maanantai 4. huhtikuuta 2011

missä kesä ??

hei kaikki !
Arvonta on nyt loppu ja tämän päivän aikana aijon miettiä kenelle palkinto menee... =D
Viikonloppu meni tosi nopeasti.. no ainahan ne menee =D ja varsinkin ne vapaapäivät ,siis mitkä vapaat? Mulla ei ollut tänään aamulla töitä joten illalla odottaa vaan koulua.
Voiko joku oikeasti keroa ,missä se kevät/kesä viipyy ? Eilen töitten jälkeen kiertelin Jumbossa ,siis kevät/kesä on kyllä tullut kauppoihin. Zaran kevät mallisto oli niin herkullinen, kaiken väirisiä nami värejä laidasta laitaan , olisin voinut ostaa jokaikisen värikkään vaate kappaleen sieltä, mutta nyt säästän rahaa siihen matkaan. Ja takaan oikeasti että jenkkilästä löytyy varmasti enemmän kaikkea kivaa ja paljon.. ! Soho..watch out,here i come.. buahah !
Suunnitelmissa olisi ainaskin converse kengät ,muistaakseni ne oli aika edulliset siellä jenkkilässä.. ja Hellou Victorias secrets.. alusvaatteitten taivas.. me tullaan tapaamaan tänä kesänä.. khihihi xD

Jumbosta lähti mukaan tämmöistä...
Löysin aivan ihanan persikan värisen huivin.. tää on niin ihana ja mun päässä on jo kuva " kiva kesä rusketus, valkoista päällä, Aviator lasit, farkku shortsit ja sandaalit ja huolimaton hiuspehko.. aaaah.."


huivi löytyy noista veromoda,vila ja pieces liikkeistä.
Sitten tää oli hauska.. "Pyykkimuija look"

Henkka maukasta muutamalla eurolla huivi.

ja tää mun "Diva" hattu,meinaan irrottaa ton pilkullisen osion pois..
eli jotain pientä joo =)

mutta tää lähtee kouluun hipsii... ciao ciao !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)