sunnuntai 22. marraskuuta 2009

sataa sataa ropisee...

aaaa.. vitsi mikä päivä... masentava ilma... on satanut koko päivän .. jos sataa niin miks ei sitä lunta voisi vaikka sadella ?

Oli sitten tänään mentävä töihin,vaikka olisi niin tehnyt mieli vaan jäädä sänkyyn peiton alle homehtuu tai olla vaan... välillä on näitä päiviä .. =)
Duunissakaan ei oikeesti tapahtunut mitään,oli niin kamalan tylsä päivä.. siivoskelin siellä ja lueskelin lehtiä,siis yhessä vaiheessa olin ihan yksin..

Kattelin sitten Big Brotherii telkkarista,ihan mielenkiinnolla kun netissä ja lehissä on ollut kauhee hehkutus siitä että kaksi paria menee naimisiin siellä... Mun mielestä ensimmäinen pari oli aivan ihana ja tuntui todelliselta,mutta toinen pari taas.. Antti ja Henna ..viime vuoden bb talossa kilpailijat.. voi jukra.. Kummatkin ovat julkisuuden tarpeessa olevia henkilöitä.. as u can see... ja pari tosiaankin meni just kuukausia sitten kihloihin ja alle puolen vuoden seurustelun jälkeen naimisiin... nooh.. ehkäpä se on rakkautta ensisilmäyksellä... =DD MUTTA sitten kun itse joskus päädyn naimisiin,hope so.. kun pappi sanoo aamen ja sanoo sulhaselle että "saatte suudella morsianta" niin se kyllä hoituu tyylikkäästi pitkällä suudelmalla.. eikä kielarilla... yöööök.. niin kamalaa ja mautonta.. henna ja Antti tekivät niin,ja kun itse näki niin meni mehu väärän kurkkuun ja oksennukset ylös.. eli Ei Noin !!! mutta lycka till heille ja toivottovasti pitkää yhteistä tulevaisuutta. =)

Tänään tein itselleni bueno lämmin kaakaon juoman,varsinkin kun joulu tulee ja toivottovasti niitä lumihiutaleita alkais satelee kohta ja kylmä ilma on,niin tekee mieli juoda jotain lämmintä juomaa.. tässä olisi muutamia resepteja kylmiin ilmoihin,perinteisiä nää ovat kummiskin ja helppoja..

Minttu kaakao with cream float ja päälle hyppysellistä kanelia.. yammyy..
4cl minttuviinaa,kaakaota ja kermavaahtoo pääle ja kanelia(itse juon holittomana versiona kun en juo aaaalkooholia at all ..)

Irish Coffee( irlantilaista kahvia)
Lasin pohjaan pari teelusikallista ruskeaa sokeria,4 cl irlantilaista viskiä ,sekoita ja lisää kahvia päälle,sekoita ainekset kunnolla toisiinsa ja lisää lusikan avulla kermavaahto päälle.

Amaretto kahvi
4cl disaronno amaretto likööriä ja kahvia
Cream float päälle

Monte christo kahvi
2cl kahvilikööri
2cl cointreau likööri
kahvia ja cream float päälle

Glögi !

4cl kirkasta viinaa,glögi tiivistettä ja rusinat ja mantelit sekaan..

Siinä on muutamia niksejä lämmitellä kehoa ja nautiskella.. enjoyy !!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)