sunnuntai 8. marraskuuta 2009

lellu is busyyyyy... no ei .. tässä ois tämän vkl raportit.. lyhyesti... =D


Perjantai 6.11 : Aamulla mentiin sitten vihdoin ja viimeinkin siinä uskossa että päästään muuttamaan uuteen asuntoon.. nooh.. suunnitelma ja usko ei pitänytkään.. astuin aamulla kello .11.00 asuntooni.. lattialaminaatit oli puolillaan laittamatta,seinät oli maalamatta,ovet irti jokaisesta huoneesta ja ei ollut keittiö välineet esi. jääkaappi ja liesi eivät olleet olemassakaan koko kämpässä..NOIN. .. ei ollut mikään kiva tunne kun odotti että kämppä olisi valmis luvattuun aikaan,niin se ei olekkaan... eli leena ei pääsekkään muuttaa viel vähän aikaan... Shit... =(( Perjantai päivä meni siinä että rampattiin joku 5 kertaa uudella asunnolla kun piti sähköt laittaa,tavaroita siirtää olohuoneeseen yms... voin kyllä sanoa että en taida kyllä muuttaa mihinkään moneen moneen vuoteen... niin stressaavaa koko touhu..
Myöhemmin illalla sentään löyty muutama tunti ihan vapaata ,joten mentiin sitten Flamingoon syömään Amarilloon.. päätin palkita Janin hyvällä ruoalla rankan päivän jälkeen.. Amarillosta löytyy Hampurilaisista meksikkolaiseen ruokaa, aika amerikkalaista perus ruokaa,mutta hyvää =D Oli kivaa viettää vapaa päivänä Oikeaa vapaa päivää... nää muutaman viikon vapaa päivät ovat menneet muuton stressaamiseen..
Tilasin Fish & Chips.. super hyvää ja Jani tilasi all american burgerin vai olikohan se amarillo burger ? Sitten mentiin Gold dustiin vähän kokeilee onnea... ja onnetar oli mun puolella.. Voitin 40-50€ pelikonnesta mistä en tajunnut yhtään mitään =DD ja Jani taas hmm... niih.. ei ollut onnea silloin.

Lauantai 7.11 Olin päivällä töissä ja sitten ajateltiin kun pääsin niin aikasin töistä et käväistään vähän ulkoilee jossain baarissa.
Päädyttiin sitten Circukseen joka on mun mielestä todella HYVIN sisustettu paikka.
vähän bling bling ja laineita hiuksiin ..ja oon Ready to go !!

Circus baari:
siistin näköinen baari... paaaaljon kuohari pulloja.. uuuuuu.. boys boys boys hhahaha.. Hipsuu ja Lelluu =)
Ja sitten myöhemmin illalla kotiin Mäkin kautta Bic Mac ,Bic Mac, Bic Mac