lauantai 26. kesäkuuta 2010

Juhannus

Heeeij.. täällä taas !
Nyt vietetään juhannusta,mulle tää juhannus on ollut suht rankkaa.. vähäiset yö unet ja naurettu paljon. Tämän päivän aijon ottaa ihan iisisti,nukkua,siivota ja olla vaan.. vähän miettiä elämän asioita,kun .. emmä tiiä,mutta aina kun on joku vappu,juhannus taikka uusi vuosi,niin jollain tavalla mun ihmissuhde kärsii vaan... dont know why ??
nämä pakko juhlimis päivät ei kyllä taida olla ihan mulle tehty.. =D
Mutta tosiaankin torstaina alko sitten ne vapaat,eli juhannuksen viettoon. Töissä oli kamala kaaos meneillään ja kaiken lisäksi juuri rysän keskellä,mun piti selvittää asioita ulkomaalaisen asiakkaan kanssa,joka valitettavasti puhui vaan englantia . Puolituntia siinä vierähti kun selviteltiin asioita,joka ei ole edes meidän vika vaan pankin. Tuntui pahalta,kun en voinut hoitaa mun hommia,vaan työkaverini kärsi siitä tekemällä yksin ... Ihmisiä vaan virtasi ja virtasi sisälle.. tuli vaan semmoinen olo et: "ettekste mee viettää mökille juhannusta,mitä te täällä teette? menkää jo sinne !" =D Sitten siinä kasin aikoihin tuli soitto et " Tuutko meijän kanssa laivalle? lähtee 21.30 laiva satamasta et päätä.. kiva siinä muutamassa kymmenessä sekunnissa päättää lähteekö vai ei..
sitten olin vaan " no hitto,mitä mä yksin kotonakaan teen,sanoin sitten joo et lähen messiin " ( nää extempore reissut on just mahtavii )
Ajoin kotiin töistä varmaan tuhatta ja sataa,pakkasin tarvittavat tavarat 5 min ja kävin hakee kaverin Jackyn tosta samalla ja sitten nokka kohti laivaterminaalia.
Meillähän ei ollut lippuja varattu,vaan odotettiin peruutuslippuja ... ja me saatiin ne.. meitä lähti joku 10 ihan tosta noin vaan.
Olin ihan hikinen töistä päästyään,en edes ehtinyt käydä suihkussa,enkä syödä koko päivänä mitään,muutkin oli tullut rannalta suoraan terminaaliin.. hahah =D
Laivalle päästyään,kaikilla oli kauhee nälkä.. heitettiin meidän hyttiin tavarat.. Uskokaa pois,meidän hytti oli niin sokkelo paikassa,et meni tosi kauan ettiä koko huone.
Tämän jälkeen mentiin syömään.. yam yam.. ihanaa ruokaa.. =D

single paikat =D




Ja oi miten nätti ilma kruunasi meidän miniristeilyn. Oli pakko päästä kannelle ottaa kuvia ja olla vaan,kattoo kaunista auringon laskua.



siellä kannella tuuli ihan sika paljon,hyvä et tukka ei lähtenyt päästä,vaikka kaikki mun hiukset onkin ihan omat, ja kuinka kylmä siellä tuli.

kuvista ei välillä tullut mitään kun tuuli hirveesti,hiukset oli koko ajan naaman edessä

yks onnistunut kuva kun pidän Hanin hiuksista.. hahaha =D


minä ja hiep... roni näköjään sooloilee yksin Titanicia. =)


Titanic x4


Leena,Leena ja Hani ja mun THIS IS SPARTA gladiaattori sandaalit.. =DD

Mentiin sitten Tax freehen ostaa juomat ja tarpeelliset tavarat. suunnattiin sitten laivankannelle ,leikkii juomapeliä.. tai siis muut sitä pelasi,ite kun en juo niin säästyin tuskalta ja huonolta ololta.


puolen yön jälkeen yksi ehti jo sammua hyttiin =D


THIS IS SPARTA.. hahahah

piti vähän sensuroida..khehhe..

yöllä sitten juoruiltiin ja puhuttiin,nukuin ihan oikeasti tunnin ja sitten suoraan aamulla tax freehen ostaa jotain ja sitten kotiin. Mieletön väsymys olo,tuntu et juna olisi just ajanut mun yli... pääsin kotiin,niin sammuin sohvalle ja nukuin siihen kuuteen iltapäivään asti.

kui väsyneen näköinen mä oon ? =D

Ai niin ,yritettiin sit hanin kanssa lämppää yhtä yksinäistä miestä tanssilattialla,ei se oikein lämmennyt meille... kyllä se sit Hieppiin lämpeni..


perjantaina sitten menin kavereitten luokse grillailee ja chillailee,oli tosi kivaa kun porukkaa oli paljon,super hyvää grilli ruokaa ja seura. myöhemmin illalla eksyttiin sitten Huuman baariin,luultiin et siellä on ihan tyhjää,et kaikki on jossain muualla viettämässä juhannusta,mut toisin kävi,paikka oli ihan tupaten täynnä porukkaa,tuntu kuin olisi ollut sillitpurkissa,niiin kuuma ja tungosta oli... alkoi ahdistaa ihan sikana,oltiin varmaankin 30 min,niin lähettiin pois. Oli kyllä vähän turha reissu sinne huumaan. Sitten mentiin vaan kiltisti kotio päin.
Tänään sitten lauantaina oon ollut vaan kotona,ihan kivaa näinkin,huomenna jaksaa sitten painua takaisin työmaallee.. jee.. tosi kivaa... not.

mutta toivottovasti kaikilla on ollut todella kivaa juhannusta,itsellä ainaskin ollut,paremmin olisi voinut mennä... mutta.. tää tyttö menee lepää... ciao ciao..

perjantai 25. kesäkuuta 2010

im done with this ,feeling like a idiot

perjantai 18. kesäkuuta 2010

valmistujaiset

Nonnih.
Se on sitten perjantai ilta.
Sairaslomalla olen hampaitten takia,ei vieläkään kunnolla pysty syömään. Vähän hölmöö mennä johonki mäkkiin tai ravintolaan syömään,kun mulla kestää yks aterian syöminen joku lähes 30-40 minuuttia. =) mutta alkuviikosta tuli jo kutsu valmistujaisiin mun ja Janin ystävältä Kiralta ,tai oikeastaan hänen kaksoisveli (huonompi puoli)pelasi Janin kanssa viime vuonna samassa jengissä,sitä kautta oon Kiraan tutustunut ja viime juhannuksena.
Oli tosi kivat juhlat. Jenkki oli illan teemana,Jenkkiläistä ruokaa,Nachoja,hodareita,sipsii ja aivan sairaan hyvää valkosuklaa kakkua... yammmm.. pakko kysyä jokupäivä reseptiä.. oli sika hyvää.. =D
Miksi Jenkki teemana ? Kira kävi koulua jenkeissä 4 vuotta,valmistui sieltä ja palasi takaisin suomeen,oon niin kateellinen kiralle kun sai nähä koko jenkkilän ja asua siellä. Sehän on vielä mun haave päästä jenkkeihin asumaan muutamaksi vuodeks.. mutta sen näkee sitten tulevaisuudessa .. ei voi ikinä tietää.. =D

Illan asuna mulla toimi,keltainen röyhelö paita ja vihreät Chino housut,5 vuoden vanhat ruskeat korkkarit toimi hyvin asun kanssa. en viittinyt mitään mekkoa laittaa kun on itsellään koko ajan vilu olo,kun tää kämppä on niiiiiin kylmä.




ja sitten paikan päällä:




Sisko ja sen veli
Kira ja Krisu =D





hitsi kun en ehtinyt saada Kiran valmistujais hatusta kuvan,se oli kyl hieno hattu =D

Jeeeeeij.. yks hyvä kuva pojista


Sitten alko tää juomapeli Beerpong ?
eli on kaksi joukkuetta,jokaisessa joukkueessa on kaksi. Sitten asetellaan muovimukit missä on bisseä pöydän päihin,niinkuin keilat tai kun mennään keilaamaan. Yksi pari saa heittää vastustajan lasiin pingis pallolla,jos pallo sattuu menemään vastustajan lasin sisälle,niin vastustajat joutuvat juomaan,eli vähän hassua... jos itse heittää lasiin pallon,niin en joudu juomaan vaan vastustaja... Mitä jos mulla on sika hyvä sihti,niin sit tulis vaan kauhee kuiva kurkku mulle =D







hahahaha... Jani yrittää heittää yläfemmaa,Teemu taas yrittää suojella noita kaljamukeja ja Krisu.. hahaha.. voi toista.. himoitsee kaljaa,mutta kun ei saa juoda yhtään,kun on sunnuntaina peli..





niin joo,sorruin sitten yhteen HM:N kesä alessa olevaan Jumpsuit vaatekappaleen,mä yritin vastustaa ,mutta oli niin halpa vain 10€ ja olin tosi kauan ettinyt tätä . Helppo,mukava ja ei hiostava.

okei,vessa käynnit saattaa olla vähän "vaikeita" kun pitää riisuu melkein itsensä alasti.. =D ei haittaa...

Ja niin nää mun on pakko näyttää myös. Mun MEGA kuulokkeett... nää on oikein pelastus mulle,arki aamuisin kun raksamiehet poraa seiniä.


ja nää kuulokkeet toimii ainaskin silloin,kun ei jaksa kuunnella poikaystävän puheita tai jalkapalloa,toimii loistavasti ! =D

mutta huomenna töihin.. jee =D ja sitten ystävän synttäreihin.. nyt unten maille ciao =D

keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

kolme viisauden hammasta pois,eli se siitä viisaudesta.

jep.
Menin sitten aamulla hammaslääkäriin,kun ei yöllä saanut nukuttua ollenkaan,kun hampaisiin särki. Soitin aamulla suunnilleen ysin aikoihin emergency call,sain klo:12.00 ajan.
Menin sinne sitten,en ikinä ole oikein tykännyt hammaslääkäristä ja menen sinne vain jos on pakko,tää tilanne oli sitten tämmöinen.
Menin sinne ja mua odotti joku alle 30vee pumpattu kundi ja yksi avustaja tyttö hänen kanssaan. Ajattelin vaan et " Voi eiiiii.. pitääkö mun oikeasti avata suuta ja näyttää mun leegot tolle kundille "
Siinähän se sitten tutkiskeli ja sanoi mulle " Sulla ei ole kyllä yhtään reikää,et toi särky mikä sulla on johtunee noista sun kolmesta viisaudenhampaista,nyt olisi hyvä vetää ne kaikki samalla pois ,et ei tule enempää kipuja.
Makasin vaan siinä tuolilla ja olin et " Oletsä nyt ihan tosissasi? Nyt kaikkiko ?"
"parempi nyt vetää,muuten ne kaksi vaivaa sua myöhemmin ja koko ajan"sanoi lääkäri mulle.
"anna sitten vaan mennä" Sanoin ja sitten alko kauhee jalkojen tärinä ja se tuskahiki,kun se alko kaivaa niitä pihtejä ja se PUUDUTUS PIIKKI !!! Siis mitään inhottavampaa ei ole kun tungetaan piikkejä kitalakeen,sattui niin paljon,siis enemmän kuin tatskojen ottaminen,niiiiiin inhottava tunne.. en kyllä enään halua kokea samaa tunnetta.. !! never ever !!!
ja sitten viisi muuta pistosta meni ikeniin ja alaikeniin,sitten alkoi se puutuminen ja noitten puutumisen jälkeen ..puhuminen ei luonnistunut ollenkaan,tuntu et kaikki alko turpoo naamasta ja puhuminen.. kheheh... puhuin suuvinossa.. Jani sanoikin et mun puhetyyli on ihan samanlainen kuin Gerald Butler,eli puhuin vinosti =D

Tämän jälkeen mulla oli 3 tuntia aikaa saada verenvuoto suusta ja turpoaminen pois,kyllähän se laski se turvotus vähän ajan kanssa. Marssin sitten suoraan töihin ja arvatkaa se olotila ,kun puudutus lähti,niiiiiiin KAMALA kipu oli plus huono-olo ja pyörrytti sikana. Pystyin olemaan töissä sen viisi tuntia ja oli pakko lopettaa työt siihen,heikotti ihan kamalasti ,jokainen askel ja suunavaaminen oli tosi tuskaista..
Viisi tuntia ekaa kertaa elämässäni kipeenä töissä oli niiin hidasta ja kauheeta mulle. En suosittele kellekkään menevän töihin samana päivänä jos on hampaita kiskottu,minä hölmö olen yksi esimerkki siitä,menin töihin ja nyt en voi puhua ollenkaan enkä edes syödä ! Söin päivän aikana yhen Croisantin ja muuta en pystynytkään syödä...
Hiljaisena pysyn nytten nämä muutamat päivät,onneksi kirjoitus onnistuu. =)
Ai niin ..kävin sitten ostamassa tarjoustalosta korvakuulokkeet ja voin kertoa TOIMIIII.. pääseen vetää sikeitä ihan rauhassa.. mutta ihanaa päivää kaikille,meitsi menee sänkyyn lepää ja potee tää särky pois..

tiistai 15. kesäkuuta 2010

normi päivä

jep,siinähän se päivä suhahti ohi. Aamulla joutu taas herää siihen et raksamiehet poraa seiniä. Ajattelin tässä mennä joku kaunis päivä,kun tämä remontti näköjään kestää tämän koko kesän,niiiiin ostaa kuulosuojaimet !! Ei se haittaa jos mulla on aamuvuoro,mutta kiva yövuoron jälkeen herätä aamulla,kauheeseen poraamiseen ja jumputukseen.. alkaa vaan itsellä pinnakiristyy kun ei saa nukuttua arkipäivät.
Toivottovasti huominen aamu olisi vähän hiljaisempaa.
Tänään sitten jouduin heräämään aikasin,soitin hammaslääkärille.. en saanut täksipäiväksi aikaa,kokeillen sitten huomenna jospa olisi tuuria.. =)
Siivosin sitten lattiasta kattoon,pesin vaatteet,imuroin,pesin lattiat,tiskasin ja muuta pinta siivousta..
En tajua ! Ostin muutamia kuukausia sitten muutamat viherkasvit IKEASta ja olen erittäin hyvin pitänyt niistä huolta ja pakkauksessa luki vielä että " Ei tarvitse kastella usein" ja olen viikon välein kastellut,mutta musta tuntuu et ne tekee vaan kuolemaa.. MOLEMMAT !! pyyyyh... yritän niin kovasti,mutta se ei näköjään riitä... valoa ne saa aina välillä,kun uskallan avata olkkarin verhot.. silloin kun raksamiehet on tauolla.. joten mikä mättää.. ?? =( Lehtiä tippuu sinne sun tänne,kohta ei ole jäljellä kuin itse runko... olenko mä vaan niin surkee.. ?
Heti kun parveke on valmis,jeeee saadaan lasitettu parveke,niin sisustan parvekkeen ihan kunnolla,ostan kukkia yms.. =)

Töitä on ollut paljon,ihan hyvä näin.. en pääse tuhlailee rahoja vapaa-ajallani ja sitäpaitsi en ole ostanut mitään nyt muutamaan viikkoon. On ollut vaikeita aikoja esim. Lauantaina,näin Stockalla aivan ihana Friis & Company valkoisen niitti laukun,se olisi ollut täydellinen kokoelma mun laukkujen kanssa,eikä hintakaan ollut kuin 63€,eli miksi en ostaisi pois ?
Mutta Jani sitten sanoi että säästä rahaa,niin ostat sieltä Hong Kongista niitä laukkuja. Totta Jani puhui. En ostanut,mutta silti se jäi kummittelee mun päähän.. Se laukku...... mutta vielä kaksi kuukautta niin sitten se on menoa =D Cant Wait !!

Vuoropäällikön tehtäviä olen nyt tämän kuukauden tehnyt. Ei se hirveästi poikkea omasta vuosien takaisista tehtävistä,enemmän vaan paperi ja tausta työtä. On se kivaa kun saa uusia haasteita omalla työpaikalla ja vastuuta. Tottakai onhan se myös pelottavaa et " Apua jos mä nyt mokaan tämän,sitten tulee huutoja " =D ei saa ajatella noin ,kukaan ei ole täydellinen ,jokainen aloittaa pohjasta ja virheitä sattuu ja niistä opitaan.
Itse Ravintolapäällikkö jää ihan kohta lomille,ja mulle jää paikan vastuu muutamaksi kuukaudeksi,jännittää sikana.... hyvin se menee,sitä vartenhan mä sen koulutuksenkin kävin. =) (pitää vähän psyykata itseään )
Ei vitsi ... mä lähen Hong Kongiin.. en tajua sitä vielä,mä oikeasti odotan sitä päivää kun seison terminaalilla,lippu kädessä ja laukut vieressä with the Boys.. saas nähä mitä siitäkin tulee... khehehe.. xD

mutta nyt loppu höpöttely ja unten maille painun. Öitä öitä kaikille =D

maanantai 14. kesäkuuta 2010

toaster masina

ostin sitten vihdoinkin Toaster koneen,on pitänyt monta monta kuukautta ostaa tämä kone itselleen kotiin,mutta on vaan unohtunut. Perjantaina kävin sitten yökylässä,missä sitten tehtiin näitä voileipiä,oli niin hyvää et oli pakko ostaa sitten kotiinkin tämmöinen masiina..
Ei ollut kallis,Gigantista sain sen 20€ ja ihan hyviä leipiä siitä valmistu. =)
Sit puuttuu vielä vohvelirauta,semmoinen mikki hiiri vohvelirauta olisi hauska ja leivänpaahdin. =)



töitten jälkeen piti testata =D

mutta kello alkaapi olla jo niin paljon.. tää tytsä menee nukkumaan.. öitä =D

bad hairday



ja töihin mars..ei tässä kämpässä kuule edes omia ajatuksia,kun raksamiehet poraa seiniin ja kylmä täällä on.. hui..

sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

selvitty

Vitsi sunnuntai päivä kyl meni niin nopeasti.
Jalkapallo matsista ollaan kotiuduttu ja Red Team vei voiton.. Hyvä me !!!! =D
Ehkäpä liioittelin tossa ulkopukeutumisesta matsin aikana,ei tullut ainaskaan vilu.
Peli oli hyvä ja jännä..voitto tuli 5-0.. hähäh... vastustaja joukkue oli aika huono.. sori.

sitten lauantai päivästä.
Käytiin siinä päivällä Janin kanssa keskustassa piipahtamassa. Siellä oli meneillään Helsinki päivät,oli ohjelmia aika paljon.. Rautatientorilla oli moottoripyörä ja harrikka näyttely ja keskustaa kiersi Samba kiertue.. kivasti ihmisiä oli kokoontunut keskustaan.
Juhlahumun jälkeen lähettiin kotio päin valmistautuu iltaa varten.. siis ainaskin minä. =)

Tällaisella vaatetuksella marssin sitten ulos,rennot ja hauska seeprakuvioisena.


alku ilta meni sitten mm jalkapallo kisojen katseluun Englanti VS Usa,joka päättyi sitten 1-1 . Kisa studiona toimi Kongin kämppä.


söpis Dung

Ja pojat hurmiossa jalkapallosta


kyllä sieltä muutamia tyttöjä löyty joukostakin


ja sitten puoliajalla,pojat pelasi intiaanipokerii ... joku juomapeli


ja muut kävi vähän ulkoilemassa parvekkeella,ilma ei ollut mitenkään maailmanparasta,siel satoi niin paljon ja tuuli.


me



kuten huomaatte,mun into jalkapalloon hyytyi ja oli vähän tekemisen puutetta. Jani joutui mun uhriksi.


ystävät





pojat löi vetoa,en muista miten se meni mutta kämpän isäntä joutuu nyt kasvattaa viikset tän kuukauden.. hahaha... mahtavaa..


siinä olisi muutamia malleja Kongille,kuukaudessa ei varmaankaan ehi saada näin isoa.

Suunnattiin sitten ikävä kyllä Huumaan.
Paikasta viis,seura oli parasta. =D




ilta meni tosi hyvin ja muutamat meni vielä Kongille jatkoihin,itse en jaksanut enään,halusin kotiin vaan nukkuu ja niinhän mä teinkin.