sunnuntai 1. marraskuuta 2009

hela weekend..pelkkää kauhua ...

Halloween viikonloppu tuli ja meni, en kyllä hirveästi missään nähnyt mitään kauhua tai pukeutuneita ihmisiä,johtuneet siitä että mun muutto uuteen kotiin suunnitelma meni ihan pipareiksi.Alunperin muuton piti tapahtua nyt perjantaina,mentiin aamulla sisko,minä ja Jani kattelee uutta kämppääni,näky ja odotus ei ollut ihan sitä mitä aattelin,kaakelit oli laittamatta ,ei uunit ja hellat ollenkaan viritetty kiinni,seinät maalaamatta ja ei sähköä.. SHIT!!! tarkoittaa sitä että muutto ei tapahdukkaan tänään.. joka oli huono juttu ,koska uudet asukkaat tulevat muuttamaan meidän vanhaan asuntoon jo maanantaina ja meillähän sitä tavaraa onkin paljon.. öööö .. paniikki iski ja soiteltiin kaikille jotka voisivat ottaa tavaroita viikoksi varastoon.. hyvä juttu et saatiin ripoteltuu tavarat ja huonekalut sinne sun tänne ja vasta viikon päästä perjantaina päästään muuttamaan,että meille luvattiin et kämppä on silloin valmis. Elikkä musta tulee koditon viikoks.. =D no ei poikakaverin luona majailen tämän ajan ja sitten kun muutto on ohi,niin silloin omaan kotiin..<3<3
Tämä oli yks huoli viikonloppuna,tai oikeestaan koko vkl meni ihan kokonaan pelkkään muutto hommiin..en kyllä taida vähän aikaan muuttaa mihinkään.. ei ei ei..

Onneksi löytyi aikaa johonki muuhunki kuin muuton ajatteluun vaan. Käväistiin illalla yhellä semmoisessa olutpanimo ravintolassa kuin Rotterdam, paikka sijaitsee Kamppikeskuksessa ja sieltä löytyy monia kymmeniä erillaisia olut vaihtoehtoja, Lagerista Aleen,vehnäoluita,erikoisoluita ja valinnanvaraa oli.. Paikka oli aika kotoisa ja täynnä,tottakai Finnkino elokuva teatteri oli vastapäätä,niin uskon että suurin osa tuli muutamalle ennenkuin elokuva alkaa ,tai sitten aloittavat siinä baarissa ennekuin siirtyvät yökerhoihin,taikka ovat shoppailleet koko päivän,niin pysähtyvät muutamalle ennen kotiin lähtöä.

Sitten suunnattiin leffaan kattoo SAW VI ... yyyyyyh.. ihan kamala leffa,yök yök... lipuntarkastajat oli kyl parhaita , leffahan oli pelkkää tappoo ja lihaa jaaaa... lisää tappoo vaan--- grrrr..ei tee yhtään.. huonomieli siitä tuli.. =( Noh tämän jälkeen mentiin sitten Janin kanssa vuokraamaan makuunista My Bloody Valentines 3D ,pakkauksessa tuli 3D lasit koti käyttöön.. hahaha.. nice =D ihan ok leffa oli ,mutta välillä kun katto lasit päässä ,niin jotkut kohdat oli aika epäselvät.., mut joo tämän leffan jälkeen tuli raja mulle kauhuleffoista,kaikki kauhu ja yök jutut alko tulla mun korvista ulos... onneksi halloween on kerran vuodessa,oon saanut säikkyä vkl aikana ihan tarpeeksi.eli ei kiitos kauhuelokuville..