maanantai 23. marraskuuta 2009

Hauskoja ja tyylikkäitä kauppoja.

Okei kyllä me käytiin sitten vähän kaupoissa pyörähtelemässä,siis vain katselee .. käytiin semmoisessa rap ja hip hop kaupassa ,missä myydään streetvaatteita tytöille ja pojille,Ed Hardy,Super Dry,Rockawear,Niken vaatteita ja kenkiä,Adidas ja paljon paljon hip hop vaatteita ja koruja ja asusteita myös.. Sieltä löysin mun uudet plehatkin ..
Vaatekauppa sijaitsee City käytävällä.
Kauppa on tosi tyylikkäästi sisustettu,tykkään ja varsinkin nuorille ja teineille hyvä ostospaikka,jos tykkää enemmän street tyylistä tai hip hop... kenkä valikoima on suuri ja hyvä ,aurinkolaseja löytyy ja halvalla.. www.shoptetuan.fi sieltä löytyy tuotteita ja voi nettishoppailla kans,jos ei kauppaan jaksa raahautua,mutta tällaisia sisustuksia kauppoihin saisi olla enemmän.. Tässä kaupassa on tyyliä.

Hahahahah... käveltiin Forumiin ja löydettiin tämmöinen pilailukauppa,mistä voi ostaa naamiaisjuhliin vaatteita,tai ihan muuten vaan ostaa pilailutarvikkeita ystäville tai itselleen..
Iso Kahvi kuppi... tollasen kun juo joka aamu kahvia,niin eiköhän kofeiini tarpeet täyty ja on sitten duracell pupu koko päivän,siinä olis päivän santsikuppi !
" OOuh.. Thank you, thank you, thank you, you're far too kind "
Kävin just Forumista hankkimassa itselleni silikoonit,halvat oli 20€ ja kivuton toiminta oli,ja olen erittäin tyytyväinen kokoon.. ja nyt kuulun kumitissi poing poing clubiin.. hahahah xD
OOOOO..... AMIGO... myyyyy sexy boifriend .... Ai tällä taktiikalla ne Hunksin pojatkin saavat nopeasti pyykilautavatsan ja sixpäk itselleen...


Aivan ihana ja suloinen "Pieni suklaa puoti" tämä erittäin pikkuine suklaapuoti sijaitsee Kämp Galleriassa.

2 kommenttia:

voi kommentoida =)