maanantai 23. marraskuuta 2009

kiva päivä tänään =D

Jeeei.. eli tänään oli vapaa päivä ..ei töitä,ei muuttoa..ei mitään.. just me and booboo =)
my outfit today.. pitää pukeutua lämpimästi,koska lähto Nyc on 13 päivän päästä,ei ole varaa sairastua tai mitään... ja mun ihanat "kumisaappaat" märkä keleille ja janin kengät myös.
Meillä ei ollut mitään suunnitelmaa mitä tehdä,siis tosiaankin olisin halunnut sinne hierontapaikalle,mutta ajateltiin sitten fiksusti et pakko säästää rahaa sinne jenkkeihin,niin ei sit menty sinne..
Päätettiin suuntaa keskustaan päin ja ihan julkisilla eli Junalla..wohoo.. kerrankin näin ja täähän on harjoitusta vain nykin reissua...eli paaaaaljon kävelyä.
Eli päivämme alkoi näin..

Otimme haagasta junan ja suuntasimme keskustaan,vaikka satoi vettä vähän väliä niin ei se meitä haitannut.

Oli ihanaa lähtee keskustaan kun sinnekkin on jouluvalot saapunut keskustaan ja muutenkin päästä kattelee ja nauttia ilmasta,ei aina tarvi minnekkään kauppoihin rientää tai kauhee kiirre koko ajan olla... käveltiin ja nautittiin ilmasta vain..

Rautientori,biiiiiutiful....

Niin joo Rautatientorin pysäkki on kokonaan suljettu muutaman viikon takaisen vesivahingon takia,joka vaurioitti koko rautatientorin kompassia ja metroasemaa ja kuullemma korjauksessa menee ainaskin se puolisen vuotta.. voi hitsi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)