keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

ihana päivä

Nyt ollaan kotiuduttu keskustasta.. ai vitsi miten ihanaa oli vaan kävellä ja nauttia auringon säteestä. Siellä  me sitten tavattiin äityli ja siskon lapsi Melinda.  Hoidettiin sitä pikku likkaa joku 2 tuntii .. kierreltiin ja kaarreltiin joka puolella... nyt oikeasti tänään tuntui että kevät tulee. Ja tuli semmoinen fiilis mulle ja Janille et " Tällästäkö tämä on kun on lapsi" on se jännää... =D Mutta ei ihan vielä... vauva aika tulee sitten myöhemmin tulevaisuudessa.


 
Rakastan lapsia ! Älkää ymmärtäkö väärin ruuan suhteen.. meltsi söi vain nugetteja ei muuta.. sisko on tosi tarkka noissa namien ja keksien syöttämisestä ja varsinkin karkeista... ei mitään sokeri pommi juttui lapsille ! mutta kukin tavallaan.. 
Tänään nappasin super söpön jumpsuit itselleni  Gina Tricotista.. ja maksoi vaan joku 15,95... mutta huomenna enemmän kuvia siitä...

Tämän jälkeen mentiin mammalle syömään ihanaa koti ruokaa ja siskon perhekkin siellä oli. Juteltiin tosta Nycin matkasta ja sitten ens vuoden matkasta... suunniteltiin että jos sitä suuntaisi vaikka Vietnamiin... ei olla varmaankaan 10 vuoteen käyty siellä moikkaamassa sukulaisia... joten se olisi suunnitelmissa..
Mutta nyt tää tyttö uppoutuu tohon  Jershey Shore uusiin jaksoihin.. " hahahahah" mä kuulen kun nauratte =D mutta hei.. mun elämässä ei tapahdu mitään,joten pakko kattoo jotain missä tapahtuu.. khehehe... soooo later chicks !! =D
Öööööitä <3

1 kommentti:

  1. Hei onko sulla noissa kuvissa tekoripset vai ripsienpidennys?

    VastaaPoista

voi kommentoida =)