sunnuntai 23. toukokuuta 2010

summer time

OLA !




takas ollaan taas ja elämä alkaa maistua taas ihanalta.
On ollut aivan ihana keli ja muutenkin nämä kelit on sattunut juuri oikeaan aikaan,mun vapaapäiville. Tämän takia blogi kirjoituksetkin on jäänyt vähille.. ai ai.. ja ulkona ollut yö myöhään.. mutta niin kesäillat pitääkin viettää,ja sen kyllä huomaa mun kämpässä. Kämppä vaikuttaa ihan pommin jäljiltä,kun ollaan tultu ja menty.. =D Sadekelit on sitä varten kun ollaan kotona ja siivotaan ja en edes muista milloin ois ollut näin hellettä jo toukokuussa ja kaiken lisäksi suomessa !
Parasta kesällä on et pääsee ulos,olla vaan ja nauttia auringon paisteesta ja parhaista kaveri seuroista. Ei tarvii kun muutama soitto ja siitä syntyykin soitto rinki ja sitten kaikki muutamat kymmenet ystävät istutaan jo terassilla. ..
Terasseilla ollaan istuttu,niinkuin rannoillakin,musta tuntuu et oon asunut lähes nää muutamat lämpimät säät niin rannalla.. aamulla mennyt kympin aikoihin ja kuuden jälkeen illalla lähtee pois sieltä.
Rantapummeja ollaan =D mutta se on hyvä tapa kärtsätä itseään ja rahaakaan ei pala siellä,vähän kotoolta purtavaa mukaan ja hyvä seura ja aurinkorasva... siinähän se aika kuluukin mukavasti.. kyl muutaman kerran tuli nukahdeltuu ,onneks on ollut hyvät aurinkorasvat niin en oo palanut.
Allergia olo on pikkuhiljaa siirtynyt pois,kiitos näitten muutamien sadekelien ansiosta,nyt pikku hinku yskö vaivaa vaan,tai oikeastaan oon joutunut nyt muutaman yön nukkua sohvalla,kun yön aika tää yskä vaan pahenee ja toisella on aikainen herätys eikä saa nukuttua ,niin menin ihan mielelläni sohvalle nukkuu =) ei se et mut potkittiin sohvalle nukkuu vaan vapaaehtoisesti menin.
tässä on ollut nyt tän alku kesän allergia lääkeitten annostus


Ei huolta,kuvia on otettu päivien aikana,aika hurjastikkin..

Kesä ja lämpimät ilmat korkattiin sitten Grillauksella kavereitten kanssa.
Tää oli ensimmäinen ilta kun alko olla lämmin.
Paikkahan on vuosaaren rannalla ja taitaapi olla meidän vakio grillauspaikka.






byhyy noi lasit hajos =(




Kaupungilla terdellä:



Strike a pose med tankki





ja lisää kesäkuvia.
käytiin sitten ulkoiluttaa meidän kaaraa hienona kesäkelillä,se on kiva aina aamulla lähtee ajaa tolla autolla,kun tuulilasi on täynnä lehtiä ja muuta roskaa,ollaan suunniteltu monta kertaa että,nyt mennään pesee auto ja vahataan se... mutta mietiskelyyn se on aina jäänyt vaan,ei oo mitään järkee lähtee pesee tota kun seuraavana päivänä se on taas täynnä lehtiä ja muuta roskaa


Rannalla.. aaaaah... ja aurinkolahti.

saatiin special massage tankilta =D





mun bianco lasit meni rikki,byhyy.. ostin sitten Hiepiltä sen Raybanit,sille ne lasit oli kuulema liian isot .. nyt ne on saanut uuden kodin multa.. love it.


Girls girls


bro


kesä lellurska



mitä oon oikeesti oppinut suhteista ja kavereista,on niitä ihmisiä jotka aloittavat suhteen ,se on hyvä tottakai aina kun on löytänyt kumppanin itselleen,mutta sitten siinä saattaa unohtua ne tärkeät ihmiset elämässäsi, YSTÄVÄT..
alkaa unohtuu ne ystävät ympärillään kun seurustelee,se on jo huono juttu,koska kelle sä kerrot sun murheita? keitten kanssa sä voit hullutella ja pitää hauskaa, ystävät ovat niitä varten mihin voi turvautua ja eikä heitä saa unohtaa.. tiiän muutaman pariskunnan jotka ovat ihan uppoutuneita toisiinsa,mikä on todellakin hyvä juttu,mutta heitäkään ei enään näy kaveri piirissään paitsi pakollisissa juhlissa jne..
onneksi oma suhteeni on avoin ja joustava,enkä tarkoita sitä että sillein joustava et mennään tapailee muita.. voidaan molemmat mennä omia menojaan,ilman että toinen olisi koko ajan vieressään taikka sitten me kaikki ollaan yhdessä. En ite henk.kohtaisesti tykkäisi olla kahlittuna koko ajan toiselle... Freeeedom.. se on mun motto. =D

ja lopuksi tähän muutamia asu kuvia.

serkkujen synttäreiltä




mutta toivottovasti noi lämpimät kelit tulee taas takaisin,et päästään nauttii taas rannalla olemisessa ja terdellä. =D
kesä kelejä odotellessaan..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)