tiistai 1. joulukuuta 2009

Ensimmäinen joulupäivä


Nyt eletään ensimmäistä joulupäivää,kaupoista löytyy kasoittain hienoja joulukoristeita,lahjaideoita ja kauppojen ikkunat koristavat jouluteema. Onko nyt oikeasti joulu? ei kyllä yhtään tunnu siltä vaikka kuuset on koristeltu,joululaulut soi kaupoissa kovaan tahtiin.. ehkä se lähes tärkein asia puuttuu tästä.. LUMI... missä se on ?? Toivottovasti se ehtii eksyy tänne pimeäänkin helsinkiin valaisemaan kadut ja nostattamaan joulutunnelmaakin.. tai sitten pitää mennä Lappiin tai johonki pohjoiseen missä sitä lunta on oikeasti..
En ole mitään joululahjoja ostellut.. kuulun näihin ihmisiin jotka ostavat viimetipassa lahjan.. ei hyvä =D Enkä ole edes itselleni ostanut suklaakalenteria.. Hei sen teenkin huomenna ja ostan .. pienempänä kun sai suklaakalenterin,niin söin kaikki suklaat.. hahaha.. ne ovat niin hyviä.. nam.. Joululahjoista aina puskee se stressi kelle ostaa mitäkin yms... onneksi pikkuisille siskon lapsille voi ostaa tai tietää mitä ostaa heille,mutta sisarukset taas kertoo mitä tarvii,ehkä ainoo huolen aihe on se poikaystävä.. en vaan tiiä... ehkäpä sitten kun lähen NyC niin nään siel jotain joka pistää silmään ja ostan sen... heheheh.. tai jani on ollut sitten tuhma niin saa vain risuoksia.. khehehe..
Itse en taas oikeastaan tarvi mitään.. mulla on kaikki mitä voisi toivoa,Ihana poikaystävä vieressä plus hänen ihanat vanhemmat,jotka on ssanut kestää mua kun oon edelleenkin evakossa omasta kämpästäni,siel on vaan niin kylmä ja remontti naapurissa kesken,työt alkaa siel klo:07.00 aamulla... soooo no thanks,
Perhe ja ystävät.. lämpöä ja rakkautta <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)