sunnuntai 6. marraskuuta 2011

sunnuntai

hei kaikki !
Sunnuntain työpäivästä selviydytty, oli aika rento työpäivä.. , muutenkin työt alkoi klo:09.00  eli ihan normaali ihmisten aikaan ja päätyi puolen päivän jälkeen.  
Töitten jälkeen marssin vaan kotiin ja pidin ihan kunnon Lazy sunday päivän. 
Nukuinhan mä sen muutaman tunnin päikkärin ja muuten vaan päivä kului peiton alla. 

Eilen me käytiin sitten elokuvissa. Käytiin katsastaa se animaatio Tintin ja muuten oli sairaan hyvin tehty. Hetken piti miettiä että oliko se animaatio vai elokuva elokuva.. sen verran oli niin aidon näköistä että pisti mutkin muutaman kerran sekaisin. 
Mentiin kuuden illan näytökseen ja oli ihan loppuunmyyty näytös.


Niin joo ja lauantai meni siinä messuilessa ja olihan sielä niitä kameroita ja kaikkea muuta kivaa. En ostanut mitään.. olivat minun mielestä sen verran hintavia että jätin väliin. Jotenkin tuntui että viimevuoden messut oli paremmat , kaikkea oli enemmän . 
Niin ja olihan sielä niitä lumilautailijoita,pipopäisiä poikia joilla on se ylikasvanut tukka ja niin Heikki Sorsa ja Eero Ettala ? =D 
Muutaman tunnin pyörittiin ja huomasin kotimatkalla että unhodin ostaa lakuja... byhyy, mä ostan aina kun mennään tuollaisiin tapahtumiin.
Ensiviikko on sitten työntäyteinen viikko, koko viikko pelkkää töitä, tuplavuoroja ja perjantai on ainoa vapaapäivä.. jaksaa jaksaa.. sitten kuukauden päästä pääsee rentoutumaan.. i-h-a-n-a-a- =D

ja lopuksi kuvia väsyneestä lellurskasta. 




öitä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)