perjantai 21. syyskuuta 2012

Day three

Hellureiii .. Terveisin palannut makrilli.
Aamulla mentiin muutamaksi tunniksi uimaan ja ottaa aurinkoa. Saatiin muutamassa tunnissa hyvät punarusketukset iholle, itse en yleensäkkin Suomen auringolla pala... Mutta tietenkin täällä toi uv säteily on ihan toista luokkaa... Mun iho punoittaa mutta ei siihen satu tai mitään , J on taas ihan palannut kuin paloauto ja se nyt tossa vieressä valittelee miten sattuu ja " kuumetta" on, miks muuten aina kun mies on kipee, niin sattuu ihan Jumalattomasti ja on ihan vauva?! Joka kerta.

Anyway ... Rantareissun jälkeen kerettiin just meidän hotlalle, niin taivas repesi kunnolla. Päätettiin et ei uskalla skootterilla ajaa tänään kun noin paljon sataa, ja ihan turvallisuuden vuoksi en suosittele kenenkään ajaa kaatosateessa .
Päätettiin että käydään tossa patongin kauppakeskuksessa Jungceylon nimisessä ja aikamoinen se oli.
Otettiin tuktuk alle ja maksettiin se 400baht sinne, eli 17km ja maksaa noin 10€ suunta
Kaksikerroksinen kauppakeskus elektroniikasta starbucksiin ja olihan pakko mennä maistaa niitä KFC crispy chicken juttui .. Nams..
Käytiin kiertelee sitten ne ulkomarkkinat sieltä lähistöltä ja eksyttiin sinne kuuluisalle patongin"huora" kadulle ja kyllä se siltä näyttikin =] siis kunnon syntien katu.. Kaikkea kreisi showsta ties mihin.... Tartteeko kirjoittaa ? Tai sitten te tajusitte =]
Jokaisessa baarissa seisoi toista kymmentä tyttöä ja baaripöytiä koristeli poletanko, eli kun me päiväs aikaan liikuttiin niin siellä oli ok, mutta miettikääpäs sitten yöllä kun ne aikuistenhuvipuisto aukeaa? niinpä.
Mutta kun kerran ollaan täällä, niin jokukerta on pakko ainaskin kokea se katu yö aikaan, joko saan pazka zlaagin tai nauran kippurassa koko yön tai sitten pyörittelen silmiä siellä ja voivottelen menoa .
Ja kyllä siellä oli niitä ladyboy kavereita ja muutama länkkärin kainalossa bongattuja kans.. =]

Tässä taas kuva saldoa, eli vähän rantakuvia (sori) ja mun ostoksesta ja palanneesta naamasta ja kropasta ... Eiku huomiseen .

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)