keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

ihana päivä

Nyt ollaan kotiuduttu keskustasta.. ai vitsi miten ihanaa oli vaan kävellä ja nauttia auringon säteestä. Siellä  me sitten tavattiin äityli ja siskon lapsi Melinda.  Hoidettiin sitä pikku likkaa joku 2 tuntii .. kierreltiin ja kaarreltiin joka puolella... nyt oikeasti tänään tuntui että kevät tulee. Ja tuli semmoinen fiilis mulle ja Janille et " Tällästäkö tämä on kun on lapsi" on se jännää... =D Mutta ei ihan vielä... vauva aika tulee sitten myöhemmin tulevaisuudessa.


 
Rakastan lapsia ! Älkää ymmärtäkö väärin ruuan suhteen.. meltsi söi vain nugetteja ei muuta.. sisko on tosi tarkka noissa namien ja keksien syöttämisestä ja varsinkin karkeista... ei mitään sokeri pommi juttui lapsille ! mutta kukin tavallaan.. 
Tänään nappasin super söpön jumpsuit itselleni  Gina Tricotista.. ja maksoi vaan joku 15,95... mutta huomenna enemmän kuvia siitä...

Tämän jälkeen mentiin mammalle syömään ihanaa koti ruokaa ja siskon perhekkin siellä oli. Juteltiin tosta Nycin matkasta ja sitten ens vuoden matkasta... suunniteltiin että jos sitä suuntaisi vaikka Vietnamiin... ei olla varmaankaan 10 vuoteen käyty siellä moikkaamassa sukulaisia... joten se olisi suunnitelmissa..
Mutta nyt tää tyttö uppoutuu tohon  Jershey Shore uusiin jaksoihin.. " hahahahah" mä kuulen kun nauratte =D mutta hei.. mun elämässä ei tapahdu mitään,joten pakko kattoo jotain missä tapahtuu.. khehehe... soooo later chicks !! =D
Öööööitä <3

lila

heiii !
Tänään mulla on vapaapäivä.. ja mahtava keli tuolla ulkona !
Odotan nyt et avokki tulee kotiin niin päästään vähän ulkoilee yhdessä pitkästä aikaan . Ajateltiin suunnata keskustaan kävelee kun on niin nätti ilma !
Tänään mulla päällä , aika rennot vaatteet... mun ihanat kanttikset on opettanut mua käyttää mun järkkäriä ja opit on mennyt suht sillein perille, mutta harjoitus tekee mestarin.. eiks jee ??
Mun tukka kyllä elää tänään ihan omaa elämää, en jaksanut muuta kun mini suoristajalla ojentaa mun yli kasvanneet otsa tukan ja hiuspuuteria vaan.
Eilen koulussa tehtiin lisää rullakampauksia.. MITEN voi olla vaikeeta ? Kyllä kun itse rullailee kotona niin kaikki sujuu tosi hyvin,mutta koulussa.. HUH.. kyllä muutamia ärrä päitä kuului sieltä sun täältä ja itseltäni kans... =D
Tosi kivaa on ollut työ rintamalla kans... omassa työpaikassa en enään tee kuin viikonloppuisin, harmi =/ koulun takia heillä ei ole antaa mulle arkivuoroja aamuisin.. MUTTA sitten muualla ollaan kiinnostuneita ja kovaa vauhtii haluisi mut sinne töihin.. paikka sijaitsee lentokentän vieressä olevissa hotelleissa... oli kivaa tehdä muutamia keikkoja siellä, muutenkin pääsi englantia puhumaan.. jee.. miii like it... on jo vähän taito ruostunut, mutta muutama kuukausi niin se on  NEW YORK beibeeee <3 Siellä sitten pääsee kuuntelee jenkkiiii 24/7... =)

MUISTUTUS ! mulla on siis arvonta käynnissä.. nyt hopi hopi .. http://lelluu.blogspot.com/2011/03/arvonta.html... 


pakko on nyt mennä ulooooos... se yaaaa.. !

maanantai 28. maaliskuuta 2011

oranssi

Siivosin tässä vähän vaatekaappia ja tein ylläri löydön ! Mun persikan? vai oranssin värinen H&M iki vanha pitkä hihainen paita löyty ! Väri on niin ihana ja piristävä tähän kylmään ilmastoon ja kurjaan säähän.
Eli näillä vaatteilla tepastellaan tänään .

ja maanantai kunniaksi.. musaa

Arvonta !

Sain tämän kauniin helmikorun yhdeltä mukavalta tädiltä. Harmikseni en käytä koruja niin usein ja harmittaa että tämä koru jää hyllylleni käyttämättä. Siksi ihanat lukijani päätin että joku TEISTÄ saa tämän korun itselleen, koristamaan omaan itseään jossain juhlissa tai ihan muuten vaan.
Kerro minulle kesän aikana tapahtuneesta kaunein muistosi,niin tämä on sinun !
Arvonta päättyy 3.4.2011 !


Koru on house of Elliot kokoelmasta.
"House of Elliott tuo aidot laatuhelmet ulottuvillesi!
Jokainen korumme on omaa designea ja siksi myös yksilöllinen.
Yhdistämme koruissamme aitoihin viljeltyihin makean-ja meriveden helmiin simpukan helmeilevää kuorta ja puolijalokiviä luoden näin tyylikkään ja trendikkään kokonaisuuden.
House of Elliott Oy on johtava laadukkaiden helmituotteiden maahantuontiyritys Suomessa."
http://www.houseofelliott.fi/ 

muistakaa laittaa teidän sähköposti osoite perään !! LYCKA TILL !! =D

sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

untz untz untz

untz untz untz... soi mun päässä vieläkin !
Eilen tosiaankin pääsin pitkästä aikaa ulos kavereitten kanssa. Tosi kivaa oli, pääsin tanssii vähän aikaan, mutta sitten se vauhti vaan lopahti illan aikana, mulle iski ihan mieletön väsymys baarissa .
Aamulla olin töissä , äkkiä kotiin ja siitä synttärikemuihin.. huh.. tänäänkin olis ohjelmassa noi Tatska messut, mutta mä en jaksa.. oon niin laiskapylly et köllötän sohvalla ja kerään energiaa kaverin läksiäisiin.
Meidän synttäriporukka tavallaan hajosi baarimatkan aikana, osa halusi lähteä Tivoliin,koska siellä oli jotkut Clorors bileet, eli " UNTZ untz untz.... pelkkää tykytys musaa vaan" Mä taas tykkään enemmän siitä rnb musasta, mutta kyllä mä itse kuuntelen aina välillä sitä jyskytys musaakin... ja muutenkin välttelen noita tekno bileitä... ei ole ihan mun juttu. Mentiin sitten Helsinki Onnelaan ja sielläkin oli Dj Sash paikalla soittamassa, jos muistatte tämän legendaarisen biisin.


Tämän tahdissa sitten tanssittiin koko illan tai noi muut tanssi , mulla lopahti se kiinnostus kun toi Ecuador biisi soi taukoamatta kymmenessä erissä muodossa.. =/ graaaah
Tai sitten mä en vaan osaa olla enään baarissa ?
Mutta eilen sitten innostuin tekemään mun hiuksille jotain erillaista... mitäs te pidätte ?




Elikkä tukan kiharsin eka tolla mun isolla piipparilla, koko on 38mm piippari.. sillä kiharsin mun koko pään... aikaa siinä kului joku 5 min jos sitäkään, sitten suihkutin lakkaa että kiharat pysyy... tyviin suihkutin Tigin Dirty Secrets kuiva sampoota,joka nostatti mun päällimmäiset hiukset... 
Sitten vaan ponnarilla puoleen päähän asti semmoinen "nuttura" ,eli ponnari ja kiepautat sen kiinni nutturaksi, ihan löysästi kiinni vaan ettei kampauksesta tule liian kireä. Sitten ota iso klipsu ja nosta se nuttura osa haluamalle tasolle ja klipsi kiinni ja muutama pinni että tukka pysyy ,.... Thats it ! muutama hiussuortuva roikkumaan että kampaus näyttää huolettomalta.... simppelii ja nopea.

Asu näytti tältä:




ja sitten kuvia baanalta:


Jeps jeps... jospa tästä menisi vaikkan peiton alle vähän aikaan ... have  a nice Sunday !

perjantai 25. maaliskuuta 2011

britney is bäk!

Eilen kun uni ei tullut,niin selailin ihan internetin ihme maailmaa. Löysin sitten sivuston missä pääsi kuuntelee Britneyn uusia biisejä. Vähän aikaan kun sitä kuunteli,niin kyllä moni biiseistä muistutti toisiaan. Ainoastaan tämä biisi pisti mun tanssi jalan vipattaa ... vähän.


mutta todella hyvä juttu että tämä misuli on päässyt takaisin raiteilleen  ,kaiken sen sekoilun jälkeen..
mutta nyt töihin ------->   kivaa viikonloppua kaikille !

torstai 24. maaliskuuta 2011

dirty secret

Elikkä voin suositella herkästi rasvoittuville Tigin Dirty secret kuiva sampoota.
Itse tykkään tästä, koska huomattavasti se nostattaa mun lässähtäneitä hiuksia . Näitä sää Dry shampoo tai conditioner muotona... ainoa eroa näissä kahdessa on että Dry shampoo jättää tukan mattapintaiseksi kuin taas Conditioner jättää kiillon, molemmat toimii samanlailla muuten.

ja raskailla hiuksille niinkuin itselläni on, Big Sexy hair mallistosta lakka... pitoa on hurjan paljon, haju on vaan ehkä vähän liian voimakas mulle... 
ja tosiaankin jos ei kerkee pestä hiuksii ,niin noi dirty shampoot toimii.. !

moikkelis

ooooon tooooosi pahoillani blogini hiljaisuutta.
Elämäni on tällä hetkellä yhtä kiirrusta ja kaikkea on tapahtunut ja muutenkin mun elämä on ollut toooosi tylsä. Pelkkää työtä ja koulua, muutenkin vapaa-ajat olen nukkunut ja ollut vaan. Tuntuu että elämä ei liiku mihinkään suuntaan ?
En ole edes pitkään aikaan päässyt vipattelee mun tanssijalkaa kun viikonloput olen kiinni töissä tai sitten vaan yksinkertaisesti oon ollut väsynyt eikä ole kiinnostanut koti luolasta lähtee mihinkään.. APUA, musta on tullut vanha... jaaaiks !!
Koulussa menee mainiosti ! Ollaan leikattu paaaljon hiuksia ja muutenkin mun luokkatoverit on parhaita ! Jos ei missään niin koulussa saa ne päivän nauru fibat.. khihihih.. " Mä en tajuu näitä kirjan kuvia.... HÄÄH... mten nää rullat muka asetetaan korkeajännitteeseen, Mikä on korkeajännite ??? yms... MÄ en kestääää... APUAAA "" tyyliin.. hhahah xD
ja joo... sormien leikkaaminen sattuu mulla vieläkin, sitä kun innostuu leikkaamaan niin sormi jotenkin ujuttautuu siihen mukaan jännästi ja naps ja sitten AUTS ! =D
Mutta kyllä nyt oon huomannut kun koulun aloitin, niin ei sitä uusia vaatekasa ostoksia näe oikein missään... nimittäin siihen tilalle on tullut kaikkea kampaamo tukuista ostettua hiuksiin liittyviä,sampoot,hoitoaineet,lakat yms... muut aineet ja itse alalle liittyvät tarvikkeet... mun kaappi näyttää nimittäin nykyään ihan apteekin hyllyltä,pelkkää purnukoista purnukoihin... ..
Ja syy miksi en ole ostellut mitään kivoja vaatteita on se, että tää tytsy lähtee toukokuussa sinne Nykkiin. Sieltä mä sitten rohmuan kilo kaupalla niitä vaatteita,laukkuja ja kenkiä kotiin... , sitä ennen olisi varmaankin hyvä tyhjentää omaa vaatekaappia,et ne uudet mahtuu sinne. =)
Mun jokapäiväset asu kuvat on jäänyt vähälle, koska mun tyyli koostuu farkuista ja joku paita päälle vaan.. Harmittaa vähän kun ei oikein jaksa enään panostaa siihen pukeutumiseen,kun sää on välillä.. öhöm... kurja, mutta LUPAAN sitten kun reissuun lähen niin siellä tulee sitten panostettua siihen pukeutumiseen ja kuviin.
Nyt vähän menee tällä hiljaisella elolla.

eilisen asu kuvat:

Toissa päivänä luvattiin se "lämmin päivä" mutta joo.. ihanan auringon paiste oli joka kesti varmaankin sen yhen tunnin ja sitten kun astuin ulko-ovesta ulos niin satoi.. jeps.. niin mun tuuria.
niin ... rakastuin totaalisesti tähän hius tyyliin.... hitsi... do it or not ?
kuva otettu googlesta. kuvassa on How do i look juontaja Jeannie Mai.


maanantai 14. maaliskuuta 2011

HairOpen 2011




Helouuu!
Tänään oli tosi mielenkiintoinen päivä. Pääsimme luokkakavereitten kanssa kokemaan ja näkemään Parturi- Kampaajan hiusjuttuja. Tänä viikonloppuna oli Hotelli Gran Marinassa Ammattilaisten HairOpen messut.
Astuamme sisälle, niin joka puolelta löytyi pikku kojuja missä myytiin alaan tarvittavia tarvikkeita. Piti kyllä hillitä itseään et ei ostaisi koko paikkaa tyhjäksi taikka mitään turhuuksia. =D Todella edullisia löytöjä löytyi, sampoosta noihin kappoihin. Upeita Showta käytiin katsoo ja ne super kauniit kampaukset ! Tuntui kun niitä katseli että " HUH.. tohon taitoon mulla on vielä matkaa" Mutta intoa ja kiinnostusta tuli vielä enemmän,mustakin tulee tuommoinen taituri joku kaunis päivä !
Harmi kun siellä ei löytynyt GHD pistettä taikka Tigin tuotteita, mutta yhtä hyviä tarvikkeita löytyi sieltä sun täältä.
Vitsi mua kiinnostaisi opetella tekemään noita rakennekynsiä, pitää varmaankin käydä noissa alan tukuissa,jospa sieltä löytyisi aloittelijalle joku kynsi setti uunin kanssa,niin voisinpa aloittaa uuden harrastuksen sillä... ihan harrastus mielessä vaan. =D

Mutta tässä teille upeista kampauksista ja esityksistä... HairOpen 2011 !
Ja  nämä kuvat eivät ole järjestyksessä !

Tää oli hauska, ihan kuin lahjapaketti !


Ja sitten näistä pojista en IKINÄ olisi uskonut että ovat alan ammattilaisia, kyllä se ulkonäkö saattaa hämätä..



 Mies mallejakin löytyi.... ihan samurai tuli mieleen tästä kundista.



Nämä kampaukset ja leikkaukset on otettu Japanin kaduilta, huomaa kaikki tyttöjen lolita asut ja anime.
 Tämmöisen tyylitaiturin penkille kun pääsis asiakkaasks =D olisin varmaankin " tee mitä vaan, mä luotan suhun" hahahaha


 Ja lopuksi Russian With Love:








 Ja lopuksi upeat Hääkampaukset <3

Wild card

että semmoisia luomuksia. =D