sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Kiva viikonloppu,synttäreitä ja Big Brotherin finaali

Heijsan !
Nyt oon selviytynyt viikonlopusta. Oli super hauskaa. Vähän ehkä tanssittiin ,naurettiin ja hulluteltiin.. välillä niin pitääkin tehdä.

Lauantai päivä sitten meni töitten parissa,olin siinä klo_13.00 - 20.30 asti töissä. Siinä perjantai ja lauantai aikana en vaan osannut päättää mitä laittaa ulos päälle,ostin muutaman mekon,mutta niitten muutamien päivien aikana mielimuuttui ja palautin ne.. en vaan yksinkertaisesti osannut päättää mitä laittaa.. ollaan me naiset välillä ihan oikeasti turhamaisia.. tai ainaskin mä olen !!
Loppujen lopuksi palautin kaikki ostamani vaatteet,kun mikään ei tuntunut sopivalta ja rennolta.. menin sitten ihan omaan vaatekaappiin ja löysin sieltä jotain .. päätin pukeutua vähän rockkimaiseksi mimmiksi.

Liivi on ostettu Spirit Storesta,tykkään noista pikku yksityis kohista ,noista metalli koristeista liivis.
Perus valkoinen H&M toppi,minkä jouduin vähän kiristää kun ei ollut pienempää kokoa,koko mikä oli mun päällä oli 42 =D
Hanskat ostin Spirit Storesta.. poikaystävä kutsuu niitä "raiskaaja hanskoiksi" hahaha.. leikkasin niistä päät pois et näyttää enemmän Rockahtavalta.
Käsikoru on itseasiassa oikeesti vyö,minkä laitoin ranteen ympärille.

Illalla sitten oli sitten Lil´Suskin synttärit Fabricissa, entisen KY clubin tilalle avattiin uusi Sk-Ravintolan baari Fabric.. paikka oli todella kivasti sisustettu,mutta aika lailla samaa meinikiä kuin KY clubi aikoineen ja nuorta porukkaa,olihan paikka tosiaankin joku 18 v paikka.. ja sen kyllä huomasi,mutta seurahan tekee siitä hauskan,paikasta viis.

minä,synttärisankari ja apua..en muista nimeä,mutta söpö tyttö on =D

Lelluu ja Suzyy..

hahahah..

Ja tottakai synttärisankarille kilisteltiin,kuoharia..




ja meijän homeboyssss.. Jani ja Antonio



Fabricin upeat valaisimet


suskii ja sen mahtavat ripset !! love it.. itsekkin laitoin ripset et näyttäisi tuuhealta ja pitkiltä... siis ihan kamalan haastavaa laittaa itselleen ripset.. hermot pitää olla hyvät ja harjoitus tekee mestariksi... hauskaa oli laittaa omia irtoripsejä kun ei tiennyt,oliko toinen pari kiinni yläluomessa ja toinen alaluomessa.. hahah.

Suskin isoveli

ja vähän tunnelmia baarin sisältä,paikka oli joo täynnä nuoria ihmisiä..

Tytöt innostu tanssii sohvien päällä ,joka oli aika hupaisaa ja vaarallista.. ehkä muutaman lasillisen jos on nauttinut ,niin en oikein suosittele sohvan tai pöytien päällä tanssimista,koska näin omin slimin miten yksi tyttö vai oisko muutama tyttö innostu niin paljon pöydissä tanssiminen että tämä oikeesti horjahti ja kaatui pöydältä suorin vartaloin lattialle ja voin oikeasti kuvitella kun hän seuraavan aamuna herää niin on kroppa täynnä mustelmia ja särkee.. =D

mitä tässä tapahtuu ?? haha =D

Lellu jammailee.. omaa kivaa näköjään =D


Myöhemmin illalla sitten saapui mun ihanat bailuystävät.. pikku naiset =D Vellu,Dung,Thuy.. siinä on oikeasti semmoiset naiset jotka nostattaa ihan missä baarissa tai tilanteessa juhlamieltä.. These Girlz Rocks !!! Nää tytöt juo kenet tahansa pöydän alle 6-0!!

Mahtava ilta oli,saisi olla enemmänkin,mutta 6 päivää ja sitten on lähtö... oon niin innoissani.. otan koneen mukaan reissuun ,niin näätte missä me ollaan Nycis pyöritty ja vähän kuvia.. pysytte ajantasalla. =D

1 kommentti:

  1. ah lelluuu on aina kiva lukee sun tekstejä :)<3 apua noi mun ripset näyttää kyl välil silt et mul kasvais jotain mun silmistä :D:D::D hahaha

    VastaaPoista

voi kommentoida =)