torstai 14. huhtikuuta 2011

uusi tugga



liukuvärjäys tekniikalla tehty.. tykkään kovasti.. silloin kun kihartaa niin väri antaa uuden lookin hiuksiin... kyllä muutama tai no aika paljon tukkaa kärsi kun vaalennettiin ja kärtsähtihän ne joo...ups.. =O mutta rakennevaurio sampoo ja hoitojutut käyttöön,niin elvytetään ne taas eloon.
Kuvissa vähän huonosti tukka aseteltu, oikeesti mun päällimmäiset hiukset peittää tosi paljon mun vaaleita tossa takaalta jne...
mutta nyt kouluun.. ciao !

tiistai 12. huhtikuuta 2011

tunnit peruttu

Heiii !
Tänään mulla olisi ollut koulua, ja ihan ruotsin tunnit piti olla.. mä tykkään ruotsin kielestä vaikka sitä en osaa hirveen hyvin.... mutta ne kummiskin peruttiin .. höh...  no sehän tarkoittaa vaan että mulla on vapaata-aikaa mennä keskustaan nauttii auringosta ja pyöriä kaupoissa..
Mä löysin henkka maukasta TÄYDELLISEN mekon ,istui niin hyvin ja sopii yhtiin häihin, mihin ehkä suuntaan sitten Heinäkuussa.. varasin sen kun se oli aikas avonainen.. mutta aivan ihana..


Tässä on yksi suosikeistani H&M Conscious Collection -mallistosta.

ja sitten Gina gina gina tricot, sieltä mä olisin voinut ostaa kaikki kevään  mallistosta tulleet vaatteet.. aivan ihanan värisiä ja näköisiä jokaikinen vaate kappale.... gaaaaaa... miksi ei voisi olla jo palkkapäivä... 
mutta tämmöinen mekkokin meni varaukseen..
istu niin täydellisesti ja laahuskin oli sopivan pitkä..
Mulla on huomiseen asti aikaa miettiä, mutta jompikumpi kyllä tulee kotiin mun kanssa. =D
Mulla on huomennakin vapaapäivä.. ei töitä eikä koulua... täähän on jo aika luksusta mulle .. 

Tänään uskaltauduin nahkatakilla ulos.. koska olin autolla liikenteessä

ja äipän kanssa oltiin liikenteessä.. =)
mutta joo, huomenna olisi ehkä luvassa tatuointia.. no ei itselleni... vielä ,mutta kaverin tueksi... let see.. .salee tulee kauhee himo saada uutta leimaa kans kun kattoo kun toinen kärsii.. =D
nyt äipälle -------->

sun sun.. ooh love it .

voi miten ihana toi aurinko on ! Tekee mut niin iloiseksi ja se auringon lämpö.. tai no silloin kun asuu ne säteet suhun.. muuten varjossahan on kylmä..
Viikonloppu meni ihan suht rauhallisesti.. kuskina olin ylläri ylläri pylläri taas ja kohde oli Tivoli... emmä tiiä.. paikka oli ihan jees ,mutta musta tuntui että Dj:ltä loppui biisit koko ajan kesken.. soitti yhtä biisiä joku alle minuutin ja sitten vaihtui toiseen musaan ja tämä jatkui koko illan... Juuri kun  pääsi vauhtii hyvän biisin soidessa niin tämä loppuu kuin seinään ja alkaa toinen biisi soimaan ja fiilis katoo siihen, onko siinä nyt mitään järkeä ?
Hyvällä porukalla mentiin kummiskin bailaamaan, et seura pelasti illan. =)
Sunnuntaina sitten oli pakko lähtee kävelee,kun oli niin kaunis ilma. Keskustaan suunnattiin sitten..
Käytiin ihastelee Louis vuittonin laukkuja... 
Jani näytti mallia miten kannattaa kuvissa olla...  hahahah.. joo ei kiitos =D


Ja ekat ulko jätskit korkattiin kaivarissa... siinä cafe Ursulan vieressä.

minttusuklaa ja banaani.. yammyyyy <3
mutta emmä oikeen vielä missään farkkutakissa tai ihan kesä hepeneissä pysty olla vielä tuolla ulkona, sen verran vilu kissa oon ,että turvaudun vielä talvitakkiin.. en nimittäin halua olla kipee ... koska alle 6 viikkoo and then new york kutsuu.. =D

Sitä ennen tuli pohdittua että haluisin jotain uutta hiuksiin...  värjäystä ja ehkä pientä leikkausta vaan.
Liukuvärjäys tukkaan on kiehtonut mua ..
Elikkä Ombre hair.. ( kuvat otettu googlesta)




jadore jadore <3<3
äääh... vitsi kun tietäisi ite jo miten värit sekoitetaan niin lähtis ite kokeilee värjäämään..
Ai niin kynnet on pysynyt hyvin .. lisäsin vaan vähän liimaa kynsien alle,kun etu sormen kynnen alta repsotti vähän .. ja arvatkaapas mitä kävi.. ? " mun etusormi ja peukalo liimautui yhteen, enkä saanut niitä irti =O  Jani nauroi itsensä suunnilleen kuoliaaksi, kun meikäläinen yrittää tuskissaan irrottaa sormia toisistaan.. sitten otin ton asetol ainetta ja lähtihän se.. HUH ! " elikkä aika super liimaa on-... älkää kokeilko tota kotona tai missään =D 
Mutta hyvää tiistaita ja nauttikaa auringon paisteesta.. se on ihanaa <3

perjantai 8. huhtikuuta 2011

kynnet

kävin sitten stockalta ostaa sen uv-geeli kynsi setin..  ajattelin että tästä tulee mun uusi harrastus.. ihan omaksi iloksi .. =D muutenkin mua kiinnostaa kaikki tällaiset haastelliset jutut...
okei.. aloitin eilen illalla kyhäillä näitä ja ei mennyt kun 5 tuntii.. HUH ! ja mun kynnet näyttääkin just siltä..  yö tunneilla kyhättyjä kynsijuttuja..  Vähän oli vaikeeta vasemmalla kädellä viilata toista puolta... oisitte nähneet ne mun asennot kun viilasin... HUH.. oisitte varmaankin naurannut mulle.. ergonomiasta ei hajuakaan.. =D

tää makso 60€ ja ammattilaiset siellä ruudun toisella puolella.. i know.. amatööri kamaa.. mutta babystepillä eteenpäin,sitten tietää ostaa ammattilaiset kamat..
Kynsiporat sain äidiltä ja muut siveltimet pitää ostaa sitten myöhemmin.
Mutta tässä on mun ensimmäiset kynnet... tein niistä lyhyet koska mulla on taas totuttelemista taas kynsiin..  saa nähä miten nää pysyy mun kynsissä, koska näistä tuli suht ohuet... tai en tiiä.. ??


tosi kauniit joo.. NOT.. hahaha =D mutta harjoitus tekee mestarin.. ;D

keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kiharat piipparilla

no hei heiiiii lukijat !
Vihdoin ja viimeinkin sain tehtyä videon teille, miten teen itselleni nuo kiharat piipparilla..

1. Elikkä aloitan sillä että aloitan alhaalta ylöspäin edeten.. no tottakai !  Kiinnitä ylimmääräiset hiukset ylös nipsulla tai ponnarilla. Hiuksiin suihkutin alle Tresemmen lämpösuojaa antavaa ainetta,missä on hitusen pitoa. Sitten otan 2-3 sentin osioita ja HUOM. katsokaa miten laitan hiukset kihartimeen.. elikkä kiharran tukan ylhäältä alaspäin..


2. Ja jatkat kihartamista niin kauan että jää muutama kerros "päälihiusta"... öö.. nyt en keksinyt parempaa sanaa tohon.. hahah xD   mutta tältä hiukset näyttää puolipää kihartuneena.


3. Ja näin kiharran sitten loput päälihiukset.

 ja tein samallalailla toiselle puolelle kiharoita. Lopuksi vaan lakkaa suihkautin hiuksiin ja Vola !
Mun kamera on surkee,siis digi kamera... teen uuden videon jos tästä ei saa selkoo... =/




Abba kiharat =D

tiistai 5. huhtikuuta 2011

and the winner is...

Nonniin.. nyt sain päätettyä kenelle tämä koru menee..  jokainen oli minun silmissä voittaja,kunpa voisin palkita teitä kaikkia.. ootte ihania =D
Mutta tämän arvonnan palkinto menee hänelle, joka oli kirjoittanut näin..


"Pakko osallistua varsinkin kun kerrankin on reilu arvonta niin että me jotka ei kirjoteta omaa blogia eikä siis voida mainostaa arvontoja siellä niin on silti samat mahikset voittaa kun kaikilla muillakin :)

Viime kesä olis ollut täynnä kauniita mahtavia tapahtumia varsinki kun oli ennätyslämminkin, itse en voinut nauttia ihan täysillä raskauteni tuomien vaikutusten takia. Se on kuitenkin ehdottomasti viime kesän, kaikkien kesien ja koko elämäni kaunein tapahtuma (no heti vauvan ensinäkemisen jälkeen) että tulin raskaaksi. <3 Siksi ei kyllä yhtään harmita vaikka kesä menikin erinäisten kipujen ja pahoinvointien merkeissä ja niitä ei voinut kyllä kauniiksi tapahtumiksi kutsua.. :DD"


elikkä onneksi olkoon Linda ! =D pistäppä vielä postitus osote mun mailiin.. tranlee86@gmail.com niin koru matkaa sun luo.. thihii !

maanantai 4. huhtikuuta 2011

rölli

tässä on videoklipsi ,miten tigin kuiva sampoo tekee ihmeitä... mun hiukset ei rasvotu niin usein, mutta käytän vaan silloin kun haluan tyvi kohotusta tukkaan.
tadaa..  ja mun läppärin kamera on kyllä HUONO ! mutta toivottovasti saitte selkoa . Tumma hiuksisille suositten harjausta, koska tää kuivasampoo jättää valkoista pulveria pinnalle.. siis voittehan te jättää ne " vauhti valkoset raidat " hiuksiin.. mutta suositteln kummiskin harjaamista... Tämän jälkeen olen yleensä suihkutellut lakkaa että tukka pysyy ojennuksessa, mutta kevyesti sitä lakkaa ettei se paina tukkaa lyttyyn !

missä kesä ??

hei kaikki !
Arvonta on nyt loppu ja tämän päivän aikana aijon miettiä kenelle palkinto menee... =D
Viikonloppu meni tosi nopeasti.. no ainahan ne menee =D ja varsinkin ne vapaapäivät ,siis mitkä vapaat? Mulla ei ollut tänään aamulla töitä joten illalla odottaa vaan koulua.
Voiko joku oikeasti keroa ,missä se kevät/kesä viipyy ? Eilen töitten jälkeen kiertelin Jumbossa ,siis kevät/kesä on kyllä tullut kauppoihin. Zaran kevät mallisto oli niin herkullinen, kaiken väirisiä nami värejä laidasta laitaan , olisin voinut ostaa jokaikisen värikkään vaate kappaleen sieltä, mutta nyt säästän rahaa siihen matkaan. Ja takaan oikeasti että jenkkilästä löytyy varmasti enemmän kaikkea kivaa ja paljon.. ! Soho..watch out,here i come.. buahah !
Suunnitelmissa olisi ainaskin converse kengät ,muistaakseni ne oli aika edulliset siellä jenkkilässä.. ja Hellou Victorias secrets.. alusvaatteitten taivas.. me tullaan tapaamaan tänä kesänä.. khihihi xD

Jumbosta lähti mukaan tämmöistä...
Löysin aivan ihanan persikan värisen huivin.. tää on niin ihana ja mun päässä on jo kuva " kiva kesä rusketus, valkoista päällä, Aviator lasit, farkku shortsit ja sandaalit ja huolimaton hiuspehko.. aaaah.."


huivi löytyy noista veromoda,vila ja pieces liikkeistä.
Sitten tää oli hauska.. "Pyykkimuija look"

Henkka maukasta muutamalla eurolla huivi.

ja tää mun "Diva" hattu,meinaan irrottaa ton pilkullisen osion pois..
eli jotain pientä joo =)

mutta tää lähtee kouluun hipsii... ciao ciao !

lauantai 2. huhtikuuta 2011

lauantai

hei ihanaiset !
Mites teidän viikonloppu on alkanut ?
Mulla on ollut töissä ihan kaamea kaos ja kiirus, mutta selviydytty on ja nyt vietän tämän viikonlopun ihan rauhallisin merkein kotona. 
Avokki on kipee ,joten me ollaan erissä huoneissa.. koska mä tuun nykyään herkästi sairaaksi, eikä mulla nyt ole varaa olla sairaslomalla... Huoneen jako meni näin.. Jani nukkuu olkkarissa ,koska siellä on telkkari ja pöytä kone... tottakai... futista kun tulee joka päivä milloin vaan , meikäläinen majoittuu sitten makuuhuoneeseen läppärin kera... ei se haittaa.. nää pelastaa mun illan.
ja ette varmaankaan arvaa kumman läppäri on käytössä..
jari jari jari.. liiitmanen...    niinpä.

mun iltapala oli omena-kaneli-kauramysliä maidon kera

ja mun herkut.. juusto snäksei ja lauantai pussi... tänään saa hemmotella kun on lauantai..  paitsi mä herkuttelen kyllä jokapäivä.. =D
 ja ilta kuluu tällä...... jälleen kerran










tää on vaan niin hauska sarja.. ja muutenkin  kaikki noi reality sarjat on mun juttui... en tiiä miksi, vaikka niissä jutuissa ei ole päätä eikä häntää.. ??
Ai niin .. viime viikonlopun bileistä löytyi muutama video klippi... Tämmöinen paikka on Helsinki Onnela
en osaa kääntää video klipsejä.... apuaaa ??

mutta joo.... pitäkää kiva viikonloppu ja tanssikaa munki puolesta ;D 
niiiiiiin ... -------------> arvonta... vielä huomiseeen asti voimassa !

perjantai 1. huhtikuuta 2011

ostokset

nonniiih... nyt pääsen näyttää mun ostoksia... ne vähäisimmät ostokset...
oon ollut vähän laiska ostelee vaatteita ,kun tiiän että kohta matka lähestyy niin siellä sitten viimeistään meinaan räjäyttää pankin ( Eli siis suomeksi shoppailla kuin viimeistä päivää) =D

Eli Ginasta aivan ihana kukkainen playsuit...

(anteeksi näistä peilikuvista)
H&M takki alesta 20€

Mä oon ihan tylsä.. otin sunnuntaiksi lisää duunia,nyt viikonloppuna olisi ollut mahdollisuus lähtee viettää yöelämää, mutta eilen tuli semmoinen "emergency call" yhestä työpaikasta ja ne haluis mut sinne silloin...

En voinut kieltäytyä ,koska paikka on tosi kiva ja aina sitä tarvii lisää rahaa.. nyt kun sitä elää opiskelija elämää.. Toukokuussa sitten levätään maapallon toisella puolella..
Heiiii... tuliks teille tänään mitään aprilli pila juttui ?? Mulle ei tullut yhtäkään.. höh =/ mutta tein Janille aika hauskan pilan.. " soitin ja kerroin et tää oli saanut kauheet veromätkyt, joku tonnin pitäisi maksaa takas valtiolle... Jani meni ihan täydestä.. meni kaveri ihan hiljaseks... "  buahahah xD on se hauskaa.
Mä oon niin jäänyt koukkuun tohon Jershey Shore sarjaan... okei ne ihmiset ovat siellä... öhöm... miten ne on.. kauheesti draamoja,bailaamista ja muuta seko juttuja... mutta muhun se oikeasti puree, naurattaa sikana ja sitten eilen sitten nyyhkytin yksin kotona kun oli niin tunteellinen episodi menossa.. =D
mutta nyt .. meen pesee maton ,tää perjantai-ilta menee näin... toivottovasti te ootte pitämässä jossain hauskaa.. !
Viikonloppuja kaikille ! =D   ja heeeeei... nyyyyyyyyyt.. ----->Arvonta    .... jos tästä kehkeytyy jotain,niin tulevaisuudessa tulee olemaan lisää tämmöisiä... hurry hurry up !