tiistai 30. elokuuta 2011

tiistai

mites tähän voisikaan sanoa ?
työ,koulu,työ,koulu,työ ja koulua ja ainiin siihen väliin myös työharjoittelua..
Nämä kaksi kuukautta on mennyt näin .
Töitä on normaalisti enemmän ja koulut taas alkanut.
Mä en tiedä, on ollut vähän masis fiilis.. Koulu on ollut super kivaa ja mielenkiintoista, mutta kun välillä tuntuu että on ihan huono kaikessa yms... okei.. tottakai..ei kukaan ole syntynyt saksi kädessä ,siinä menee tottakai aikaa kun pääsee jyvälle ja et on hallussa noi jutut... ja tosiaankin vasta puolivuotta ollaan opiskeltu, mutta mua huolestuttaa jo noi ensivuoden helmikuun näytöt, olenko mä jo valmis silloin ?  Elikkä näistä puheista päätellen multa puuttuu se itsevarmuus vielä.. äääh.. hyvin se menee.. ,niinhän mulla kävi ravintola-alassakin kun sitä opiskelin ..
Mua stressaa nyt ehkä enemmän se että töitä on hitosti ! Sitä kun pitää olla liian kiltti ,eikä osaa kieltäytyä.. sitten alkaa se paineitten kasautuminen päällekkäin..
Töissäkin tapahtui viimeviikolla työtapaturma ja se tarkoittaa sitä että työtunteja kasautui enemmän, elikkä itse vedän viikossa 80h työtunteja, illalla kouluun ja ennen koulua suoritan vielä harjoittelua, juuri laskeskelin että mulla on seuraavan kerran vapaata vasta 17.9 =D
As u know.. shoppailuhullulle tää on vaikeeta.. MÄ en pääse kauppoihin kiertelee.. byääääää =((( Onneksi online websitetit on keksitty, aina yövuoron jälkeen kun uni ei tule heti ,niin pyörin noissa nettisivustoissa.. =)
Kämppäkin näyttää ihan pyörremyrskyn jäljiltä ,kun en ole töitten jälkeen jaksanut tehä mitään muuta kuin nukkua.. mä nukahdan missä vaan.. autossa,bussissa , metrossa ja honkkarin reissussa jossain kauppakeskuksessa.. hahahah =D mulla on hyvät unenlahjat !
Mutta tämän 3 viikon jälkeen lupaan kyllä pitää ihan yhden pidennetyn viikonloppu vapaan itselleni ja aijon suunnata johonkin pois suomesta, vaikka Viroon.. kunhan pääsen pois kauas työ ja koulu asioista..
Mun asut on koostunut niin simppeleistä ,et en tiiä kehtaanko laittaa tänne.. roskapussikin olisi kelvannut päivän asuksi kunhan sen saa nopeasti päälle ja pois.


Vitsi mä tykkään kun syksy tulee,pääsee kaivaa ne ihanat lörttö neuleet kaapinpohjasta ,isot pehmeät kaulaliinat ja saappaat. Tänään mulle jäi aamulla aikaa ennen töitä niin kävin henkka maukassa ja nappasin nämä saappaat mukaan.. ja tykkään kovasti.. ruskeat ratsastus saappaat.




pölyinen peili.. nais =D

hei kattokaa mitä mä tein mun kynsille.
tästä se lähtee.. ainoastaan en vielä handlaa viilaamista ja sitten kynnenaluset on aika huonossa kunnossa.. öljyä ja rasvaa,niin eiköhän ne siitä tokene.
Elikkä tallaista mulle kuuluu siis.=)
jeps.. pakko sitä on kohta nukkumaan mennä... jotenkin on pakko kerätä sitä energiaa jostain et saisin kipinää taas kaikkeen... niteeee tooodleeeees !

keskiviikko 17. elokuuta 2011

almost professional

Tänään ennen koulua kävin sitten tukussa. Mukaan tarttui sitten saksien ja kampojen lisäksi tämä.
"Työkalu pakki" Mihin mahtuu kaikki tavarat sinne ja nätisti .

Siisti salkku missä on pyörät alla, eli toimii vetolaukkuna kans =D
Oon vaan täällä kotona hiplannut ja järjestellyt tätä salkkua.. oon niin kahen vaiheilla et pidänkö tätä kotona omien tavaroitten säilyttämiseen vai raaskinko jättää kouluun sen .. hmm..
Mutta ihan oikeasti toi laukku tekee musta lähes ammattilaisen näköiseksi =D hahahah.. taidoissa vielä hiomista, mutta sitä parhaimmillaan treenaan tässä ja nyt .
Jeps tuon lisäksi.. kävin sitten eilen ostamassa pikkasen paremman kynsi uunin (36W ja 4 lamppua) ja nyt innostuin taas tekemään itselleni kynnet. Ihan perus ranskiksilla mentiin ja aikaa meni siinä tällä kertaa 2,5 tuntia.. ei paha.. kivaa näpertelyä taas.

Viilaus ei ole tainnut mennä nyt ihan nappiin,mutta toiseksi kerraksi ihan hyvät =) se on kamalaa mennä tukkuun kun kaikkea on niin paljon ja ihania juttuja.. apua, ihankuin pikku lapsi karkkikaupassa.. ..sekoan aina sielä.. khihih..
ja lopuksi mun baby <3
 ja sitten tää tyttö on pennitön =D damn it..


Mutta näillä nyt mennään, on tää vaan kivaa <3

tiistai 16. elokuuta 2011

school day

Tänään on alkaapi sitten taas oppitunnit. Pääseen taas ihanien akkeleitten joukkoon =D
Ja saksimiset ja ikuiset pähkäilyt " miks tää puoli on lyhyempi kuin tämä?? "
Kivaa kun koulu alkaa, kesä menikin niin nopeasti töitten parissa.. alkaa stressaa jo nyt noi näyttötyöt.. huh.. vaikka eihän me olla vielä hirmuisesti tehty mitään..
Ja sitten mulla alkaa taas tää aika elämästä.. kouluu ja töitä vaan..  hyvä vaan, säästyy rahaa ja muutenkin ollaan suunniteltu perheen kanssa että jos sitä lähtisi vietnamiin jouluksi.. lämpöön.. hihi..
asiasta toiseen.. tilasin mun GHD raudan   www.lookfantastic.com: ista ja se tuli tänään ja mä testasin sen.. vitsi se on kyllä paras rauta ever ! Kesti tasan viikko,maksoin siitä alle 100€ eikä tulli maksua.. elikkä jos mietitte mikä rauta olisi hyvä niin suosittelen että ostatte GHD raudan.. ostaa kerran kunnon ja hyvän joka loihtii sulle kiharoita sekunneissa ja hiukset pysyy hyvässä kunnossa, tottakai lämpöainetta alle ennenkuin tekee mitään..
Mulla oli eilen töissä pientä ongelmia mun otsiksen kanssa, tuntui että ne hyppi koko ajan silmillä, eli oli vähän liian pitkät.. menin kotiin ja saksin niitä lisää ja tältä ne nyt näyttää..



Ja mun raidat tulevat hyvin esille otsiksen kanssa.
Ja uusin Ginan ostos päällä.



Ostin sitten citydealista ripsipidennykset, ajattelin antaa toisen mahdollisuuden sille.. mä toivon että nyt tämä tyttö osaisi laittaa mulle nätit ripset.. edellinen ei osannut ja meinasi oikeasti itkut tulla kun ripset oli takussa ja vajaat.. =/
Mä tiedän että ne hyvät ja laadukkaat maksavat sen yli 120€ mutta kun ajattelin että olin citydealin kautta löytänyt itselleen luottokampaajan niin,miksi ei myös ripsitekijää ?
 Sitten ajattelin tässä että jospa kävisin hakee uuden UV uunin itselleni, niin pääsisin toden teolla tekemään niitä kynsiä.. mun uuni on ihan kakka.. siinä on ainoastaan yksi lamppu, sitä mitä haen niin siinä on neljä lamppua ? ja ajastin joka helpottaa tekemistä.. ei tartte vilkuilla kelloa koko ajan .. =)

eipä mulla tässä muuta ollukkaan.. lähenpä tästä nyt tukkua kohti ja siitä kouluun.. =D







torstai 11. elokuuta 2011

kuningas idea

Töitä töitä, yö vuoro.. niin on mun elämä tehty.. ainaskin tämä kuukausi.
Klo on nyt lähes kaksi ja mä sain kuningas idean.. ( nää yölliset ideat ovat just huippuja)
Viime viikon lauantaina tuli värjättyä tukka taas, eli raitoja lisäiltiin sinne sun tänne ..
Oikeasti Kampin Colour internationalista saa niin hyvää palvelua, kampaajani Shanna on ihan huippu.. en millään olisi saanut aikaa viikko sitten,siellä oli ihan täyttä ja mulle kävi ainoastaan lauantai aamu..
Shanna sitten siirsi ajan toiselle työntekijälle ja otti mut asiakkaaksi.. Mahtavaa... =D Ja onneksi hän otti minut,koska tämä toinen asiakas teki oharit ... ihan typerä.
Kampaajani kävi itsekkin samaa koulua kuin itse nyt, valmistui puolivuotta sitten,joten puhuttavaa oli paljon tai oikeastaan mä höpötin vaan koko ajan, kunnes tuli se paras kohta.. päähieronta.. mmmmm.. mii like it !
Pituutta leikattiin ,kerrostettiin ja ohennettiin... nyt tukka tuntuu niin hyvältä, mutta kuiteskin jotain uutta kaipailin tukkaan
.. noooooooh.. mulla oli mun työkalupakki kotona (sakset, kammat.. yms yms... )
Ja tässä tulos:


Otsis on taas bäk.. =D saas nähä kuis kauan pysyy, mutta tykkään kovasti.. 
Mitäs mieltä te ootte ?

torstai 4. elokuuta 2011

my new baby

Tuli sitten ostettua uudet Ray banit =)


love it <3

my days

hellurei !
Nyt on taas vierähtänyt viikko kun viimeksi olen postanut jotain. On oluut töissä kiirrettä, synttäreitä ja menoja niin en ole koneeseen päässyt. Töistä kotiin painun suoraan sänkyyn ja sitä rataa..
Mitäs te olette puuhailleet ? Kesäkin jatkuu onneksi vielä, muutama päivä sitten kun aamulla heräsi töihin, niin oikein tuoksu jo syksyltä... kivaahan se on.. pääsee pukee isot villapaidat päälle ja huivit yms.. ja saappaita <3
Mulla on ollut nyt muutaman viikon kauhea särky oikeessa jalassa, tuntuu että pitäisi koko ajan venytellä ja hieroa sitä. Aamulla kun herää niin kamala jatkuva särky koko ajan ja sitten kun J hieroo niin sattuu ihan sikana... Meneeköhän se pahemmaksi jos en vie lääkärille näytettäväksi ? Mä en tykkää lääkäreistä ,viimeksi sain yliannostuksen antibiottikuurista ja sain siitä kivat oireet iholle..  Noooh.. mennään nyt näin ja mobilaattia jalkaan niin eiköhän se siitä..  Mun työ on taas seisoma duunia ,missä ei ole minkäänlaista istumataukoa tai mitään semmoista =/  Sitten vedetään rollaattorilla jos menee pahemmaksi =D

Niin joo.. mulla oli tosiaankin synttärit 22.7 ja sinä vkl järjestin sitten kavereille mökki vkl, missä me sitten grillailtiin,saunottiin ja uitiin. Super kivaa oli ja rentouttavaa.. =D



Yksi venepakolainen oli eksynyt meidän laiturille =D hahaha

kaksi blondia sitoo veneen kiinni

Meidän kota, missä grillailtiin sapuskat.

Mökki vaatetus.. check ! Hyttysen pistoksia tällä reissulla ? EI YHTÄÄN.














Että semmoinen mökki vkl oli mulla =D


Ja sitten viime vkl J yllätti mua ja vei mut syömään hienoon ravintolaan Sassoon. Italialainen ravintola mistä sai todella hyvää ruokaa ja palvelua =D Olen aina halunnut käydä vähän hienossa ravintolassa ,mihin ei jokapäivä pääse.. kokemus oli positiivinen .. joten taidamme jatkaa näissä hienoissa ravintoloissa käyntiä.. oiskohan seuraavaksi Kämp ravintola tai sitten Farangi... Farangista olen kuullut kaikkea positiivista, joten sinne on joskus pakko kävästä.
Tää oli yksi mun synttärilahjoista J:lta, mukava illan vietto ja kakku =)'






tää kuva ei suostunut mennä oikeinpäin, enkä jaksanut viittä kymmentä kertaa käännellä.. eiköhän pieni niska jumppa tee vaan hyvää meille kaikille =D

Käytiinhä me sitten espan kahvilassa juomassa jääteet ja sitten sitä pientä kuvailua keskustassa.. oli kyllä niin lämmin sää vielä klo:21.30





pahoittelen kuvanlaadusta, ne ovat pokkareilla otetut ja näköjään omistan huonon semmoisen =D
Nyt lähen valmistautuu töihin... ihanaa.. lauantaina pääsen kampaajalle... oli jo aika tehä jotain tälle tukalle =D
Aurinkoista päivää kaikille !