keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

THE BLIND SIDE

tää elokuva on yksi huikemmista ja koskettavimmista minkä oon tän vuoden aikana nähnyt. Ensinnäkin Sandra Bullock nappasi itselleen parhaan naisosan Oscarin tästä ja ihan oikeista syistä.
Tämä elokuva perustuu tosi tapahtumaan.


Tarina perustuu siihen että on perhe jonka äiti on narkkari ja hänellä on ties kuinka monta lasta,juuri huumeittenalaisena hänen muisti on katkennut ja tehnyt vaikka mintä tyhmyyksiä,mutta yksi hänen pojista on "BIG Mike" elikkä michael ohers. En tiedä oliko hän jälkeenjäänyt,mutta älykäs hän ei ollut,koulussakaan ei mennyt hyvin,hän oli tosi hiljainen iso mies.
kerron lyhyesti. Elikkä tämä elokuva perustuu Amerikkalaiseen jalkapalloon,tällä kaverilla ei ollut minkäänlaista kokemusta jalkapallosta,oppi suht hitaasti kaikki asiat. Sitten vaan yksi päivä tämän pojan löysi nainen joka oli todella varakas,aviomies omisti kaikki Taco bells,elikkä meksikkolainen pikaruokalan ympäri maailmaa. Majoitti pojan heidän luokseen,adoptoivat hänet.. ja jenkeistä kun on kyse niin he ovat hulluinan Jenkkijalkapalloon. Miken koosta päätellen tämä sopisi vallan mainiosti kyseiseen urheiluun ja voimaakin löyty. Muutamien harjoittelun jälkeen,koko Amerikan ylioppilas jenkkifutis liigat alko toden todella kiinnostua tästä pojasta .
Ja missä hän on nytten ? Pelaa NFL:ssä en muista missä joukkueessa,mutta on miljonääri nykyään.


Hän itse ja adoptio perhe.
mitä opin tästä elokuvasta. Ei tarvitse olla luokan priimus,kaikista älykkäin olento maanpäällä ,hyvä kaikessa jne... jos sulla on unelma tai tavoite toteuta se !
Miken älykkyysosamäärä oli tosi alhainen ja mikä hän on nykyyän..ammattilainen jenkkifutari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

voi kommentoida =)