sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Oikea voittaja !


Aso voitti tämän vuoden Big Brotherin 2009 ! Ihan oikea kaveri voitti,koska Aso on tämän koko kisan aikana ollut okei välillä ärsyttävä ja liian metroseksuaalinen eli nyppii kulmakarvoja yms.. mutta myös on hurjasti kasvanut tämän koko kisan aikana ja pysynyt omana itsenä. Mua jännitti ihan kauheesti.. koska oli niin tiukka kolmikko . Aso,Kätlin ja Esa A.. en oikeesti meinannut pysyä paikoillaan kun jännitti ihan kauheesti,sitten kun tuli niitä klippejä kaikista noista finaaleista ja heidän reaktiot niin kyl meinas itkut tulla.. kyllä tosi miehet saa itkeä ja näyttää tunteensa.. se ei ole pelkästään naisten juttu !
Onneksi olkoon Aso !! muista älä perusta uuta Kebab tai Pizza paikkaa

Kiva viikonloppu,synttäreitä ja Big Brotherin finaali

Heijsan !
Nyt oon selviytynyt viikonlopusta. Oli super hauskaa. Vähän ehkä tanssittiin ,naurettiin ja hulluteltiin.. välillä niin pitääkin tehdä.

Lauantai päivä sitten meni töitten parissa,olin siinä klo_13.00 - 20.30 asti töissä. Siinä perjantai ja lauantai aikana en vaan osannut päättää mitä laittaa ulos päälle,ostin muutaman mekon,mutta niitten muutamien päivien aikana mielimuuttui ja palautin ne.. en vaan yksinkertaisesti osannut päättää mitä laittaa.. ollaan me naiset välillä ihan oikeasti turhamaisia.. tai ainaskin mä olen !!
Loppujen lopuksi palautin kaikki ostamani vaatteet,kun mikään ei tuntunut sopivalta ja rennolta.. menin sitten ihan omaan vaatekaappiin ja löysin sieltä jotain .. päätin pukeutua vähän rockkimaiseksi mimmiksi.

Liivi on ostettu Spirit Storesta,tykkään noista pikku yksityis kohista ,noista metalli koristeista liivis.
Perus valkoinen H&M toppi,minkä jouduin vähän kiristää kun ei ollut pienempää kokoa,koko mikä oli mun päällä oli 42 =D
Hanskat ostin Spirit Storesta.. poikaystävä kutsuu niitä "raiskaaja hanskoiksi" hahaha.. leikkasin niistä päät pois et näyttää enemmän Rockahtavalta.
Käsikoru on itseasiassa oikeesti vyö,minkä laitoin ranteen ympärille.

Illalla sitten oli sitten Lil´Suskin synttärit Fabricissa, entisen KY clubin tilalle avattiin uusi Sk-Ravintolan baari Fabric.. paikka oli todella kivasti sisustettu,mutta aika lailla samaa meinikiä kuin KY clubi aikoineen ja nuorta porukkaa,olihan paikka tosiaankin joku 18 v paikka.. ja sen kyllä huomasi,mutta seurahan tekee siitä hauskan,paikasta viis.

minä,synttärisankari ja apua..en muista nimeä,mutta söpö tyttö on =D

Lelluu ja Suzyy..

hahahah..

Ja tottakai synttärisankarille kilisteltiin,kuoharia..




ja meijän homeboyssss.. Jani ja Antonio



Fabricin upeat valaisimet


suskii ja sen mahtavat ripset !! love it.. itsekkin laitoin ripset et näyttäisi tuuhealta ja pitkiltä... siis ihan kamalan haastavaa laittaa itselleen ripset.. hermot pitää olla hyvät ja harjoitus tekee mestariksi... hauskaa oli laittaa omia irtoripsejä kun ei tiennyt,oliko toinen pari kiinni yläluomessa ja toinen alaluomessa.. hahah.

Suskin isoveli

ja vähän tunnelmia baarin sisältä,paikka oli joo täynnä nuoria ihmisiä..

Tytöt innostu tanssii sohvien päällä ,joka oli aika hupaisaa ja vaarallista.. ehkä muutaman lasillisen jos on nauttinut ,niin en oikein suosittele sohvan tai pöytien päällä tanssimista,koska näin omin slimin miten yksi tyttö vai oisko muutama tyttö innostu niin paljon pöydissä tanssiminen että tämä oikeesti horjahti ja kaatui pöydältä suorin vartaloin lattialle ja voin oikeasti kuvitella kun hän seuraavan aamuna herää niin on kroppa täynnä mustelmia ja särkee.. =D

mitä tässä tapahtuu ?? haha =D

Lellu jammailee.. omaa kivaa näköjään =D


Myöhemmin illalla sitten saapui mun ihanat bailuystävät.. pikku naiset =D Vellu,Dung,Thuy.. siinä on oikeasti semmoiset naiset jotka nostattaa ihan missä baarissa tai tilanteessa juhlamieltä.. These Girlz Rocks !!! Nää tytöt juo kenet tahansa pöydän alle 6-0!!

Mahtava ilta oli,saisi olla enemmänkin,mutta 6 päivää ja sitten on lähtö... oon niin innoissani.. otan koneen mukaan reissuun ,niin näätte missä me ollaan Nycis pyöritty ja vähän kuvia.. pysytte ajantasalla. =D

perjantai 27. marraskuuta 2009

nej nej nej !!!!

Shiiiit... oon täs parisen aamuu herännyt ja nokka alkanut vuotaa.... =(( ei haluu flunssaa... enään 9 päivää niin olisi lähtö pois suomesta,enkä halua olla kipee ... Vähän nuhane olo on,pitää nyt juoda paaaaljon teetä ja pukee lämpimästi päälle... en Halua !! no eihän ne yleensä kysy mielipidettä,et jops flunssa tulee niin se tulee sit..
En saanut oikein nukuttua yöllä,kun molempiin jalkoihin särki niin paljon,johtuu uusista työkengistä.. kun ne ei millään vaan tahdo muokkautuu jalkoihin.. ja olisi vielä tänään ja huomenna töitä ja ens viikolla 5 päivää duunia... shit.. mun jalat ei varmaan kestä siihen asti.. pakko varmaan ostaa uudet työkengät ens viikolla kun tulee palkkakin..

Sitten mun pitää värjää mun hiuksetkin sunnuntaina,kun mulla on 5 sentin juurikasvu hiuksissa..aluksi halusin et niitä vaalennettaisi asteella,mutta kun latvat on niin huonossa kunnossa niin haluan hoitaa hiukset kuntoon ensin ,sitten ehkäpä sen jälkeen.. joudun tyytyy nyt juurikasvun värjäykseen vaan.. ja ei tää nykyinen värikään mikä huono oo..

Sitten pitää mennä vaihtaa eurot dollareiksi,kun kurssitkin on täällä hyvä.

Pitää käydä hakee äipältä matkalaukut,mut en pakkaa paljon mitään kun ostan sit sieltä kaikkee kivaa,kun kuulin et siellä on nyt MEGA Alet ,kun oli "Black Friday".

Pitää tänään käydä kattoo ,vaatteita ja juttuja kaverin huomiseen synttäreihin..really exiting.. sinä päivänä mulla on tosiaan 10h vuoro et saattaa olla vaan pikainen käynti vaan...

Sunnuntaina sit kampaajalle ja tekee matkasuunnitelmaa poikakaverin kanssa.. ostettiin semmoinen New York kirja mistä löytyy KAIKKI mahdolliset shoppailupaikat,ruoka mestat ja nähtävyydet ja kaikki yleis asiat..

ja ens viikko menee työn touhussa ..

Mutta hyvää huomenta kaikille ja mukavaa päivää kaikille !!

keskiviikko 25. marraskuuta 2009

huomenta huomenta !


aaaa... 11 päivää niin lähetään... vitsi ku aika on mennyt nopeasti.. Tääkin päivä menee nopeasti kun oon koko päivän töissä 9h ,nyt pitää rientää bussiin,kun auto on lainassa mammal..lähen itikseen kattelee jos löytyiski joku kiva mekko tai asu Lauantaiksi Kaverin synttäreihin =D
HYvää työpäivää kaikille !

tiistai 24. marraskuuta 2009

Upeat 40v mallit !!

Siis apua !! sit kun itse täyttää joskus 40 vee,niin haluaisin et oma kroppakin oli yhtä kiinteä ja upea kuin näillä malleilla,Siis aivan upeat kropat kaikilla... ehkä nyt olisi aika ostaa se salikortti ja kuntouttaa itseensä ... sitten mulla olisi toivoa =D

Claudia Schiffer Eva Herzigova Helena Christensen. Gorgeous TRIO !!!

Kauneudesta ei tarvitse maksaa suuria summia..

Olen tässä viime kuukausien aikana etsiskellyt hiuksiin uusia,hoitavia ja edullisia tuotteita. Itse olen käyttänyt tämän vuoden Tigi tuotteita jotka kyllä kuuluvat parhaimpiin hiustuotteisiin,tuotteet kyllä kattavat sen että hiuksista tulee eloisan näköiset,kiiltävät,tuuheat ja pitävät hiusvärin elossa. Ainoa haittaa siinä taas on että tuotteet ovat aika hintavia.. hinta luokka on 20€ - 50€,ja kun mun hiuksiin uppoo aika paljon sitä hoitoainetta ja jätettävää hoitoainetta,niin onhan se kuukaudessa aika paljon =S vaikka tuote onkin älyttömän hyvä !!
Noh..tossa yksi päivä lueskelin jotain muoti lehtiä ,missä oli mainoksia semmoisesta hiushoitotuotteesta kuin TRESEMMES !
Luin lehdessä että tämä takaa hiuksille samaa tunnetta,kun kampaaja olisi juuri pessyt hiuksiasi,pehmeät,kiiltävät ja hoitavat ja hyväntuoksuiset hiukset. Käväisin sit ihan perus K-kaupassa ja huomasin että tämä kyseinen tuote oli siellä myynnissä, Litran pullot.. molemmat ..eli shampoota ja hoitoainetta... Löytyi värjätyille hiuksille, Kuiville hiuksille suunnattuja.. Volumee hiuksiin tarvitseville hoitotuotteita.. katsoin hintaa Shampoo ja Hoitoaine pullo,molemmat Litran kokoisia oli vain 8,90€ YHTEENSÄ !!! ei hullumpi hinta,joten ostin tuotteet ...siis älyttömän halvat ne oli..enhän mä menetä siinä mitään,jos ne ei ookkaan niin hyvät.
Olen nyt kokeillut tätä tuotetta ja tää tuote on OIKEESTI HYVÄ !! Tuoksuu mielettömän hyvälle,hiukset ovat pehmeät ja tuote antaa sen tuloksen minkä on luvannutkin.. olen erittäin tyytyväine tulokseen,kun omat hiukset ovat vaalennettu moneen otteeseen,niin ne ovat aika kuivat ja korppuset..
Eli ei tarvitse aina maksaa suuria summia tuotteesta ,jos haluaa hyvän tuloksen,kyllä halppis versiotkin takaa hyvänlopputuloksen !!! Eli nämä tuotteet löytyvät ihan perus kaupoista tai marketeista !


Toinen tuote minkä olen löytänyt on Schwarzkoptfilta GOT 2 BE linjastosta,niin Hiuslakka !! Voimakas kiinne,tuoksu on kuin karkkia ja harjaamalla lähtee pois,eikä jätä hiuksiin paakkuja tai valkoisia laikkuja !! On aika paljon samaa luokkaa kuin TIGI tuotteen se harmaalakka pullo ja nämä tuotteet ovat 5€ - 8€ välillä,eli edelleenkin,miksi satsaa kalliimpaan ?

maanantai 23. marraskuuta 2009

Hauskoja ja tyylikkäitä kauppoja.

Okei kyllä me käytiin sitten vähän kaupoissa pyörähtelemässä,siis vain katselee .. käytiin semmoisessa rap ja hip hop kaupassa ,missä myydään streetvaatteita tytöille ja pojille,Ed Hardy,Super Dry,Rockawear,Niken vaatteita ja kenkiä,Adidas ja paljon paljon hip hop vaatteita ja koruja ja asusteita myös.. Sieltä löysin mun uudet plehatkin ..
Vaatekauppa sijaitsee City käytävällä.
Kauppa on tosi tyylikkäästi sisustettu,tykkään ja varsinkin nuorille ja teineille hyvä ostospaikka,jos tykkää enemmän street tyylistä tai hip hop... kenkä valikoima on suuri ja hyvä ,aurinkolaseja löytyy ja halvalla.. www.shoptetuan.fi sieltä löytyy tuotteita ja voi nettishoppailla kans,jos ei kauppaan jaksa raahautua,mutta tällaisia sisustuksia kauppoihin saisi olla enemmän.. Tässä kaupassa on tyyliä.

Hahahahah... käveltiin Forumiin ja löydettiin tämmöinen pilailukauppa,mistä voi ostaa naamiaisjuhliin vaatteita,tai ihan muuten vaan ostaa pilailutarvikkeita ystäville tai itselleen..
Iso Kahvi kuppi... tollasen kun juo joka aamu kahvia,niin eiköhän kofeiini tarpeet täyty ja on sitten duracell pupu koko päivän,siinä olis päivän santsikuppi !
" OOuh.. Thank you, thank you, thank you, you're far too kind "
Kävin just Forumista hankkimassa itselleni silikoonit,halvat oli 20€ ja kivuton toiminta oli,ja olen erittäin tyytyväinen kokoon.. ja nyt kuulun kumitissi poing poing clubiin.. hahahah xD
OOOOO..... AMIGO... myyyyy sexy boifriend .... Ai tällä taktiikalla ne Hunksin pojatkin saavat nopeasti pyykilautavatsan ja sixpäk itselleen...


Aivan ihana ja suloinen "Pieni suklaa puoti" tämä erittäin pikkuine suklaapuoti sijaitsee Kämp Galleriassa.

Beautiful helsinki

Jouluvalot on sytytetty ja joulupukkikin kävi täällä helsingissä eilen,nyt on joulunavajaiset avattu ,sen kyllä huomaa Stockmannin näyteikkunoissa ,joka vuotinen juttu ,koristelevat näyteikkunat joulujuttuihin.. ihanaa.. <3




Esplanadin kadulta..
Kluuvikatu

Kaikki on niin kaunista ja jouluista,mutta MISSÄ ON LUMI ????

kiva päivä tänään =D

Jeeei.. eli tänään oli vapaa päivä ..ei töitä,ei muuttoa..ei mitään.. just me and booboo =)
my outfit today.. pitää pukeutua lämpimästi,koska lähto Nyc on 13 päivän päästä,ei ole varaa sairastua tai mitään... ja mun ihanat "kumisaappaat" märkä keleille ja janin kengät myös.
Meillä ei ollut mitään suunnitelmaa mitä tehdä,siis tosiaankin olisin halunnut sinne hierontapaikalle,mutta ajateltiin sitten fiksusti et pakko säästää rahaa sinne jenkkeihin,niin ei sit menty sinne..
Päätettiin suuntaa keskustaan päin ja ihan julkisilla eli Junalla..wohoo.. kerrankin näin ja täähän on harjoitusta vain nykin reissua...eli paaaaaljon kävelyä.
Eli päivämme alkoi näin..

Otimme haagasta junan ja suuntasimme keskustaan,vaikka satoi vettä vähän väliä niin ei se meitä haitannut.

Oli ihanaa lähtee keskustaan kun sinnekkin on jouluvalot saapunut keskustaan ja muutenkin päästä kattelee ja nauttia ilmasta,ei aina tarvi minnekkään kauppoihin rientää tai kauhee kiirre koko ajan olla... käveltiin ja nautittiin ilmasta vain..

Rautientori,biiiiiutiful....

Niin joo Rautatientorin pysäkki on kokonaan suljettu muutaman viikon takaisen vesivahingon takia,joka vaurioitti koko rautatientorin kompassia ja metroasemaa ja kuullemma korjauksessa menee ainaskin se puolisen vuotta.. voi hitsi..

Jeeee... mikä löytö!!

Uudet plehat uudet uudet plehat.. mii laikii =D okei ne ei ole mitenkään vahvuuksilla varustetteuja ,mutta uuden tyylin ja koristeen se tekee kasvoille ! miii like iiiiiit !!!

huomenta !


Huomenta kaikille !
Oli niin ihanaa nukkua piiiitkään,tänään on vapaa päivä.. joten en yhtään tiedä mitäs sitä tekisi.. suunnittelin jos lähtisin vähän hemmottelee itseään vähän kaueneudenhoitolaan eli vähän hieronta olisi kyseessä.. mulla on kroppa niin jumissa.. en edes muista milloin viimeksi olen käynyt kokovartalo hieronnassa... mmmmh... 4 vuotta sitten vai oliko edes silloinkaan?
Otin viimeviikolla semmoisen mainoslehtiön mukaan,ja nämä paikat löytyy itäkeskuksessa,Flamingossa ,Kampissa.. yms.. Paikan nimi on Cencei oriental spa ja näyttää todella upealta paikka, Sieltä löytyy vaikka mitä hoitoja ,aasialaista hierontaa,urheiluhierontaa,kuumakivi hierontaa,niska hartia hierontaa... jne...
ja löytyy aikaa pariskunnillekkin,ja tottakai ystävän kanssa .. täältä pääset tutustumaan paikkaan ja hintoihin .. http://orientalspa.fi/ ..paikka on siisti ja kunnollinen eli ei ole mitään mahdollista saada mitään "Happy Endejä" =D
Ja nyt kannattaakin mennä koska siellä on 2 yhen hinnalla hoitoja tämän marraskuun loppuun asti..