sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Sunnuntai

Hohhoijaa kun väsyttää . Eilen tosiaankin käytiin kavereitten kanssa baanalla. Hauskaa oli kun ei pitkästä aikaa ole ollut missään , mutta mä arvasin jotenkin että jossakin vaiheessa se väsymys iskee ja niinhän siinä sitten kävi.

Ja tulihan sieltä sitten se st. Tropez biisi ja voi että ... Pylly vaan heilui =]
Ensi vuonna on pakko järjestää jotkut. Halloween juhlat kans , mäkin haluun pukeutuu joksikin.. Baarissa sitä näki eilen niitä naamiaispukuja, merirosvoista koulutyttö pukuihin.
Nyt suihkuun ja tekee jotain, vaikka onhan tää sänky niin mukava.
Hei muistakaa siirtää kello -1 taaksepäin , ollaan siirretty talviaikaan .
Toodels!

lauantai 29. lokakuuta 2011

perjantai 28. lokakuuta 2011

sunnuntai 23. lokakuuta 2011

sulat

heippa !
Nyt on taas ollut pikkaisen kiirre ,mutta ainoastaan töissä =)
Tulin vaan pikaisesti tänne kirjoittelee mitä olen saanut aikaseksi.
Kävin viikonloppuna tuolla kauneus ja terveys messuilla. Kauheasti kaikkea oli ja sekavaa.
Osastot ja kaikkee oli todella paljon.. meitä kiinnosti ehkä enemmän tuo kauneus ja hius jutut, mutta kyllä me siellä terveys puolellakin käytiin. Ei tullut mukaan kuin uudet sakset. Muuten siellä oli aika kallista.
"Tigin isot shampoot ja hoitoaine purkit 39€ messu hintaan" öööö.. eikö ne ole muutenkin alennuksella siihen hintaan kaikkialla ?   " GHD suoristus rauta vain sinulle hintaan 180€ " wtf.... mä ostin mun ghd raudan hintaan 98€ ja tilasin lontoosta ja muutenkin ruoholahden verkkokauppa myy GHD rautoja alle 160€ =D että mun mielestä oli vähän huijausta toi messu hinnoittelu .
Hius jutuissa mua viehätti sikana sulkakorut,jotka ovat olleet tämän kesän juttu. Käytiin kattelee niitä ja kaikkea ihanaa oli, mutta se HINTA ! 24-44€ sulkakoruista.. aika tyyris hintasia.
kuva lainattu http://www.stylebytyra.se sivustosta.

Jätin ostamatta , mutta silti jäi vaivaamaan toi koru.. se on niin mun tyylinen .
Töitten jälkeen tänään marssin Sinelliin ja ostin sulat ja tarvikkeet ja aloin väsätä oman sulkakoru version itselleni.

TADAAAA !! =D   tykkään !
Lopuista sulista väsäsin korvikset itselleni. 

Ja nämä kaikki tuli maksamaan minulle 7€ . 
Meen huomenna ostaa lisää juttuja ja alan tehä kaikkea kivoi .. tästähän tulee mun uusi harrastus =D
Mitäs tykkäätte ?

sunnuntai 16. lokakuuta 2011

party party

Mulla kun huomenna ei ole niin aikainen herätys niin ajattelin tässä kohta lähtee käymään ulkona.
Ihan nopea pyrähdys vaan, huomenna kuitenkin on sali päivä ja koulua illalla, niin ei pysty olla niin yö myöhään ulkona.
Näillä asusteilla mennään sinne. Vitsi tykkään noista farkuista, oisko Vilasta vai veromodasta ostettu, tosi edulliset oli.. oisko joku 35€ *? pitää haalia toiset samanlaiset farkut erillä värillä.



Kyllä, mun muro kokoelma in action .
Ja ajattelin laittaa ne mustat nilkkurit jotka mulla oli päällä läksäreissä, yks parhaimpia kenkiä mitkä mulla on ollut.. tosi hyvät jalassa.
Päätin että kasvatan mun otsatukan pois, tukka kasvaa niin nopeasti et mulla ei ole mitään järkeä pitää sitä. Siinä on vaan nyt se inhottava vaihe, ei ylety sivulle, ei keskijakaukseen sopiva eikä otsiksena kelpaa kun ne hyppii silmillä.. miljoona kiloo lakkaa sivulle niin eiköhän ne tämän illan pysy siinä.
Tää tytsy lähtee nyt. Hyvää yötä !

lauantai 15. lokakuuta 2011

rakkaat

hyvää synttäriä murut <3


Huoh. synttärit ovat ohi. Masu täynnä herkkuruokia ja nyt käväistiin makuunin kautta kotiin. Kohta laitetaan leffa pyörii ja sitten tää tytsy menee kyllä untenmaille.
J hieroo nyt mun jalkapohjia, voi että mä olen taivaassa. Tuntuu niin hyvältä =D  Työ kun on seisoma duunia tai oikeastaan juoksu jalkaahan se on, niin tuntuu niin mielettömän HYVÄLtÄ juuri tää hieronta,ja jos saisi päähieronnan vielä niin se olisi piste i:n päälle. Mun pitää varmaan näyttää koiranpennun ilmettä niin ehkä natsaisi..


Asu






eilis ilta

Ilta sujui hyvin, porukkaa oli todella paljon. Harmittaa kun piti lähteä aikaisin pois ,just silloin kun porukkaa tuli paikan päälle. Ruoka oli hyvää ja oli tosi kivaa nähdä kaikkia kavereita pitkästä aikaa samassa paikassa.
Muut jäi sinne kun läksin kotiin nukkumaan, olihan mulla tänään töitä ja sainpahan nukuttua 4 tuntia.. yllättävän pirteä olin.
Tänään olisi luvassa siskon muksujen tupla synttärit, voi olla että juhlien jälkeen uni tulee heti..

Tässä teille kuvia illan aikana.







ja siinä yömyöhään yritin ottaa kuvia illan asusta kokonaisuudessa... voi että kun epäonnistuivat.



ja likainen peili =D
Mä oon ihan tykästynyt tuohon mun sotkunutturaan,.
Ai mulla on juurikasvua, just kuukaus sitten värjäsin hiukset tai tyven.. huoh.. en kestä.. miksi niitten pitää kasvaa liian nopeasti.. ? Sama juttu otsatukan kanssa , viikko eteenpäin niin pitää leikata jne....

jeps.. ei auta muu kun laittaa itsensä kuntoon ja lasten juhliin... hyvää ruokaa on tulossa ja lapset <3

ja lopuksi J on tartuttanut tämän biisin muhun:
DJ Antoine vs Timati -

Welcome To St. Tropez

 Viikonloppuja murut !

perjantai 14. lokakuuta 2011

illan asu

illan asu toimii , musta ja valkosta... huomenna aamulla kuudelta töitä niin tulee olemaan pikainen pyörähdys vaan =/




läksiäiset

Tämä päivä tiedettiin että se lähenee, mutta en tiennyt että se tuli näin nopeasti.
Hyvä ystävämme läksiäiset on tänään.
Haikee olo on kun noin hyvä ,positiivinen ja kaikkien kaveri lähtee toiselle puolelle maailmaa ja jättää muutamat sadat ystävät tänne suomeen ! OTA meidät mukaan ! =D

Kenen kanssa mä meen nyt kesällä ottaa aurinkoa  aurinkolahteen? Ja meidän porukka vähenee yhdellä ilopillerillä joka pistää bileet aina käyntiin. sniiif...

No mutta Tankki ! Olemme kaikki iloisia muutostasi Canadaan, hirmuisesti onnea, valloitat sen niinkuin teit täälläkin.. niin me tullaan Sinne kans.. joku kaunis päivä =D

we luv you bro <3





keskiviikko 12. lokakuuta 2011

nyt se alkoi

Kyllä , tänään sitten otin salikamat mukaan töihin ja raahasin mun ahterin salille !
Siitä on varmaan tuhansia vuosia kun salilla olen käynyt ja se tuntuikin tänään siltä.
Miten kaikki on vaan niin raskasta ? =D  Pikku hiljaa kroppa tottuu tuohon sali juttuun.
Tein vatsoja,peppuja,juoksin matolla ja vähän ojentajia. Mun reisissä tuntuu se pieni kipu jo,enkä halua ajatella huomista päivää kun lihakset on kipeet, mutta se ei mun menoa haittaa.. huomenna uudestaan vaan.
Vatsalihaslaitteen luona on hyvä hokea " anna mulle kivat vatsikset, anna mulle pyykkilauta vatsa jne... "


pitäisi käydä ostaa kunnon treeni vaatteet ja kengät. En omista yhtään juoksulenkkarii ja ne olisi hyvä olla kun matolla juoksee. Oikeasti tykkään enemmän käydä tunneilla, mutta ei toi sali treenaaminen edes ole paha... varsinkin kun siellä missä käyn niin siellä saa olla ihan rauhassa... ei jonoa mihinkään laitteeseen eikä niitä himo kehonrakentajia miehiä,jotka treenaa hullunlailla ja pullistelee niitä lihaksia =D
mutta nyt suihkuun ja kauneus unille... =)

tiistai 11. lokakuuta 2011

mie tänään




mulla meni yksinkertaisesti hermot mun otsikseen, mun tukka kasvaa vaan liian nopeesti eikä ne enään asettunut paikoilleen nätisti. miljoonakiloo lakkaa ( no ei ) ja sotkunuttura  toimii AINA !
Ihanaa kun mun tavarat on tollein levällään ja mun valkoiset pyykit kuivumassa.. hahah.. hei.. se kuuluu mun elämään vaan.
mutta nyt täman tahtiin kouluun.

Google translate

Hei ! helpotuksi teille olen ottanut Google translate vasempaan sivupalkkiin käyttöön !
Hey ya all readers. If u want read my blogg things, from now on  i have  google translate on the left sidebar..  =D
Hei ihanaiset lukijani ,jotka ovat kuikuilleet minua ja kyselleet missä sitä ollaan ?

Mulla on ollut niin paljon juttuja,asioita, töitä ja koulua ,niin ei ole vaan yksinkertaisesti ollut energiaa tähän blogi kirjoitteluun ja muutenkin mun elämässä ei ole tapahtunut yhtään mitään muutosta, ainoastaan mun kämppä kuvastaa hyvin mun elämää nyt.. Räjähtänyt ja sekava !
Tänään sitten pitkästä aikaan avasin blogini ja te ihanat olette kyselleet missä olen,olenko lopettanut kirjoittelun?
Enhän mä teitä voi hylätä ! =D Nyt yritän vaan puristaa sitä energiaa jostain ja kirjoitella useamminkin, ainahan sitä ei tarvitse tarinoita kirjoitella ,kunhan jotain kuulumisa laitan tänne.. eiks jee ?
Mutta aina tämä vaikeista vaikein. Mistä mä aloittaisin kertomaan ?

Niin joo .. aloitin sitten kuukausi sitten uudessa työympäristössä, elikkä Hotellissa ja voi jukra miten mukavaa siellä on olla. Asiakaskunta aivan toista luokkaa, englantia saa käyttää.. no okei.. mulla on vähän toi english jäänyt tien varteen kun ei sitä ole matkan jälkeen tarvinnut mihinkään. Työmiehiä, pukumiehiä, kapteenit yms.. oi oi oi... hahahaha . Hyi hyi mua.. =D pikku seivaus.. ohan se J kaikista parhain.
Aika menee todella nopeasti,vaikka mua aluksi vähän jännitti tuo aikaisin herätys..  Ajatelkaa nyt .. klo:03.30 herätys, 10 min menee siihen kun taistelen itseni hereille sängystä kun kaikkialla on pimeetä. Sitten menen aamupesu hommiin, telkkari päälle ja läppäri, katson postit läpi ja facebookin... Siinä unikekosena on kivaa lueskella kun kaverit on vielä ulkona baarissa ja totaalisesti nakitsilmillä ja meikäläinen on just herännyt ,tukka räjähtänyt ja valmistelen itseäni töihin..  Siinä vaiheessa ajattelee et " Tää on niin väärin"
sitten klo: 04.30 lähen ajaa kohti vantaata ja sitten klo: 05.00 olen jo töissä.
Siinä menee se tunti tai kaksi kun heräilee ja loppu työpäivä menee ihan lentäen.
Työaika sitten loppuu klo: 11.30 elikkä mulle jää rutkasti aikaa nukkua ennen koulua. Elikkä kotiin suihkuun ja nukkuu ja sitten herään ja kouluun . Koulun jälkeen kotiin ja nukkuu.. ja seuraavana päivänä sama juttu .
Mutta mulla on aivan mahtavat työkaverit, suurinosa niistä on kyllä naispuolisia joten kivoja akkajuttuja tulee juteltua siellä. " miksi Voicen radio kanavalta tulee koko ajan toi Hiiva mainos, Oikeesti !!!?? joka toinen mainos on se hiivamainos, mä lähetän ihan just reklamaation ! "
Ja nyt kun mulla työnpuolesta on mahdollisuus käydä salilla,niin aloitan tällä viikolla käymään salilla... ehkä mulla on toivoa vielä ens vuoden kesälle pyykkilauta vatsaa.

En viiti nyt hössöttää tuosta työasioista, mutta töitten ja koulun aikana.. ei vaan yksinkertaisesti jää sitä seuraelämään aikaa ja olen kyllä saanut kuulla siitä muutamaan otteeseen.
Sitä kun on kunnianhimoinen työtä ja koulua kohtaan ja työnarkomaani,niin ei sitä uskalla tehä vähän töitä, mulle tulee semmoinen fiilis että olen huono työntekijä jos en  tee töitä paljon..,mutta ei sovi unohtaa sitä seuraelämää kans.
Miten ylläpidän seuraelämää ? Nooh.. me lähettiin viime vkl Ruotsissa pyörähtää. Oli kyllä ihana reissu ja osui just oikeeseen ajankohtaa. Syötiin tosi hyvää ruokaa, vaikka olin vähän pettynyt Siljaline Buffet valikoimasta.. aika yksinkertaista, mutta loppu matkasta käytiin sitten grilli ravintolassa ja siellä sitten syötiin mahamme täyteen ja mun ruokaa kruunasi Valkosuklaa pannacotta... yammyyyy.

Ainoa miinus reissussa oli että laiva saapui ruotsiin klo:06.00 jolloin meidän piti kimpsuineen ja kampsuineen lähtee ulos laivalta ja laittaa ne terminaalin lokerikkoihin ja laiva lähti turusta. Eli meiltä toi laivan yöelämä jäi ihan kokonaan väliin, ei se haitannut ollenkaan..












































Ja ruotsissa sää suosi todellakin meitä. Oli niin kaunis ilma ja super lämmin. Kierreltiin ja taidettiin muutaman kerran eksyä siellä. Shoppailu saldo oli 2 farkut ja 2 kengät ja sitten laivan taxfreestä ostin Diorin valokynän joka oikeasti pelastaa mun joka-aamun.



Ja siinä sekamelskan elämän ohella olen kuiteskin innostunut kynsien tekemiseen.

Ja tänään kouluun ja sitten alkaapi syysloma koulusta ... =D

Että semmoista minulla, mutta nyt meen valmistautuu ja ehkäpä vielä tulen söpertelee jotain tänne... Toodeeeeeels.. muah <3