sunnuntai 13. marraskuuta 2011

ciao ciao

Heissan !
Täällä ollaan viikonlopusta selviydytty.
Perjantaina mulla oli ainoa vapaapäivä , mutta töitten merkeissä sekin meni.
Ei kuiteskaan normaalia töitä mitä teen yleensä vaan opiskeluuni aiheista duunia.
11.11.2011 oli monelle parille tärkeä päivä, varmaan arvaattekin mistä oli kyse ?  Entisen työpaikkani tutuksi tullut ihana kanta-asiakkaat ystäväiseni vihittiin tuona päivänä ja monia muitakin.
Sain toteuttaa ensimmäiselle oikealle asiakkaalle ja tilanteelle HÄÄkampauksen ja meikit. Aika iso juttu minulle ekanvuoden opiskelijalle .. hitsi.. olihan toi aika superiiiiii..
Jännitti tottakai todella paljon ja ollaan me muutamaan otteeseen harjoiteltu ja suunniteltu kampausta ja meikkiä. Ystäväni oli aika avoin kaikille ehdotuksille ja päästiin tosi helposti yhteisymmärrykseen.. heti tiedettiin mitä haluttiin ja haettiin .
Häät eivä't olleet peruskauraa.. eli ei nähty valkoista häämekkoa, eikä perus häähömppä juttu.
Nämä häät olivat enimmäkseen sitä AITOA, pariskuntaan katsoen täydelliset Rockn roll juhlat ja kumpaakin yhdisti se musiikki, niin tätä oli paljon.
Tässä kuvia kampauksesta ja meikistä. Kuvat on otettu sisällä niin meikki ei päässyt oikeuksiin kuvissa,  Luonnossa meikit olivat paljon vahvemmat ja smokey- eyes ja sassy seksikkäät =D
Hiukset taas oli punkahtava kihartava keesi ,jonka isokukkainen korvasi hunnun ja teki morsmaikusta ihan Senoritan näköiseksi.






kukkien lisäksi takana koristi valkoisia helmiä joita oli "ripotellut" pitkin tukkaa.
Meikit kuvissa oli vielä keskeneräisiä, harmi kun en saanut kokonaisuudesta vielä kuvaa.. mutta tullaan vielä tekemään uusinta kampaus ja meikit että pariskunta saa vielä uuden otokset hääkuvauksesta.. kiireiden aikataulun takia.. =)
Toivottovasti näitä keikkoja tuppaisi lisää.. tätä oli niin kivaa toteuttaa ja HUOM. vasta ensimmäinen kerta joten älkää ammattilaiset tuomitko mua heti käsittelyyn..  olen kyllä itse tyytyväinen tulokseen.. jee.. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)