lauantai 22. syyskuuta 2012

Day four

Okei, mä joudun nyt peruu sanani tosta auringon polttamasta ihosta.
Aamulla heräsin niin naamaa poltti ja kiristi saakelisti plus olkapää ja reidet ihan tulessa. Onneksi kipukynnys on aikakorkea, et aina kun farkku shortseja kiskaisi päälle, niin tuntu et yläreisin iho olisi revitty irti samalla.. Pirun kipeetä teki , ei auttanut muu kun puree hampaita yhteen ja vetää ne vasan ylle. just ehdin kehuskella J; lle et ei tunnu missään =]

Sateinen päivä oli taas jälleen kerran. Kävelin aamulla pienen lenkin rannalla, tuntuu että tämän reissun aikana oon turvonnut kuin pullataikina.. En tiiä johtuuko se näistä mun miljoonista hyttysen pistoksista, joitten ansiosta en pysty nukkuu yöllä ollenkaan tai sitten oon syönyt niin paljon että napa rutisee =] okei okei syyllistyn tohon viimeiseen.

Mentiin tänään sitten Phuket towniin ja sieltä central festival kauppakeskukseen, vitsi miten hieno ja iso se oli ! Sieltä löytyi vaikka mitä ja niin fiksusti suunniteltu.
1 kerroksessa löytyi kansainvälistä vaatemerkkejä esim. Mango, zara, a/x jne.. 2 kerroksesta naisten vaatteita ,3 kerroksesta miesten vaatteet ,4 kerroksesta botox/ kauneusklinikoita/ laihdutusklinikoita ,5 kerros mun lemppari Ravintola maailma!!!!! Sieltä löytyi kaikkea , korelaista, japanilaista, sushia, hot pottia, hot bbq ja kaikkea muuta. Tänään me päädyttiin syömään hot pottia ja oi että kui hyvää se oli .
Ja ihan oikeasti , miten täällä ihmiset satsaa tohon ravintolan sisustukseen verrattuna Suomeen .. Hulpeen näköisiä. Tämän reissun aikana on vielä pakko syödä korealaista hotbbq ja sushiiiii.... Ja ruokailu täällä on halpaa.

Sitten kun Masu oli täynnä, niin suunnattiin kuuluisalle weekend markkinoille, joka on siis viikonloppuisin ja klo:16.00-21.30 sijaitsee wan tan läheisyydessä?
Sieltä kauppakeskuksesta tuonne oli kävelymatkaa 5 km, ja me reippaana käveltiin se 30 asteen kuumuudessa.

Markkinat oli super iso, siis ihan järkky iso!
Sieltä löytyy vaikka mitä ja aika kuluu lentäen siellä kun koluat joka puodin ja tinkaat hintoja (mitä inhoon todella paljon) mutta ekaa kertaa tuli semmoinen olo et : "nyt ei ole turvallista sakkia täällä kuten taxi kuskitkin jotka poltteli pilvee ja pyöritteli sormessaan linkkuveistä... Grrr.. Karmivaa."
Muutama paita taas lähti mukaan sieltä, siis oon ihan hullaantunut noihin verkkotoppeihin, nyt löytyy musta, valkoinen, pinkki ja oranssi =]

Huomasin kun eilen katoin blogiani et kuvat on ihan epäjärjestyksessä ja et kaikki sanat eivät ole oikein... Pahoitteluni , en osaa oikein ottaa sitä automaattista oikein kirjoitusta pois.
Sitten kun kirjoitan niin nopeasti kun aikaa täällä mulla ei ole kun öisin, niin virheitä sattuu sitä enemmänkin.

Anyway... Kuvat tulee nyt

1 kommentti:

  1. Kiva on ollu lukea sun blogia :) Thaikku on siisti mesta! ;)

    VastaaPoista

voi kommentoida =)