perjantai 25. joulukuuta 2009

25. joulukuuta

Joulun vietto JATKUU tänäänkin.
Tää päivä meni myös joulunvietossa,eilen vietin jouluaattoni poikaystävän vanhempien luona, tänään meni sitten joulunvietto siskon ja hänen miehen luona ja ihanat lapsoset ja mukulat oli. Siis miten siistii oli pikkulapsena kun sai paljon lahjoja kaikilta ja vielä kun katoin siskon lapsia kun avasivat lahjoja ihanaa. Kelaa eilen joulupukki oli antanut lahjat ja tänään pukki oli tuonut myös lahjoja,eli kaks päivää ja lahjoja vaan =D miks mulle ei oo niin ? höh.. =) mäkin haluun !!
mutta ihaninta oli nähdä noi pikku monsterit.. <3


Siinä oli yks sankari joka havitteli koko ajan noita joululahja paketteja,ensiksi pitää syödä sitten avataan paketteja.


päikkäreiltä just herännyt Meltsi,joka kyl iski heti silmänsä mun POIKAYSTÄVÄÄN ,hääri Janin ympärillä ja halus sylkkyyn koko ajan.. ihanat mussut.

Piti aloittaa siinä yhen aikaan syömään,mutta äipällä ja mummolla kesti vähän aikaan tehdä ruokaa,kun nyt oli kato kahta vaihtoehtoo tämän vuoden joulu Menussa. Eli sai tottakai kinkkua ja laatikko ruokia taikka sitten meidän perinteistä aasialaista ruokaa, rapujem kera.. wuhuuu !! Hyväähän kannattaa odottaa ja odottamisen arvoista se olikin.


Elikkä tää ruokailulaji on tosi perinteistä aasiankulttuurissa,varsinkin kun sattuu olemaan joku juhlapäivä,häät ,ihan mikä asia jota halutaan juhlia niin tällaisia valmisteluita tulee näkemään ruokailussa.
Kuuma vesi kattila ,joka itse on haudutettu joko liha tai kananluulla,että saadaan lihaliemen makua tai kananmakua,valmiiksi kaikki lihat viipaloitu siivuiksi,ravut marinoitu valmiiksi,kasvikset vieressä,paistetut nuudelit ja riisiä.
Riisi toimii sivu ruokana,elikkä meillä päin riisi on vähän niinkuin..hmm.. kun otat lasillisen punaviiniä niin tilataan vesilasi viereen et saa kostutettua suuta, meillä se vesi toimii riisinä.. kaikkii muita syödään enemmän kun riisi,kun se on halvinta. Ainekset dipataan kuumaan kiehuvaan liemeen ja kun on kypsä niin ruoka on valmis,tää on vähän samaa kuin söisi "Fondueta" mutta Asian Style vaan.
Tunnelma oli tosi kivaa mummi oli päässyt tulee syömään,serkukset ja perhe ja siskon lapset..
Ja miksi syödään lattialla? Koska ruoka-annoksia on niin paljon niin lattialla istuminen on paljon mukavampaa ja yleensäkkin ruokailijoita on minimissään 10 henkilöä elikkä aika paljon.
Ja tossa ei ollut kaikkia ruoka-annoksia vielä =D

Tämän jälkeen oli lahjojen avaaminen muksuilla .

Mitäs pukki oli tuonut Benille ? Uusia Legoja =) Jeeeee.. eihän niitä legoja oo ku monta boksillista kaapissa.


Meltsi vähän epäröi lahjansa,piti tutkia minkälaisen hauvelin se sai,oliko sillä nenä,suu ja korvat. Oli siinä ja niistä kuului hauskat äänet.
Kyllä se tykkäs siitä lahjasta kun se sit loppuillan piti hauvaa sylissä =) Mut Hello Kitty on kyl Meltsin ihan favorit.

Näin ne joulut menee vain,pitäkää tekin rauhallista joulua,täälläpäin me tehäänki niin. Katellaan telkkarista Kummisetä 3 ,joka on mielenkiintoinen.. meistä on tullut ihan sohvaperunoita.. =/ Ja EN oo muuten tänä jouluna herkutellut paljoo mitään verrattuna viimevuoteen... hehe =D

Jouluja kaikille edelleenkin =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)