lauantai 29. syyskuuta 2012

29.9.2012

Heippa!
Elossa ollaan Bangkokin reissulta .
4 päivää Bangkokissa meni todella nopeasti , siksi blogin postauksetkin on jäänyt vähäiselle.

No mutta bangkokista.
Paikka oli sekava ja mielenkiintoinen. Ekapäivähän meni siihen kun yritettiin hahmottaa kaikkea ympärillä... No eihän me mitään selkoa saatu kun asuttiin rachaprapopissa joka oli yhtä sekava kuin labyrintti. Sijainti oli lähellä metroa joo..mutta ei me kumpikaan oikein tykätty sen ympäristöstä.
Mutta löydettiin viimeisenä iltana semmoinen paikka missä olisi ollut fiksumpi asua, markkinat , ostarit ja kauppakeskukset lähellä ja kaiken lisäksi katu oli siistin näköinen että siellä olisi voinut liikkua koko yön.
Viimeisenä päivänä me otettiin skytrain ja juna alle . Meidän lähtöpaikka oli rachaprapop ja suuntana oli siam pysäkki . Metro oli tosi simppeli ja käytännöllinen tapa kulkea paikasta toiseen, joten suosittelen tämän käyttöä kuin tuktukin tai taxin... Liput maksoi alle 1€ per suunta.
Siamin pysäkiltä pääsimme kätevästi toisella isoon siam kauppakeskukseen , mistä löytyi sitten vähän pullea lompakon omistajille vähän kaikkea... Oli chanel, balencia, hermes, gucci yms... Eli meille enemmänkin Window shopping meininkiä ja olihan siinä samassa kauppakeskuksessa autokauppojakin... BMW:stä lamboon.. Harmi kun kuvia ei saanut sisältä ottaa.. Olisi ollut niin hienoja juttui siellä.
Kauppakeskuksesta löytyy kans madame tussoun? Vaha kabinetti ja suuri aqua world, eli saman tyylinen kuin suomessa linnanmäen akvaariomaailma.
Ei mennyt kauaa et tajuttiin et paikka ei taida olla meidän juttu tai oikeastaan meidän lompakon paksuus ei riittänyt sinne =] niin käveltiin sitten siihen viereiseen kauppakeskukseen eli MBK joka sijaitsi ihan siinä 5-10 min matkan päästä siamin kauppakeskuksesta .
Sieltä löytyi sitten vaikka mitä! Ja oikeasti Bangkokin hinnat tänne Phuketiin on suunnilleen 3 kertaisesti Halvempi, mua harmittaa sikana et en ostanut oikeastaan mitään sieltä. Kaikkea ihania kenkiä ja paitoja olisi saanut alle 6€. Vaatteet oli trendejä, oli peplum toppeja / paitoja, Leo kenkiä, army takkeja jne... Mutta en ostanut yhtään mitään ... Ehkä ajattelin kun Suomessa alkaa olla niin viileät ilmat niin eivät nämä vaatteet oikein olleet käytännöllisiä . Ja mekin löydettiin vasta vikana iltana noi yö markkinat ihan siinä siamin keskuksen vierestä, sinne tosin jäi muutamat kengät mitkä harmittaa nyt suunnattomasti .
Ruuat oli mahtavat siellä, syötiin vietnamilaista ruokaa, korealaista ja sitten ihan yks ilta mentiin ihan kunnon pihvi/ meksikolaiseen ravintolaan .

Ainiin joo.. MBK kauppakeskuksessa kun oltiin niin mentiin J:n kanssa hierontaan, siis apua miten hyvin ja kovaa ne hieros.. Yhdessä vaiheessa kun se venyttely mun käsiä ja jalkoja niin tuntui että ne katkee kohta ja tietenkin tulee semmoinen äännähdys " au au au" niin se hieroja vaan nauroi ja jatkoi painelua.. Hahaha.. Siinä vaiheessa tuntui että " apua mä kuolen, mä kuolen" siis meitähän varoiteltiin että thai hieronta on hieman kovakouraisempi kuin Suomen hieronta ja ihan oikeassa se oli.
Siinä samalla kävin sitten uudestaan pigmentoimassa kulmat, paikka oli siisti ja suosittu joten ei ollut yhtään pelkoa.
Pigmentointi maksoi 38€ eli kaksinkertaiset hinnat verrattuna Vietnamiin .
Toiminta kesti sen 40 min ja sitten lähdettiin taas kulmat hellinä takas hotellille päin.

Ja nyt täällä Phuketissa on ollut huonot säät, pilvistä ja sadetta melkein 3 päivää putkeen, tuntuu et mun rusketuskin on hävinnyt johonkin..
Eilen saatiin nauttia auringosta sen 1,5h kunnes pilvet tuli ja kaappasi auringon. Ihan hyvä vaan kun meille kummallekin tuli kroppa täyteen melkein noita vesikelloja... Mulle tuli vaan olkapäille muutama, mutta toiselle tuli ihan koko selkä täyteen.. Yööök!

1 kommentti:

  1. miä kyl ihmettelen miten ihmine voi olla noi RUSKEE!! :D itelläni nahka vaan palaa ja seuraavana päivänä oonki samanlainen kalkkilaivan kapteeni kui ennenki :p

    VastaaPoista

voi kommentoida =)