keskiviikko 19. syyskuuta 2012

Purkissa

Kyllä ... Koneen sisällä ollaan ja niinkuin mainitsinkin, niin tämä meidän boeing 767-300 kone on pieni purkki.
Oikeasti.. Ehkä "kaamein" kone millä olen koskaan lentänyt. Kaikki täällä maksaa.. Vedestä korvakuulokkeisiin mistä ne pulittaa sen 7€!
Lennon pituus on 11h ja Onneksi me ostettiin ruuat lennon aikana, muuten me oltaisi jouduttu ostaa noi " sandwichit" jotka muistutti ja oli kooltaan kuin koiran kakka pökäle. Sekin maksoi sen 4€.
Istuin tilaa ei tosin ole yhtään, samanlainen fiilis on kuin istuis Audi TT:n takapenkillä =D
Niin joo.. Sitten tässä lennon aikana meinasi tulla tappelu, muutama penkki taaksepäin meistä on yksi humaltunut mies matkustaja joka yritti iskeä nättiä lentoemoa... Jaa miettikää mitä muutaman promillen humalassa miesten suusta voi kuulla.. Niinpä.
Siinähän se yritti koko ajan saada sen lentoemon huomioo yms... Niin kauan se yritti kunnes joku tuntematon mies herppaantui ja sanoi tälle " lopeta jo! etsä näe että tytöllä on sormus sormessa ja naimisissa!"
Siitä tuli sitten sanaharkka molemmilla ja tää humalainen mies ehdotti jo että " tapellaan"
Mutta huvittavina tässä jutussa on että tässä samassa lennolla missä olen , niin on se lentoemon aviomies mukana. Ja se on oikeasti semmoinen kaapin kokoinen, enkä nyt valehtele =] se tarkkaili tilannetta ja oli valmis menee väliin.. Onneksi tilanne rauhoittui kun alkoi ruokatarjoilut, tosin se humalainen mies palloilee tuolla pitkin konetta. Ja täällä on yksi stuertti ( mies) joka ei valitettavasti osaa rauhoitella miestä tai oikeastaan sillä ei ollut munaa sanoo mitään.
Vielä 6 tuntia edessä ja mun pylly on niin kipeee =[
Eipä tässä auta muu kuin unta palloon ja toivoa et aika menee nopeasti... Muuten lento on ollut tähän asti aika smooth.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)