torstai 20. syyskuuta 2012

Day two

Tänään on jotenkin ollut erittäin väsyttävä päivä.
Herättiin n.klo: 09.00 aamupalalle ja varmaankin jumitettiin siinä aamupalalla noin 30 min, sen jälkeen takaisin huoneeseen ja molemmat simmahti siihen sängylle .
Tää kyllä taitaa johtua ihan aikaerosta, jotenkin ei ollut energiaa tehdä mitään .
Herättiin sitten loppujen lopuksi siinä olisko yhden aikoihin päivällä ja liikenteeseen päästiin siinä puoli kahden aikoihin .
Tämän päivän suunnitelmissa oli kattoo vähän ympäristöä minkälainen tämä phuketin kata beach on, noooh.. Aika pieni tämä paikka on, erittäin paljon venäläisiä turisteja, kyltit ja tiet ovat venäjänkielellä plus nämä paikalliset osaa puhua venäjää ja Suomea , mihin olen todella pettynyt .
Sitä kun luulee tulevansa uuteen paikkaan missä on erilainen kulttuuri ja maa niin ei sitä ihan ensimmäisenä odota että paikallisten kanssa käydään keskustelua suomeksi? Ja uskokaa pois, tää paikallinen ei ollut turistialueella vaan me mentiin vähän syrjäsempiin kaduille.
Ja halpaa täällä on, mutta ei kyllä niin halpaa kuin esim. Vietnamissa. Mutta tosi moni sanoo että Phuket on kallis paikka verrattuna esim. Bangkok missä on enemmän tarjontaa ja tavaraa... Sen takia shoppailutkin on jäänyt vähäisemmäksi .
Maanantaina me lennetään Bangkokiin 4 päiväksi, siellä sitten nähdään kaupungin vilskettä ja shoppailemaan ehkä vähän .

Ruokapuoli täällä on ihan ok hintaiset. Ehkä pientä huijaus meininkiä kuitenkin. Annoskortin kuvissa annokset näyttävät isolta ja hinta edulliselta, mutta todellisuudessa annokset ovat todella pieniä. Mä joudun suunnilleen syömään 3 annosta että tulen täyteen ja miettikääpäs sitten kun miespuolinen ruokailee? Varmaan joutuu tilaa joku 4-5 annosta että tulee täyteen.
Me päätettiin J:n kanssa kun tullaan tänne thaikkuun niin me ei syödä mitään eurooppalaista ruokaa , siis vaan ainoastaan paikallista ruokaa.
Täällä ei ole paljon mitään katukeittiötä , vaan ihan kunnon ravintoloita vierivierekkäin joka on kans harmillista.

Päätettiin sitten tänään vuokraa skootteri reissun ajaksi . Liikenne täällä on tosi selkeä, rauhallista ja yksinkertaista...
J:n äiti älä suutu, me ollaan varovaisia täällä ! =]
Skootterilla päästiin hyvin kiertelee nämä kata,karon ja patong beachit ja alueet...
Vitsi miten siistii oli kun päästiin ajaa vuoristolle ja siitä alas ja heti siinä vasemmalla puolella näkyy ranta ja upea auringonlasku ... Siinä jos loma ei tunnu, niin en sitten tiedä miten.
Skootterin vuokraaminen maksoi n.4€ pvä ja tankki täyteen muutamalla eurolla.

Tänään ei päästy ottaa aurinkoa kun oli kokopäivän pilvinen sää, joten toivon että huomenna olisi edes vähän aurinkoista et pääsisi kunnolla paahtaa ihoa.

Tässä olisi tämän päivän kuva saldo, ehkä enemmän ruokapainoitteinen ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)