torstai 10. joulukuuta 2009

Keskiviikko

Apua ollaan lähes jokapäivä kävelty joku 12h eli noin 15km ylikin !! huhuh.. siks ollaan aina kun päästään takas hotelliin niin sika väsyneitä ja jalat ihan puhki.. ollaan kävelty sikana.. on niin paljon nähtävää ja shoppailtavaa.. rahat alkaa olla loppu.. voi ei.. =( ei kiva.
Kummiskin eilen oli kiva päivä kans.. aloitettiin aamukävelyllä päivä.. käveltiin meijän hotellista Luonnon museoon,nyt ei muista nimeä,mutta muutaman kilometrin päässä se oli.. oli niin nätti ja lämmin päiväkin,oikeesti joku plus 10-13 astetta..ei olisi tarvinnut takkiakaan..



Joo ollaan kyl syöty täällä niin epäterveellisesti ja vähän.. syödään varmaankin jokapäivä kaks lämmintä ateriaa ja se siitä sitten ja kävellään sikana.. =S on niin paljon tekemistä niin ruokailu unohtuu vaan..
Pitihän meijän sit kokeilla paikallista snägäriä" otin perus Hodarin ja Jani otti sitten jonkun kanarullan,oli aika hyvää..




Ja tämän "aamupalan" jälkeen mentiin sitten sinne museoon,missä oli nähtävyyksinä kaikkee dinosaurusten luurankoja,eri maailman ihmisten kansojen kulttuureista.. mm.. Aasia,meksikolaisen,eurooppalaisen yms.. oli aika mielenkiintoista ja kaikista eläimistä oli jotain.. Museo oli niin iso et ei millään meinattu löytää tietä pois sieltä.. Janilla oli hermot kun ei löydetty tietä pois museosta... eksyttiin johonkin meteoriitti ja jalokivi halliin.. hahaha.. raukka oli ihan sekaisin ja pahalla päällä.. =D



Tämän jälkeen lähdettiin kävelee 5 th Ave.lle... siis joo ihan pelkästään ikkunashoppailee.. näihin liikkeisiin meillä ei ollut varaa.. mutta sitä ennen yks kiltti paikallinen otti meistä kuvan,aivan ihanasta ovien eteisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)