tiistai 25. syyskuuta 2012

day five

One night in bangkok.
Kylla, eka yo ollaan taalla oltu ja kaikkea on sattunut ja tapahtunut.
Sori tosi paljon naista puuttuvista aa ja oo pisteista mita taalla hotellin nappaimistossa ei ole. =)

Eli saavuttiin eilen tanne bangkokkiin. Lento oli lyhyt eli noin tunnin ja ihan hyvin se meni, jos niita muutamia pumby rideja ei lasketa mukaan. Otettiin sky train joka vei meidat todella lahelle tanne meidan hotlalle.
Metro asemalta kun tultiin ulos ,niin kyl iski kulttuuri shokki pain naamaa. Tiet oli aivan sekavia ja autoja ja skoottereita oli jokapuolella....  Eika me loydetty meidan hotellia millaan oli sen verran sekavannakoista touhua.
Astuttiin tosiaankin asemalta ulos niin taksi ajoi skootteri kuskin paalle joka sinkoutui betoni seinaan vasten... oli kylla niin pahannakoinen et oikein piti jaada seuraamaan tilannetta... Onneksi kuskilla oli kypara paassa,muuten olisi varmaankin kallo mennyt kahtia. Taalla kun paikalliset eivat kaikki ajaessaan kayta mitaan kyparaa.. kait se ei ole pakko heille. Sitten yllaripyllari taxi kuskit yritti kiskoo meilta ylimmaaraista rahaa,vaikka hotellille oli loppujen lopuksi vain 2km suunnilleen.. kieroja... se on sita kun kulkee taalla lankkarin kanssa (J) =)

Meidan hotla sijaitsee lahella kaikkea, platinum mall, marketteja ja sky trainta jolla paasee suoraan lentokentalle.
Mutta arvatkaapas mika iski eilen tanne ? No himmee kaatosade joka ei suunnilleen ikina loppunut. Oltiin just paasty platinum malliin kun taivas repesi kunnolla. Satoi ihan vaakatasossa koko 2 tuntia... me ei paasty mihinkaan,siis ei mihinkaan.. vahan ajan paasta kun sade vahan laantui niin paatettiin "fiksuna" lahtee kavellen takaisin hotellille..  No hitsi vesi tulvia ja valleja oli jokapuolella 2km sateella... polvia myoten vetta oli kavelyteilla.... Paikalliset otti kengat pois kait ihan vanhasta tottumuksesta ja kahlaili vedessa kotiin pain.
J oli taas herrasmies ja kantoi mut reppuselassa koko matkan hotellille ja aikamoiset sankari katseet sai paikallisilta.. hahaha.. mutta miettikaapas mita roskaa siina vedessa on... torakoita,lasinsiruja,ROTTIA ja mita kaikkea roskaa.. YOOOOK...  J:lla oli niin likainen olo kun paastiin hotellille niin taa painui suoraan suihkuun ja hinkkasi varmaan itsensa suunnilleen verilleen niista kaikista roskista pois.

Ei paasty mihinkaan hotellilta pois kun heti paaovesta alkoi joka vesitulva... oli kauhee  nalka joten onneksi taalta loytyi Mcdonalds kuljetus hotellille.. tilattiin ruoka ,syotiin ja katottiin joku erittain huono leffa telkkarista yolla (Spy kids) ja mentiin nukkumaan.

Toivottovasti tanaan on vahan paremmat olo suhteet,koska nyt on niin paljon nahtavaa taalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)