maanantai 24. toukokuuta 2010

kesä musaa

nää biisit on definetly mun kesä biisei








sunnuntai 23. toukokuuta 2010

summer time

OLA !




takas ollaan taas ja elämä alkaa maistua taas ihanalta.
On ollut aivan ihana keli ja muutenkin nämä kelit on sattunut juuri oikeaan aikaan,mun vapaapäiville. Tämän takia blogi kirjoituksetkin on jäänyt vähille.. ai ai.. ja ulkona ollut yö myöhään.. mutta niin kesäillat pitääkin viettää,ja sen kyllä huomaa mun kämpässä. Kämppä vaikuttaa ihan pommin jäljiltä,kun ollaan tultu ja menty.. =D Sadekelit on sitä varten kun ollaan kotona ja siivotaan ja en edes muista milloin ois ollut näin hellettä jo toukokuussa ja kaiken lisäksi suomessa !
Parasta kesällä on et pääsee ulos,olla vaan ja nauttia auringon paisteesta ja parhaista kaveri seuroista. Ei tarvii kun muutama soitto ja siitä syntyykin soitto rinki ja sitten kaikki muutamat kymmenet ystävät istutaan jo terassilla. ..
Terasseilla ollaan istuttu,niinkuin rannoillakin,musta tuntuu et oon asunut lähes nää muutamat lämpimät säät niin rannalla.. aamulla mennyt kympin aikoihin ja kuuden jälkeen illalla lähtee pois sieltä.
Rantapummeja ollaan =D mutta se on hyvä tapa kärtsätä itseään ja rahaakaan ei pala siellä,vähän kotoolta purtavaa mukaan ja hyvä seura ja aurinkorasva... siinähän se aika kuluukin mukavasti.. kyl muutaman kerran tuli nukahdeltuu ,onneks on ollut hyvät aurinkorasvat niin en oo palanut.
Allergia olo on pikkuhiljaa siirtynyt pois,kiitos näitten muutamien sadekelien ansiosta,nyt pikku hinku yskö vaivaa vaan,tai oikeastaan oon joutunut nyt muutaman yön nukkua sohvalla,kun yön aika tää yskä vaan pahenee ja toisella on aikainen herätys eikä saa nukuttua ,niin menin ihan mielelläni sohvalle nukkuu =) ei se et mut potkittiin sohvalle nukkuu vaan vapaaehtoisesti menin.
tässä on ollut nyt tän alku kesän allergia lääkeitten annostus


Ei huolta,kuvia on otettu päivien aikana,aika hurjastikkin..

Kesä ja lämpimät ilmat korkattiin sitten Grillauksella kavereitten kanssa.
Tää oli ensimmäinen ilta kun alko olla lämmin.
Paikkahan on vuosaaren rannalla ja taitaapi olla meidän vakio grillauspaikka.






byhyy noi lasit hajos =(




Kaupungilla terdellä:



Strike a pose med tankki





ja lisää kesäkuvia.
käytiin sitten ulkoiluttaa meidän kaaraa hienona kesäkelillä,se on kiva aina aamulla lähtee ajaa tolla autolla,kun tuulilasi on täynnä lehtiä ja muuta roskaa,ollaan suunniteltu monta kertaa että,nyt mennään pesee auto ja vahataan se... mutta mietiskelyyn se on aina jäänyt vaan,ei oo mitään järkee lähtee pesee tota kun seuraavana päivänä se on taas täynnä lehtiä ja muuta roskaa


Rannalla.. aaaaah... ja aurinkolahti.

saatiin special massage tankilta =D





mun bianco lasit meni rikki,byhyy.. ostin sitten Hiepiltä sen Raybanit,sille ne lasit oli kuulema liian isot .. nyt ne on saanut uuden kodin multa.. love it.


Girls girls


bro


kesä lellurska



mitä oon oikeesti oppinut suhteista ja kavereista,on niitä ihmisiä jotka aloittavat suhteen ,se on hyvä tottakai aina kun on löytänyt kumppanin itselleen,mutta sitten siinä saattaa unohtua ne tärkeät ihmiset elämässäsi, YSTÄVÄT..
alkaa unohtuu ne ystävät ympärillään kun seurustelee,se on jo huono juttu,koska kelle sä kerrot sun murheita? keitten kanssa sä voit hullutella ja pitää hauskaa, ystävät ovat niitä varten mihin voi turvautua ja eikä heitä saa unohtaa.. tiiän muutaman pariskunnan jotka ovat ihan uppoutuneita toisiinsa,mikä on todellakin hyvä juttu,mutta heitäkään ei enään näy kaveri piirissään paitsi pakollisissa juhlissa jne..
onneksi oma suhteeni on avoin ja joustava,enkä tarkoita sitä että sillein joustava et mennään tapailee muita.. voidaan molemmat mennä omia menojaan,ilman että toinen olisi koko ajan vieressään taikka sitten me kaikki ollaan yhdessä. En ite henk.kohtaisesti tykkäisi olla kahlittuna koko ajan toiselle... Freeeedom.. se on mun motto. =D

ja lopuksi tähän muutamia asu kuvia.

serkkujen synttäreiltä




mutta toivottovasti noi lämpimät kelit tulee taas takaisin,et päästään nauttii taas rannalla olemisessa ja terdellä. =D
kesä kelejä odotellessaan..

sunnuntai 9. toukokuuta 2010

hairstyle tips

kiharoista oli kyse =)
Mulla varsinkin,kun hiukset on aika littana,painavat,pitkät ja haluan kuohkeat kihara kampauksen itselleni ja kestävät.. oon ainaskin omille hiuksilleni keksinyt keinon.

Kuohkeat hiukset.
Ostin joku puolivuotta sitten kampaamosta halvalla,kätevät pikkuiset volyymi(kreppi)raudan ja mini suoristus raudan,nää makso joku 25€ kappale,ei mun mielestä kallis,koska näitä on helppo kantaa mukana,näillä saa yhtähyvän loppu tuloksen kuin normaali kokoinen suoristusrauta ja lämpenee tosi nopeasti.


eiks ookki aika söpöjä =D taskukokosii masiinoja.

Volyymen saat kun jätät päällimmäiset hiukset kreppaamatta,eli aloitat kreppaamaan toisesta kerroksesta hiukset,juurista.. muutaman 10 senttii riittää .. kreppaa koko kierros ja jos haluat ,niin teet samanlailla kolmannella kierrokselle. MUTTA kun teet tämän niin vältä sitä et kreppaus kohdat eivät pilkahda näkyviin alta. ja sitten muistat vaan laittaa hiuslakkaa väliin,niin Volume hiuksiin on taattu.



mutta tätä taktiikkaa käytän ehkä enemmän.
Hiukset korkeelle nutturalle ja annan sen olla työpäivän ajan päässä taikka muutaman tunnin ja puuhailen sitten jotain muuta sen ajan.



suihkuta lakkaa noihin päällimmäisiin hiuksiin vähän

ja ajan kanssa ne ehtii vähän kovettua


tadaa.. tällainen lopputulos.. harjaat vaan hiukset kevyesti niin tällaiselta ne näyttää..
Esim. suihkun jälkeen kun föönaat,niin anna hiusten kuivaajalla kuivua luonnostaan,älä kampaa samalla tai harjaa,muuten hiuksista tulee muodoltaan tikkusuorat.

Hiuksiin missä on Volymee niin on kivempi ja helpompaa tehä kiharoita. Kun otat nutturan pois hiuksista,niin hiuksiin on ehtinyt luonnostaan tulla kiharoita taikka laineita. Sitten otat vaan kiharrusraudan esille ja kiharrat.
Jos haluan nopeat kiharat,niin tällä masiinalla onnistun.

kiharapuhallin ? emmä tiiä mikskä tätä konetta kutsutaan,mutta toimii ihan samalla lailla kun fööni,eli äänikin on sen mukainen,mutta tällä koneella saan ihan oikeesti alle 5 min,koko pään täyteen kiharoita... ei tarvii odottaa eka et piipparim pitää kuumentua ja sitten hiussuortuva kerrallaan ja monia monia tunteja menee ja käsiväsyy.. kuulostaako tutulta ? =)


kiharran mun hiukset keskikohasta,enkä ikinä alhaalta ylöspäin,vaan keskkohasta alaspäin,silloin tulee luonnonnäköiset kiharat.


sitten kun pää on täynnä kiekuroita,niin ihan sormilla vedät hiukset läpi. Tavallaan avat ne kiharat et ne näyttää paljon luonnollisemmalta ja enemmältä ne kiharat.

sitten lakkaa hiuksiin ja vähän kiiltosuihketta. itse käytän Tigin kiiltosuihketta ja got2B hiuslakkaa.


nää kiharat on saatu yön yli kahella ranskalaisleteillä.


nämä hiukset oli taas nutturalla kokopäivän. ja avattuna niistä tuli tällaiset


tällaiselta ne näyttää kun oon kihartanut koko pään


suoristettuna



mini suoristusraudalla loihdittuja laineita,näitä kiharoita ei tarvii kun vaan tohon eteen ja toinen puoli olisi sit sliipattu lakalla ja pinnillä.



toivottovasti näistä oli jotain apua =D

perjantai 7. toukokuuta 2010

my mom is the best

ihana äiti oli ostanut mulle chanelin meikkejä. Juuri kun itse aattelin käydä tässä lähiviikolla ostaa itselleni lisä täytteen meikkivoiteeseen,niin tämä toi eilen mulle meikkivoiteen ja kullahtavan luomivärin. Muutamia vuosia sitten mulla oli iho tosi kehnossa kunnossa,jenkki reissun jälkeen mun otsaan alko kukkia näppylöitä,ei ne finnejä ollut,koska ne ei ikinä puhjennut,vaikka kui yritin puhkaista =D Kokeilin kaikenlaisia iho tuotteita esimerkikisi. Proactive

kuukausien käytön jälkeen lopetin,kyllä se vähän auttoi.. muutama näppy oli poissa,mutta en ollut tyytyväinen siihen.

Etsin ja kokeilin kaiken maailman meikkivoitteita taikka solariumia ja rusketusta,jospa olisi auttanut.. EI auttanut. Sitten löysin tän mahtavan meikkivoiteen Chanelilta. Tää on oikeesti peittävä ja hyvä.. varsinkin rasvoittuvalle sekaiholle,niinkuin mulle.. joka kerta kun sitä levittää kasvoille,niin se antaa semmoisen viilentävän tunteen,tosi kevyt eikä tunnu raskaalta.

oon ollut erittäin tyytyväinen,vaikka chanelin meikit on aika hintavat,mutta muuten ripsarit ja luomivärit on ihan perus hennesin ja lorealin luokkaa. =D

torstai 6. toukokuuta 2010

im yours

heeei...
nyt kun näyttää että olisi aikaa hetken istuutua ja olla vaan,alanpahan tässä vähän lörpötellä mun menoista.
Tämän kuun ensimmäisestä päivästä musta tulee esimiesharjoittelija ja se kestää sen muutaman kuukauden,jos hyvin menee niin vuoropäälikön pesti on mun =) joten peukut pystyyn ja katotaan mitä nää kuukaudet tuo mulle.
Vappu tuli ja meni,mutta sunnuntai... hahaha... odotin ihan kauheesti sunnuntai päivää koska kaikki kaupat oli auki ja HIMOTTI käydä shoppailee jotain kivaa kotiin =) tai no ehkäpä itselleni.. khihihi.. hyvissä mielin heräsin aikasin aamulla.. räkäinen olo oli,mutta en antanut sen estää.. buranaa ja allergia napit naamaan ja menoks.. illalla oli kummiskin suunnitelma lähtee kattelee Finskin pallokentälle Janin matsia,ilmakin oli niin nätti.
Keskustaan läksin sitten ihan yksikseni,tykkään yksin shoppailla,vaikka ei kyl missään nimessä ole mitään haittaa,jos on ystäviä mukana... mutta kun on yksin,kuuntelet musiikkia,kiertelet omassa rauhassa ilma kiirettä taikka ei ole huolta pysyykö kaveri perässä.. =D siksi yksin shoppailu käy aivan mainiosti mulle.=)
Kävin tsekkaamassa uuden H&M ,en muista kyllä sen kadunnimeä,mutta AIVAN loistava ISO kauppa,tulee heti Ruotsin hennesit mieleen... iso,näyttävä ja järjestyksessä kaupat =D Löysin sieltä vaikka,mitä... menin kassalle.. jaaa..... " Apua,mun lomapkko unohtui kotiin" nooooooooooou... jeps.. lompakko oli jäänyt sohvalle.. en tiiä miten se sinne oli jäänyt,mut kamalan noloa,kun on ensinnäkin kasannut vaatteita kassaan ja kassa neiti oli jo kerennyt laittaa ne nätisti pussiin.. sit.. ei ollut lompakko mukana... =/ Eikun kaikki vaan varaukseen ja seuraavana päivänä hakemaan ne sieltä.. Oli vähän kiukkunen olo .. oisin halunnut ne vaatteet.. soitin Janillekkin byhyy puhelun.. " Ei oo rahaa.. byhyy"... Onneksi aikaa ei ollut enään niin paljon,joten lähin sitten suoraan sinne Janin matsiin.. Tunnelma oli aika jees.

GO RED TEAM!




hurraukset ja kannustukset tulivat ihan luonnostaan... entinen Cheerleaderhan olen.. ja eiks se oo et vaimo tai tyttöystävät on ne "todelliset" fanit... hahaha xD

Pelin jälkeen tuli kauhee vilu,mulla oli tosiaankin monta monta paitaa,takkii ja kaikkee muuta päällä,mutta sen tuulen määrä siellä.. HUH.. siinähän se päivä menikin.

Huomenna meen aamulla käymään lekurilla,ei ole normaalia mulle et oon ollut lähes kolme viikkoo flunssan ja räkäolon alaisena... toivottovasti se osaa auttaa mua,koska allergia lääkkeet tekee musta tosi väsyneen oloisen..

Tässä on ollut mun kadonneitten päivien vaatetuksen ja ostokset... ihan oikeasti,kaikki mitä mulla on päällä .. oon löytänyt ale rekista TOSI halvalla... senkun yhdistää ja muokkailee niitä. =)


en keksinyt yhtään mitään päälle pantavaa tuona päivänä,kiskoin vaan kaapista jotain helppoo ja mukavaa.. sit lähin töihin.

Nää housut on ihanat !



nää oli löytö henkasta ja maukasta. Yhdistin ne klassisesti raitapaitaan ja valkoiseen tennariin.. tai ne oli valkoiset.. =D


yhdistin sen sitten lyhyeesen nahkatakkiin ja menoks sit.

Töitten jälkeen oli sitten IKEAN reissu,kaikkeehan sieltä olisi voinut viedä kotiin.. Ei mua voi päästä semmoseen paikkaa,mun lompakko kärsii siitä.. onneksi jani oli mukana jarruttelemassa mua. Sain niin paljon ideoita päähän ja halusin ne kotiin... mutta kotiin ei tullut paljon mitään.. ihan pikkuista koriste esineitä ja pöytä olkariin vaan.



vitsi mä rakastan kynttilöitä ja tota meidän olkkarii,miten pienet asiat tekee ihan uuden lookin?
ja sitten on vuorossa eteinen ja makuuhuonen.. makuuhuoneeseen on pakko saada lisää tavaraa,kun siellä kaikuu.. =D

Ai niin.. tää on pakko kirjoittaa ylös, yks ulkomaalainen,olisiko briteistä ..ihan vakio asiakas tuli mun työpaikalle ja sanoi. " Best of thing in this place is You, You look so happy,you smiling,smiling now ,smiling again and smile always" ihanaaaa.. tuommoiset sanat oikeesti piristää päivää ja saa punat poskelle.. ainaskin mulle. =D

Tänään sitten vähän innostuin Rachel Zoen ohjelman jälkeen ja päätin vähän kaivautua mun vaatekomeroon.. tykkään stailaamisesta ja valmis kokeilemaan kaikkea uutta,joten tässä on muutamia asuja kesäkäyttöön,ainaskin mulle.


tänään mulla oli kummiskin tämmöistä päällä.. blommor blommor

farkkupaita oli ginasta ja makso 4,90,toppi oli myös ginasta 4,90 ja legginssit myös ginasta 9.90... eli kokonaisuus noin 20€



shortsit oli löytö ! Ginasta ja oli 4,90 ja valkoinen toppi Ginasta 2,90 !! halvalla lähti ja tämmöisen yhdistelmän sain

ja jos on vähän viilee ilma niin pikkutakki päälle istuu mainiosti.

takkikin on pikkuvelin vanha. =)

sitten vähän mekkoa kehiin.

takkihan oli hennesistä ja makso 10€ beesin värinen löytyy multa myös =) vihreä mekko on henkasta myös,saappaat ovat kolmen vuoden takaiset Dinskosta ostetut. näin sitä voisi suunnata yö elämään.. vähän Chic ja Rock yhdistelmä



ja sitten siirrytään vähän kesä rento lookkiin.


paita tai oikeastaan se on mekko,mutta tungin sen farkku shortsien sisälle,näyttää paremmalta ,niin koska mekko ulottuu polviin asti... ostin samanlaisen toisena värina,mutta hintakin oli 4,90 Gina Tricosta,farkku shortsit ovat leikattu vanhoista farkuista.. eli ilmaset shortsit mulle =)

ja viimeisenä sailor look


kauheesti taas informaatiota tuli,mutta nukkumatti alkaa tulla ja pakottaa mut sänkyyn,joten eiköhän me nähä sitten huomenna.. thihih... öitä mussut <3