lauantai 1. toukokuuta 2010

Lucky Girl

Tänään on ollut super kiva päivä =D
Nukuin ihan super hyvin. Ilma ei ollut mikään parasta,oli pilvistä ja yön aikana oli satanut näköjään ,kun lammikoita oli siellä sun täällä.
Tarkoitus oli lähtee vähän ajelee keskustaan ,kävelee kauppatorille ,lintsille ja kahville johonkin,olihan tänään vappupäivä. Valkolakkiset oli tänään liikkeellä. Itsellänikin on valkolakki,mutta sain sen Hotelli ja ravintola-alan opiskelusta muutamii vuosia sitten,ainoa ero siinä lakissa on ,et mustan nauhan paikalla on valkosini värinen nauha =D hattua en laittanut tänään päähän,koska äiti on pistänyt sen johonkin tosi hyvään piiloon et sitä ei löydä =D




vähän army oloinen asu tänään. Ruutua,maiharii ja maastotakki =D välillä näinkin.. noi kengät on kyl mun yks lemppareista,sadekelit,luminen tai ihan muuten vaan,ne kestää =D

Ensiksi mentiin lintsille,kun alko tuntua että aurinko alko pilkahtelee pilvien takaa niin kivasti... aurinko oli kyl tänään aika ujo... kyl se loppuillasta tuli sitten esille ja oli mukavaa.. =D



Mentyään sisälle,niin oli kyllä yllättävän paljon ihmisia linnanmäellä. Kylmähän siellä oli,mutta se ei haitannut menoa ollenkaan. Laitteet pyöri,kaikilla oli hauskaa ja hyvä meno jokapuolella.
Nooooh.. käveltiin sitten sisälle,ja heti siinä alkumetreillä nähtiin tämmöinen juttu.


sanoin vaan Janille että " ois kiva voittaa jokupäivä tommonen jättisipsi pääpalkinnon"
jani vaan vastasi mulle" no yllättys punkero" =D

kateltiin siinä vähän aikaan,kunnes kojun myyjä alko huutelee että "Viellä löytyy muutamii vapaita numero paikkoja,onko kukaan halukas vielä osallistuu tähän?"
Katottiin toisiin ja jani sano mulle "mee nyt punkero hakee itelles voitto kotiin" Meikäläinen meni sitten randomisti vikana mukaan,otin ihan satunnaisesti numero 13 ja odotin sitten kun pyörä pyöri.


Sitten pyörän pyörä alko hidastua ja kojun myyjä tai hoitaja alkoi huutaa.. "Ja nonni voittaja ooooon numerolla 11...... sitten tuli pikkuhiljaisuus EIKU 13 on voittonumero.
Eli MÄ VOITIN... !!!! hahahahaha =DDDDD
Ja palkinnoksi sain JÄTTISIPSIPUSSIN... !! en ole ikinä voittanut noin isoa voittoa..hahah..ei ollut todellista.. minä punkero voitin =DD

tässä on "ei voi olla totta" ilme

Jeps.. voittaja fiilis:



saatiin janin kanssa kunnon naurut ja mulla on taas se ,jos nauran siihen yhteen pisteeseen asti,niin mulla alkaa valuu kyyneleitä silmistä.. ja niinhän siinä kävi. =D
Voitto jutun jälkeen mentiin kokeilee muuta onnea muissa pelipaikoissa.

vuorossa oli sitten nuijiminen, eli semmosii puukalikoita nousi reiästä ylös ja niitä piti hakata pampulla alas,eli se kuka oli nopein niin voitti tämän kisan.



ja voitto siitäkin tuli =D vitsi olisi pitänyt lotota nyt lauantaina,kun tääkin päivä oli täynnä onnea vaan.
Voitin pienen pienen koiran.


sitten kierreltiin ja kaarreltiin lintsillä.




lintsireissun jälkeen siirryttiin sitten keskustaan pyörii.. ajettiin ihan ohimennen kaivopuiston ohi.. ja apua miten paaaaaaljon ihmisiä siellä olikaan.. vappufiilistä kyllä näkyi siellä sun täällä,skumppaa ja ilmapalloja,mitä en kyllä saanut tänään =( Jani ei ostanut mulle palloa,sano mulle et sipsit saa riittää .


käytiin Carusellissa kahvilla. En oo paikassa ikinä ollut. kivat näköalat siellä oli,ihan meren lähellä.. tosi kiva paikka.. hinnatkin oli ihan kohillaan ja kaikkii niitä leivoksia ja kakkuja.. yammyyy..


valkosuklaa kaakao ja kuningatar kakkuleivos.. ihanaa <3

upeat näköalat .

käytiin sitten pitkästä aikaa janin vanhemmilla syömässä. oli tosi kivaa olla siellä jutella niitä sun näitä ja pilkkaa vähän jania. Janin äiti oli löytänyt vihkosen tai paperin palan,missä jani oli joskus 14 vuotiaana kirjoitellut englanniksi,mitä aikoo olla isona ja tulevaisuuden suunnitelmia. hahaha.. kirjoitus virheitä oli ja suuria unelmia.. hahaha.. oli niin hauskaa lukea.. "I will have a nice car,lot of money,Wife or girlfriend ,family,Big house ,what man could ever dream about it or need it..." =)hassu

Simat ja munkit saatiin mukaan kotiin.. =D

sitten kotona odotti se yllätys,mitä tämän sipsipussin sisällä oli.




16 pussia sipsii,lahjoitin osan pikkuvelille ja janin vanhemmille,koska me ei kyl tulla syömään näitä kaikkia ikinä,noh onneks sitten joskus kun pidetään tuparit niin ei tarvii sipsii ostaa ollenkaan.
tämmöinen kiirus päivä on ollut ja vielä jatkuukin,nyt meillä alkaa elokuva ilta.. Salamavaras ja sipsien mättöilyä.. aaah.. nää vkl vapaat on kyllä ihania.. kivaa lauantai iltaa kaikille =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)