pipareita ja piparkakkutaloja.. ei herra oikein innosta ajatus.. ylläri..
Joululahjoja pitäisi huomenna käydä ostaa.. kuulun näihin jotka ostaa viime tipassa lahjoja.. kun ei millään vaan keksi mitään kellekkään.. siskon pikkuisille lahjat on ostettu,mutta entä ne muut sisarukset.. äääh.. ne on niin vanhoja et ei ne tarvii mitään... Mä en itse tarvii mitään,mulle kaikkein TÄRKEINTÄ on et jouluna perhe on koossa <3 ei muuta. En oo ollut tuhma tänä vuonna,ei oo siitä kyse =D
mutta hyviä öitä' kaikille ja joulun odotusta.. =D

maanantai 21. joulukuuta 2009

New York matkamme. osa.1

Itseasiassa tää meidän matka sattuikin olemaan myös mun ja Janin suhteen 1 vuotis matka,eli ollaan nyt vuoden seurusteltu.. kamalaa miten aika menee niin nopeesti.. viime vuonna samoihin aikoihin oltiin Egyptissä.. ihan tismalleen samoihin aikoihin.. Missäköhän me ollaan ensi vuonna kun tulee 2 vuotta täyteen? Havaijilla?Mexico? .. pitää alkaa säästää rahaa jo seuraavaan reissuun..=D


Joo Janilla oli vähän huono olo tai sanonko kankkunen olo lauantai jäljiltä.. viihteellä hänkin oli ja tuli sitten otettuu muutama sinä iltana.. vähän se hikoili ja voivotteli väsymystä ja päänsärkyä.. yllätys =D

Käytiin sit ostaa herralle vähän tasoittavaa finnairin lentokentältä et olo paranisi
Tyytyväinen Jani =)

Ja meidän matka alkoi tästä ,sulavaa lentoa oli ja aika meni nopeasti.
Lennettiin tästä Amsterdamiin ,lento kesti 2h.. saavuttiin sinne ehjin nahoin =) Otin muutamia kuvia Amsterdamin lentokentältä,ihanasti joulukoristein oli koristeltu

Amsterdamin lentokenttä.



Sitten alkoi se pidempi lento 7h lento,joka menikin myös yllättävän sulavasti .Pitkä lento oli Janille ensimmäinen niin tottakai kaikista mukavuuksista poika raukka meni ihan sekaisin.. yli 30 videopeli vaihtoehtoja ja 70 elokuvaa,siinähän oli sitten valinnanvaraa.. ihan hyvä vaan et oli tollaset mukavuudet jos toinen kärsii lentokammosta.


Perillä oltiin siinä ysin aikoihin illalla ja oltiin niin innostuneita ja onnellisia,uudesta kaupungista,et motelliin,joka itseasiassa sijaitsi 5 west 63rd streetillä ihan Central parkin vieressä aika perus motelli, eihän me tarvita paikkaa kun nukkumiseen ja tavaroitten säilyttämiseen,mutta todella hyvällä paikkakunnalla se oli.. 5 min Times Squarelle ja hyvät kulkuyhteydet joka suuntaan kun vierestä löytyi Columbus Circlen metroasema mistä kulki kaikki metrot läpi =)

Heitettiin tavarat äkkiä huoneeseen ja lähettiin heti suuntaamaan keskustaan .. lähdin näyttää Janille vähän keskustan rakennuksia ja sitä BiG Applea !
Columbus Circlen kauniit jouluvalot.


Times Square ja Jani seisoo siellä jossakin.. itseasiassa Jay Z:n musiikki video feat.Alicia Keys on kuvattu tässä näin myös.

Aamulla herättiin todella aikaisin ,lähettiin meidän motellista varmaankin ennen 10 aamua,haimme aamu sumpit Starbucksista ja viel jotain pientä aamupalaakin välillä,join itse aina Peppermint mocha tall (eli piparminttua lattea,joka oli erittäin hyvää) Jani taas perus kahvia,kaikkea ne keksiikin siellä,esim Creme brulee latte,gingerbread mocha latte tai valkoisena.. kaloripommi juomia on ,mut ei sitä suomesta saa..


lähettiin kiertelee moneksi tunniksi Sohoon,sieltä löytyi kaikkea kallista tavaraa ja myös sitä halvempaakin löyty,katuja oli monta kymmentä ja kilometrejä ja kauppoja vieri vierekkäin siinä,eiköhän siinä vierähdä usieta tunteja kaupoissa ja sit huomaatkin et alkaakin olla pimeetä,pitää palata takaisin motelliin ja syy oli myös se et kaikki ne kauppojen ostokset alkoi painaa hirveesti olkapäihin kun ravattiin melkeen jokakaupassa.. Jani sanoikin mulle et ei ikinä lähe mun kanssa mihinkään shoppailee.. hahaha.. miehet =D Shoppailu on taitolaji.. ja sitäpaitsi itse shoppaiöi yhtä paljon kuin minä ja kyllä mäkin sain istua ja odottaa Footlockers kenkä kauppa liikkeessä ,Niken 4 kerroksisessa liikkeessä ja ABERCROMBIE & FITCHIN liikkeesä


Siis tää on ensimmäinen kauppa ,mihin oon joutunut jonottaa sisälle ! Ulkopuolella kesäisin varsinkin saattaa useita kilometrejä jonoa,ihmiset jonottavat sisälle,koska sieltä saa niin HYVÄNNÄKÖISIÄ vaatteita jotka istuvat niin jokaiseen vartaloon,vaatteet ova trendikkäitä,rentoja,materiaali hyvät,surffi tyylisiä ja jopa baariin istuvia . Sisältä paikka ei uskoisia vaatemyymäläksi,musiikki pauhaa yhtä kovaa kun yökerhoissa ,heti sisään tullessaan,ovien edessä poseera mies malli ilman paitaa ja USKOMATON vatsalihakset ja kroppa... khihiih xD myyjät tanssii sielä ja valot ja paikka on tunnelmallisen pimeä,ainoastaan missä vaatteet ovat hyllyissä niin siellä loistaa valot. Rakennus tai tämä myymälä joka sijaitsee 5th ave. on 4 kerroksinen kauppa,melkein stockamnnin kokoinen.. ajatelkaa vain yksi vaatekauppa on yhtä iso kuin Stockka !! =D Tulihan siel joo ostettuu aika lailla vaatteita ja hajusteita =)


Tää liike oli ehdottomasti mun ja Janin paras shoppailu kohde. !

Ja sitten tultiin takaisin Motelliin.
Eihän New York oo mitään ilman TORAKOITA !! JOOO... meijän huoneessa vilisi niitä..yöööööök.. 4 kappaletta ja minä hyppäsin ekana suojaan sängylle ja Jani oli se rohkeampi joka tappoi ne. Ei siinä mitään tsekattiin paikat läpi ja todettiin et ei niitä oo sen enempää et kaikki on tapettu.. Aika inhottava yö oli kun pelkäs et niitä tulee jostakin sisälle lisää ja kaivautuu paidan alle,korvan reiästä sisälle tai nenänreiästä.. yäk yäk yäk... =) hahaha. aika tyttö oon... I know =D
Seuraavana päivänä tultiin suht myöhään kans motelliin ,niin ei siinä mitään,avainlukijasta oli patterit loppu.. Shit !!! ei päästy huoneeseen sisälle ! Kokeiltiin joku 15 min..ei päästy huoneeseen.. ajateltiin eka et onks tää joku pila vai onks toi edes meidän huoneen ovi.. Oli oikee ovi,mut ei toiminut. Kutsuttiin sitten motellin huoltomies avaamaan meille oven,noh..ei siinä mitään... ISO MUSTA mies tuli sieltä,rautalanka mukana ,joka oli taitettu siten että sai ujutettuu oven alaosasta läpi ja siinä raudanpää sai ovenkahvasta kiinni et jos siitä kiskaisee niin tsadaa ovi aukee... Eka se joutu kyllä metallilastalla hajottaa oven alapuolen vähän auki et sai sen metallirungon ala kautta läpi.. noh.. se rautalanka katkesi siihen.. Eli ei ollut hyvä idea,ei päästy sisälle.. hitsi.. Alko siinä vähän väsyttää sikana..
meinasin ihan oikeesti "nukahtaa pystyyn" kuvastakin näkyy.. se olis kyl taitolaji.

Loppujen lopuksi se vaan veti vasaralla ovesta sisään ja ruuvasi onnettomilla ruuveilla oven kii,silloin aattelin et "Tästähän tulee mielenkiintoinen yö ja turvaton olo. Ja piste iiiin päälle teki se et havahduin näkemään kun torakka kiipesi seinää pitkin,sit lähettiin vaatii uutta huonetta ja saatiinkin,kaks kerrosta ylempänä .. HUH !!

Ja mitä ruokailu paikkoja siellä oli !

Käytiin Chinatownissa joka sijaitsee Canalstreetillä. Paikka on yhtä iso kuin Helsingin keskusta,joka puolella kuhisee kauppoja ja pikkuputiikkeja vierivierekkäin ja täynnä Aasialaisia vain,ruokapaikat oli vain aasialaisia,leipomopaikat aasialaisia, KAIKKI oli aasialaista,jopa Mäkki oli Aasialainen.. hauska =D Onneks ei ollut kesä,koska muuten kaduilla myytäisi tuoretta kalaa ja haisis hirveesti kalalle. Piraatti tavaroita myytin todella paljon ,chanelii,guccii jne.. todella paljon feikkiä,ITSE en käytä FEIKKIÄ,niissä ei ole mitään tunnearvoa,paikka oli oikeestaan suuri Basaarikeskus.. tiedätte varmaan perus kypros tai bulgarian maissa kun on niitä Basaareita ja kojuja,aika samaa Chinatownissa on,mutta se siitä Bazaarista.

Ruoka paikkamme joka super hyvää ja hyvä löyty ja melko suosittu oli VIETNAMILAINEN ravintola.
( Bo luc lac,eli lihaa marinoituna,salaatin ja riisin kera )
( Bam mi Ca ri, curry keittoo joka sisältää perunaa,kanaa ja leipää dipataan keittoon,yks mun suosikki ruuista)
( kevätkääryleitä nuudelinkera)
Ja paljon muutakin hyvää ruokaakin löytyy tästä paikasta. Ravintola on suosittu ka kiireinen ja täynnä lähes aina.

HO HO HOOTERS !!
Olihan sielläkin pakko sitten käydä ihan mielenkiinnosta kun on katellut jenkki leffoja missä niitä on kuvattu,ja heti kun tultiin sinne,niin siinä oli 10 tyttöä odottamassa pikku pikku shortseissa ja topissa asiakkaita.. Siis apua mikä vaatetus !


Jani tykkäsi ruuista ja näkymästä.


Ruuat tosiaankin oli perus hampurilaisii ja ranskiksii,asiakaskunta oli aika miesvoittoinen.. miksiköhän näin ?

päivä ennen matkaa


Tästä se alkoi.. lähtö oli sunnuntaina kahelta päivällä joten lauantai oli vapaa päivä mulle =) ja sattuikin sopivasti niin oli tyttöjen ilta,mentiin silloin Eerinkadun en muista mikä numero,mutta sieltä löytyy erittäin hyvä Thaimaalaine ravintola mistä saa erittäin hyvää ruokaa,meitä tyttöjä oli noin 13 ja pitkästä aikaa kaikki on koolla,hyvääruokaa ja hyvää seuraa. Ruokailun jälkeen meidän tosiaankin piti mennä keilaamaan Kamppikeskukseen mutta kaikki radat oli varattu niin täyteen että jouduttiin sitten mennä Satumaahan karaoke paikkaan.. oltiin siellä 30min ja lähettiin pois.. mä en oo yhtään karaoke ihmisä.. ehläpä sitten jos joskus innostun vetää kauheet lärvit niin sitten voi olla onnea et pääsette kuulee kun laulan =D Sitten puoliyön aikoihin päädyttin TIGER nimiseen baariin missä vietettiin loppuilta ja tosi hauskaa oli .. tanssittiin paljon ja naurettiin.. ja hyvissä ajoin lähin kotiin..siinä kolmen aikoihin oltiin kotona.. kiitos tytöille ja näitä iltoja lisää..

sunnuntai 20. joulukuuta 2009

Reissu ohi ja takas suomessa..

Heipo dei !!

Vihdoinkin olen päässyt takaisn reissusta suomeen ja koneen äärelle.. On ollut vähän aikaero väsymystä ja paljon töitä heti loman jälkeen.

Reissu meni erittäin hyvin ,käveltiin ihan hirveesti New Yorkin valtavilla kaduilla ja korkeitten pilvenpiirtäjien saartamana,ihanaa aivan ihanaa tuntu et palasin takaisn omille kotikulmille tai sinne minne mä oikeastin kuulun. En sano et täällä mitään vikaa ole mutta siellä kaikki on niin mua,ihmiset,ilmasto,kaupat ja muutenkin s kulttuuri.. erillaisuus... itse en tunne itseäni erillaiseksi siellä kun kaikki ovat niin miksaatuja erinkulttuurin kanssa ja aasialaiset sielläpäin on niin erillaiset kun täällä.. noh ei kaikki siellä ole parempaa kun täällä..hyvinvointi täällä on tottakai parempaa ja muitakin juttuja.. =)
Mutta oiskohan tää reissu ollut mulle 7 kerta ? joka kerta kun ,meen nykkiin käymään niin se on kyllä aina yhtä ihanaa ja sen arvoinen.
Reissu kuvat tulee pikkuhiljaa tänne blogiin,niitäkin on tosiaan se 500 kuvaa et en nyt ihan kaikkea viitsi laittaa tänne.. mutta some pics joo =)
Ilmat siellä alkupäivät oli mahtavat,aurinko paistoi ei tuullut yhtään ja olisi pärjännyt ilman takkiakin siellä..
Ihmisiä vilisi kaupungeilla jo aamuvarhain hakemassa Starbucksista aamu kahvit ,sieltä saa oikeasti niin hyvää kahvia.. vaikka itse juon kahvia erittäin harvoin niin kyllä tuli juotua siellä kahvit aika useinkin.. mutta se siitä reissusta.. en viitsi nyt tähän kirjoitella reissusta vaan teen ihan oman sivun reissusta..

Joo siellä jenkeissä ,kun yksi päivä oli -3 ja tuuli ihan kauheasti siis varmasti ol -10 astetta tuulen takia,siis tuntu et "maailman loppu" tulee kun ei päässyt kävelee ollenkaan eteenpäin kun tuuli naamaan .. oli todella kylmä.. MUTTA kun astuttiin SUOMEN lentokentältä pihalle.. niin härreguuud!!!! mittari näytti -16 ja aivan sairaan kylmä oli ...yyyyyyh!!! eka hengitys sisään keuhkoihin aiheutti yskä reaktion .. =D eli jenkeissä oli pikkasen lämpimämpää kun täällä... mutta kiva yllätys oli LUNTA.. ihanaa.. Taidetaan saadakkin valkeaa Joulua tänä vuonna... wihuu !!!

Reissun jälkeen lähdettiin sitten tekee muuttoa. Jani.. poikaystäväni muuttaa takas Helsinkiin Pietarsaaresta.. Lähdettiin sitten varhain aamulla ajaa Farmari autolla peräkärryn kanssa Jeppikseen.. ei ehkä ihanin reissu .. 6h meni.. siis peppu puutui jo 3h istumisen jälkeen vaikka nukuin koko automatkan ...hhaha =D Siis en ole ikinä nukkunut autossa noin paljon siis hävettävää kun Jani ja Janin iskä vuorottelivat ajamista ja toinen pääsee helpolla vetämällä sikeitä takapenkillä.. .. =)Aika kamala oon,mutta kyllä multa ajokortti löytyy,mutta en ikinä ole ajanut autoa missä on peräkärry,niin jätin ihan suosiolla miehille.. =)Kärsin sitten yöllä siitä kummiskin ..en saanut millään unta.. et se siitä..
Sitten kun saavuttiin pietarsaareen niin meillä meni varmaankin se 2,5 tuntia et saatiin koko kämpästä tavarat mustiin säkkeihn ja siivottiin ja karsittiin suurimmat osat pois.. esim.. Janin rakkaat sohvat jäi sinne odottamaan uutta omistajaa,hyllyt jäi ja tottakai kaikki hyvät muistot.. =)ja ehkäppä huonotkin.. en tiiä..
Sitten ajettiin takas helsinkiin ...toiset 6 h... kamalaa oli..vaikka loppu matkatkin meni mun osalta nukkuessa,niin alko peppu puutua niin et ei löytänyt enään mitään hyvää asentoa missä olla ja seinäjoesta helsinkiin.. hohhoijaa... se ei ollut kun pelkkää pimeyttä ja puuta.. ei muuta nähtävää.. bo bo booring...

Noh nyt ei tarvi ainaskaa vähän aikaan mennä Jeppikseen eli pietarsaareen,vaikka ohan se ihan kiva ruotsalaispainoitteinen kaupunki... kannattaa ihmeessä kesällä mennä sinne Jaakonpäivillä,se on yksi isosta tapahtumasta pietarsaaressa,se kestää joku viikon ja löytyy joka päivä ohjelmia ja toreja ja pikkusii ruokapaikkoja ympäri vuorokaudet ja paljon ihmisä liikenteessä..se on ehkä yks viikko missä silloin näkee oikeasti ihmisiä ulkona,muuten kaikki on piiloutuneita kotiin tai johonki koko päivän.. niin joo ja musiikki tapahtumia sielläkin on ja sen viikon Lauantai päivä on se huippu päivä kun paikkakunnan kotijoukkue FF Jaro (jalkapallo) heillä on kotipeli siellä ja jos voittoa tulee niin silloin kaupungissa on hyvät Bileet..=D
Ja sen huomasin myös että kylässä asuu erittäin paljon vietnamilaisia ja kaduilla myydään kevätkääryleitä.. yammyy.. =) Ruotsia puhutaan ahkerasti ja vähän huonoa suomea...
mutta joo..ehkäpä sitten kesällä käydään siellä.. =)

torstai 10. joulukuuta 2009

Window Shopping 5 Avenuella..


Joka naisen unelmakenkäkauppa...

Keskiviikko

Apua ollaan lähes jokapäivä kävelty joku 12h eli noin 15km ylikin !! huhuh.. siks ollaan aina kun päästään takas hotelliin niin sika väsyneitä ja jalat ihan puhki.. ollaan kävelty sikana.. on niin paljon nähtävää ja shoppailtavaa.. rahat alkaa olla loppu.. voi ei.. =( ei kiva.
Kummiskin eilen oli kiva päivä kans.. aloitettiin aamukävelyllä päivä.. käveltiin meijän hotellista Luonnon museoon,nyt ei muista nimeä,mutta muutaman kilometrin päässä se oli.. oli niin nätti ja lämmin päiväkin,oikeesti joku plus 10-13 astetta..ei olisi tarvinnut takkiakaan..



Joo ollaan kyl syöty täällä niin epäterveellisesti ja vähän.. syödään varmaankin jokapäivä kaks lämmintä ateriaa ja se siitä sitten ja kävellään sikana.. =S on niin paljon tekemistä niin ruokailu unohtuu vaan..
Pitihän meijän sit kokeilla paikallista snägäriä" otin perus Hodarin ja Jani otti sitten jonkun kanarullan,oli aika hyvää..




Ja tämän "aamupalan" jälkeen mentiin sitten sinne museoon,missä oli nähtävyyksinä kaikkee dinosaurusten luurankoja,eri maailman ihmisten kansojen kulttuureista.. mm.. Aasia,meksikolaisen,eurooppalaisen yms.. oli aika mielenkiintoista ja kaikista eläimistä oli jotain.. Museo oli niin iso et ei millään meinattu löytää tietä pois sieltä.. Janilla oli hermot kun ei löydetty tietä pois museosta... eksyttiin johonkin meteoriitti ja jalokivi halliin.. hahaha.. raukka oli ihan sekaisin ja pahalla päällä.. =D



Tämän jälkeen lähdettiin kävelee 5 th Ave.lle... siis joo ihan pelkästään ikkunashoppailee.. näihin liikkeisiin meillä ei ollut varaa.. mutta sitä ennen yks kiltti paikallinen otti meistä kuvan,aivan ihanasta ovien eteisestä.