torstai 31. joulukuuta 2009

uusi vuosi

tän tytön uusi vuosi meni sitten töitten parissa. muutaman tunnin yö unella jaksoin sen 11h päivän.. Aika tuskallista ne viimeiset muutamat tunnit oli kun ei oikein ollut ketään .. =/ Hauska päivä joo,ensiksi vesivahinko työpaikalla,lattialle ilmestyy vettä yläkerrasta.. nice.. ja sitten myöhemmin illalla pääovien tuulikaappi alkaa puhaltaa tosi paksua savua sisälle,luulin ihan oikeasti et siellä alkaa palaa kun ei näkynyt yhtään mitään eteen... mutta leenahan on koulutettu sammuttamaan paloja,lähin sit rohkeana ottamaan selvää mitä tapahtui.. luulin et muutamat teinit oli polttanut ilotulitteita ja aiheuttanut palon,mutta se olikin joku putki hajonnut ja aiheuttanut vesisumua .. =/ Ja sitten meijän lämpöpuhallin pamahti rikki päivällä ,joten kaikki ulkoosta kylmä ilmat tuli sisälle ja jääkalikkana jouduin palvella siellä.. =)
Uusi vuosi meni kyllä rauhallisesti,onneksi yksi mukava asiakas suostui olla tasan puolenyöhön asti mun seurassa,et en joutunut ihan yksin olla kun vuosi vaihtuu.. =/ paikka oli niin hiljanen,olisin kuollut a)kylmyyteen b)tylsyyteen ,jos tämä ei olisi pitänyt seuraa.. eli kiitos hänelle.. thaaaank youuuuu !!! hyviä ihmisiäkin on olemassa... wuhuu !!! =)

Mun lupaus tämän vuoden alulle.

- Terve elämä
- kehitän itseäni
- oman tulevaisuuden eteneminen... esim.. kämpän osto.
- säästän tulevaisuutta varten
- ajattelen omaa parastani
- liikuntaa enemmän.. aattelin aloittaa taas tankotanssia jos aika siihen sallii
- vähemmän murheita
- opiskelu?
- i just wanna be Happy ...

siinä oli ainaskin muutama.. =) mut nyt nukkumaan et jaksaa huomenna taas töihin.. työpaikka on kiva paikka paeta murheita..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)