keskiviikko 17. elokuuta 2011

almost professional

Tänään ennen koulua kävin sitten tukussa. Mukaan tarttui sitten saksien ja kampojen lisäksi tämä.
"Työkalu pakki" Mihin mahtuu kaikki tavarat sinne ja nätisti .

Siisti salkku missä on pyörät alla, eli toimii vetolaukkuna kans =D
Oon vaan täällä kotona hiplannut ja järjestellyt tätä salkkua.. oon niin kahen vaiheilla et pidänkö tätä kotona omien tavaroitten säilyttämiseen vai raaskinko jättää kouluun sen .. hmm..
Mutta ihan oikeasti toi laukku tekee musta lähes ammattilaisen näköiseksi =D hahahah.. taidoissa vielä hiomista, mutta sitä parhaimmillaan treenaan tässä ja nyt .
Jeps tuon lisäksi.. kävin sitten eilen ostamassa pikkasen paremman kynsi uunin (36W ja 4 lamppua) ja nyt innostuin taas tekemään itselleni kynnet. Ihan perus ranskiksilla mentiin ja aikaa meni siinä tällä kertaa 2,5 tuntia.. ei paha.. kivaa näpertelyä taas.

Viilaus ei ole tainnut mennä nyt ihan nappiin,mutta toiseksi kerraksi ihan hyvät =) se on kamalaa mennä tukkuun kun kaikkea on niin paljon ja ihania juttuja.. apua, ihankuin pikku lapsi karkkikaupassa.. ..sekoan aina sielä.. khihih..
ja lopuksi mun baby <3
 ja sitten tää tyttö on pennitön =D damn it..


Mutta näillä nyt mennään, on tää vaan kivaa <3

2 kommenttia:

  1. Heippa, mistä olet hankkinut tuon ''kynsien teko paketin''?
    Haluaisin itsekkin alkaa tekemään itselleni kynsiä =)

    VastaaPoista
  2. stockan hulluilta päiviltä ostin tuon paketin ,oisko joku 60€ hintaam mihin sisälty uv uuni. tosi hyvä starttipaketti, mutta näitä paketteja saa myös huuto.netistä.. en muista mihin hintaan ,mutta sieltä saattaa löytyä hyviä löytöjä =)

    VastaaPoista

voi kommentoida =)